Translate

duminică, 4 octombrie 2015

Soft pink and a touch of burgundy


Bun venit, detestat octombrie, cu raceala ta cu tot. Si ce mult mai este pana la primavara...sa inchinam un pahar de Fervex in memoria hainutelor mele frumoase ce vor intra cateva zile la naftalina pentru a lasa loc stilului "inc-o patura de-aveam si pe-aceea o imbracam". Din fericire am rezultatul unor sedinte foto din vremuri mai prietenoase - a se intelege de ieri dimineata, cand inca aratam ca o fiinta umana. 

Am decis sa devin mai chibzuita si sa-mi adaptez achizitiile sezonului rece, renuntand pe cat posibil la voaluri si piese cu multa piele dezgolita (de exemplu bretele ori spate gol). In cazul lucrurilor sosite drept commercial samples apare nu doar obligatia de a le posta intr-un timp relativ scurt ci si necesitatea etalarii detaliilor aparte. Ori a defila backless la 10 grade si vant pret de n fotografii este pasaport catre paracetamol. Astfel mi-a venit ideea sa acord atentie puloverelor, segment neglijat ani in sir si implicit lipsit de varietate. Prima incercare de remediere mi-a adus un model ce parea a fi apricot pink si unul de culoarea frunzelor ruginii. 

Apricot pink nu avea ceva in comun cu cel de-al doilea termen pana nu l-am alaturat altor haine de la care sa imprumute tonul. L-as numi mai degraba bej. A doua surpriza a fost tricotajul sheer, mi-l imaginam mai dens si calduros iar in realitate este la polul opus. Subtire, delicat, imposibil de purtat cu alta lenjerie decat in aceeasi culoare si fara relief. Altfel mi se pare frumusel si util, in loc sa tot port tricouri si alte topuri basic o tinuta de toamna arata adesea mai bine cu un knit - fie el si diafan. Daca jacheta ar fi inlocuita de pardesiu ori palton nu s-ar mai pune problema confortului termic nici seara. 

Fusta o gasisem intr-un sh acum 4 ani si nu am purtat-o prea mult pentru ca nu reuseam sa o integrez. In niciun caz nu ma gandisem sa o alatur rozului deschis pudrat. Am primit de curand plicul si incantata fiind de jacheta cu franjuri mi-am dorit neaparat sa le vad impreuna. Proband juma' de sifonier am redescoperit cloche-ul sub genunchi si i-am dat o sansa. Eu zic ca rezultatul este placut din punct de vedere cromatic, as scurta insa lantul clutch-ului si poate as inlocui botinele cu unele apropiate de dresuri.

Despre machiaj si coafura nu am multe de spus pentru ca de una singura nu pot face nimic sa inspire. Am apelat la placa sa imblanzesc dezastrul lasat in urma de decolorarea din vara, m-am tencuit sarguincios si am abuzat de tus si ruj dark burgundy. Datorita machiajelor Adrianei imi place rujul foarte inchis si mi l-am cumparat, ma scuteste de alte artificii estetice. O linie de tus sau creion ori poate doar rimel si-s gata de plecare. 


Sweater : Romwe

Jacket : here

Skirt : thrifted

Shoes : Deichmann

Clutch : random











3 comentarii:

  1. Cred ca e tinuta mea favorita dintre cele prezentate in ultima vreme pe blogul tau! Imi place foarte mult combinatia dintre jacheta si fusta, iar geanta e un deliciu. Sa inchinam un pahar de Fervex, bine zici, si pe mine m-a prins raceala in aceste zile mai reci :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draguuuu! Ti-am zis ca geaca asta e mortala si rujul de vampir arata foarte bine la tine.

    RăspundețiȘtergere