Translate

miercuri, 25 ianuarie 2012

L'Oreal Casting Creme Gloss 734 Honey Amber


Nu va fi o postare elaborata asa cum obisnuiesc, insa am promis ca voi arata rezultatul. Daca cititi postarea anterioara veti vedea ca imi doream ceva alun-cognac. Genul de nuanta care sa evidentieze si sa complimenteze o rochie verde (pe care intre timp mi-am si facut-o) si sa imi deschida mai mult ochii hazel.
Am hotarat sa nu reincep cu o vopsea permanenta ci sa incerc o colorare fara amoniac. Fara asteptari absurde, fiind mai blanda nu poate schimba radical nuanta parului. Cel mai mult imi doream o retexturare si reflexe, caci partea vopsita de mai multe ori in trecut parea ponosita si fara viata. Asa incat nu am fost deloc dezamagita de rezultat desi cateodata ma gandesc ca data viitoare sa pun un blond in loc de honey amber.
Atentie, ies mult mai inchise decat pe cutie si asta nu o spun numai eu ci o multime de forumuri. Daca va luati saten, fie el si deschis, aveti sanse mari sa iesiti brunete si desi se mai deschide dupa cateva spalari banuiesc ca nu va surade ideea.
In instructiuni se recomanda sa actioneze 20-25 min, eu am spalat-o dupa 15 fiindca am observat ca deja se inchide prea mult. E bine sa va uitati des in oglinda ca sa puteti controla cat de cat rezultatul.
Parul a devenit foarte moale, matasos, chiar si spre varfuri care ma tot necajeau. Ideea e ca tot curgand culoarea de pe ele, prin contrast cu partea naturala pareau despicate. Nuantandu-le am obtinut un efect de laminare si s-au uniformizat cu restul. Cu siguranta datorez asta si balsamului inclus, despre care am citit pe forumuri ca e minunat. Fetele se intrebau daca nu ar putea cumva sa il cumpere separat. Adevarul e ca si mie mi-a placut mult, insa parul fiind lung imi ajunge cam pentru 2 aplicari.
M-am spalat o singura data de cand m-am vopsit, si mi se pare ca s-a mai deschis un pic. Oricum, a curs fiindca s-a vazut in apa.
Desi nu contine amoniac, am simtit un miros mai aparte. Am inteles ca in schimb contine peroxid, nu ma pricep dar poate de aici mirosul asemanator cu cel de la o vopsea clasica. A persistat cateva zile.
Foarte multe inca nu pot spune, nu stiu cum se va comporta pe termen lung. Momentan sunt bucuroasa de schimbarea facuta. Nu s-a deschis mai mult de 1 ton, insa are luciu si s-a uniformizat atat ca textura cat si ca nuanta.
Mi-a mai placut cantitatea - am parul rar asa ca m-am descurcat cu 1 tub (mai mergea jumatate poate insa n-am vrut sa stric chiar 66 lei in caz ca nu iesea nimic), si simplitatea prepararii si aplicarii cu tubul prevazut cu "pipeta".
In caz ca va doriti informatii despre alte nuante Casting Creme Gloss, pe mine m-a ajutat mult forumul acesta. E in spaniola dar sunt sigura ca majoritatea intelege, si daca aveti rabdare sa frunzariti se vorbeste cam despre fiecare nuanta folosita, pe baze diferite. Pe alocuri cu poze.
Am sa adaug si poze la lumina naturala in perioada urmatoare, planuiesc un OOTD cu noua mea rochie maxi verde aprins. Custom made.


Hugs!













87 de comentarii:

  1. Iti vine foarteee bine!
    E o nuanta calda, naturala...

    Si eu am fost vopsita cu L'oreal Casting, dar acum ceva vreme. Daca tin minte bine, stiu ca mi s-a dus culoarea extrem de greu, ca nu prea curgea la spalari si ca in timp.. parul spre varfuri era mai aspru.

    Eu am pastrat acasa, cutia ultimei vopsele cu care m-am facut doar pe parul deja vopsit ( L'Oreal Sublime Mousse 50 ).
    Mi-a iesit o idee mai inchis ca al tau, insa mi-a placut mult si ca mod de aplicare dar si pentru ca s-a mentinut mult timp (desi nu pot sa spun acelasi lucru si despre luciu).
    Daca ma mai fac, o sa-l mai vopsesc tot asa (de la barbie in jos).. si as alege nr 53 sau 60.
    Ia sa te uiti si sa-mi spui daca iti plac.

    In concluzie, felicitari!! Stiu cat de mult iti doreai sa obtii o nuanta de alun.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte frumoasa culoarea, sper sa se comporte bine pe parul tau pe termen lung. Din pacate, pentru mine aceasta vopsea a fost cea mai proasta posibila, mi-a schimbat nuanta parului in roscat dupa cateva spalari si mi-a cazut ingrozitor parul de la ea. Am crezut ca "fac o afacere" gandindu-ma ca este mai blanda cu parul, insa s-a dovedit a fi cea mai agresiva din tot ce am incercat eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ramona!
    Eu abia la 28 de ani m-am vopsit pt. prima data:)...adica anul asta.
    Am folosit tot aceeasi marca , doar ca e nuanta Ciocolata neagra.M-a vopsit o prietena; m-a bibilit mult de tot( cred ca mi-a vopsit fiecare fir:)))
    Din octombrie pana acum...nu s-a estompat culoarea; ceea ce e foarte surprinzator.
    Am zis ca in primavara o sa ma revopsesc; acum port o bereta, o gluga si nu are rost.
    Te pup si iti doresc tot binele!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place tare mult culoarea si cred ca iti sta tare bine! Mi-am notat-o si o voi incerca si eu....parul meu este mai inchis decat al tau sunt curioasa ce o sa iasa.
    Pacat ca ti-ai acoperit fata :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. arata bine, dar sunt curioasa cat va tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. vreau si eu parul mai deschis!!! :D oare peste satenul meu absolut natural iese ceva cu casting? :( am mai folosit casting dar negru...

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina,avand in vedere ca mi l-a deschis cu 1 ton de curatat complet nu se va curata. Insa probabil se va modifica in timp, si sper sa nu se deshida exagerat sa ajung la ceva dubios - morcoviu. :)
    M-am gandit eu mai bine si cred ca voi ramane la ambra, daca pun blond perla cum regaseam pe forumuri pentru a-l deschide mai tare (unii zic ca nu ar deschide deloc dar sigur deschide macar putin, datorita peroxidului) mi-e teama sa nu ajung prea deschisa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-am gandit eu mai bine... daca mi-l deschid ce fac dup-aia cu radacinile, ca al naiba par, doar daca ii fac ceva creste repede :))) intre timp sunt mega-fericita ca am reusit sa-l fac cum nu-ti place tie :))) adica lins si drept si moale :D cu balsam si masca pantene la aceeasi spalare. cand am dat prosopul jos si am vazut cat de fin si moale era parul topaiam prin casa :)))

      Ștergere
    2. Ba mie imi place fin si moale, cum se simte si ca se vede matasos. Dar in cazul meu fiind rar asta inseamna sa nu am deloc volum si sa se observe ca e putin.
      Eu voi avea nevoie de colorarea radacinilor pentru ca s-a mai deschis si o sa se vada diferenta. Dar nu ma deranjeaza pentru ca imi place infinit mai mult decat cum imi statea cu nuanta nativa, si macar e fara amoniac.
      Imi creste foarte incet dintotdeauna, mai devreme de 2-3 luni nici nu ma gandesc sa pictez radacinile.

      Ștergere
    3. A, si ce nu mai imi place la parul moale si fin e ca niciodata nu va arata bine si nu va fi comod un breton cleopatra. Il ador, dar uram sa-l port...statea in toate directiile, se mai si ondula, nu avea aspectul ala de greu. Eram fortata sa il aranjez cu placa (pe care acum nu o mai folosesc decat la cine stie ce ocazie), si oricum dupa somn ma trezeam cu el greblat si imprastiat. :)

      Ștergere
    4. de-asta n-o sa mai am niciodata, dar NICIODATA, breton... azi imi numaram fire albe... cred ca am sa ma orientez catre un maro-rosiatic-ciocolata...

      Ștergere
  8. Bianca,multumesc. :*
    Nu ma gandisem sa fac pozele aseara dar mi-a amintit cineva care astepta rezultatul pentru a decide daca incearca aceeasi nuanta. Si pe langa ca nu-mi plac pozele cu blitz, tenul meu nu se simte prea bine in ultima vreme si nu am vrut sa ma "tencuiesc". Nu suport fondul de ten dar ziua n-am ce face daca vreau sa arat cat de cat flawless.

    Cred ca iti vor iesi reflexe daca ai parul mai inchis, poate se va si deschide putin dupa cateva spalari. Tot e ceva decat nimic, e o cosmetizare chiar daca nu schimba considerabil. V-am zis, pe mine ma seca de la umar in jos unde avusese parte in timp de mai multe vopsiri si chiar suvite decolorate. Aveam mai multe tonuri, nu prea mai lucea....
    Oricum, te uiti in oglinda. Probabil tot dupa 15 min ti se va parea si tie ca e destul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place. Vreau si eu o nuanta asemanatoare in par. Insa imi e frica de trecerea de la negru...la orice alta culoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru decolorare poti folosi- COLOR OFF, este un decolorat rusesc fără amoniac , nu arde deloc parul dar decoloreaza doar parul vopsit .Eu l- am gasit pe facebook: Color OFF- decolorant pentru par fără amoniac .Succes!

      Ștergere
  10. Roxi, eu ma fac singura mereu si in niciun caz nu am rabdare sa dau "fir cu fir" (a incercat o prietena sa ma vopseasca cu o periuta de dinti si s-a saturat dupa cateva minute), in crestet sunt mai migaloasa dar in rest cum nu mai aveam nici vopsea din abundenta am aplicat-o ca pe un sampon frecand bine intre palme apoi suvitele.
    Eu nu sunt impatimita vopsitului, si cand practicam asta ma faceam rar, insa nu-mi mai place parul meu natural. Nu am tinut sa il schimb radical, e totusi o nuanta draguta, ci doar sa il valorific prin reflexe mai deschise. Nu cred ca s-ar vedea urat daca m-as decide sa nu-l mai nuantez, e mica diferenta.
    Am mai citit cazuri cand nu li s-a estompat culoarea, dar toate erau ca si tine nuante inchise.

    RăspundețiȘtergere
  11. Coco, multumesc si ma bucur ca va place mica schimbare. M-am gandit mult ce sa aleg si daca sa fac asta, am citit pe forumuri, am cautat poze. Dar in jurul meu toate prietenele schimba mereu ba tunsoare ba culoare iar eu eram mereu la fel si ma saturasem.
    Sunt cam invechita cand e vorba de asta, ma obisnuiesc greu cu noul, si numai bine cateva reflexe m-au calmat. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Simona, sper sa nu imi cada parul! :(( E rar si fin, oricum pare putin, eu nici nu am o alimentatie sanatoasa si suficienta asa ca oricum am ceva probleme cu par-unghii-ten. Chiar aseara mi-am luat o cutie de zinc, in trecut mi-a facut bine.
    As vrea si niste B-uri, sa vedem ce aleg. Nu pot spune ca suplimentele destinate exclusiv trio-ului de mai sus m-au impresionat.
    De la L'Oreal n-am avut decat Recital Preference de cateva ori si imi placea, atat ca se ducea foarte greu si intre timp ma saturam de culoare.
    Fara amoniac am luat Palette Color&Gloss acum acteva luni, nu mi-a stricat parul, nu a cazut, dar a iesit o nuanta muuult mai inchisa decat pe cutie si am stat cu stres pana a curs. In loc de noisette a iesit un castaniu spre brunet.
    Doamne fereste, as turba sa declanseze caderea parului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc Katynel, chiar sunt incantata de ce-a iesit...cel putin pe moment. Ca daca se intampla ce zice Simona cred ca turbez. :( La naiba ca nu am si eu par bogat si cu firul groz, rezistent, sa ma pot juca cu el des si fara griji si consecinte.
    Imi plac ambele nuante, dar cred ca as alege-o pe cea mai deschisa, 60, de teama ca oricum nu iese ca pe cutie ci mai inchis. Insa mie mi se pare ca parul natural are reflexe aurii si 53-ul are de fapt asta. Dar medium brown....mi-ar fi frica.
    Din varfuri ma cam bantuie sa tai 2 palme desi urmeaza niste nunti peste cateva luni si mi-ar placea sa il am foarte lung sa arate frumos buclat. Sa vedem cum arata dupa 1-2 luni, poate nici macar nu e vina vopselei ci a faptului ca au fost cele mai incercate pentru ca acolo am cele mai multe straturi.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Vyio, tie iti sta bine si cu negru dar eu nu il mai suportam si chiar ma imbatranea si ma asprea. Eu nu am avut rabdare sa il las sa creasca, e diferenta mare intre natural si brunet, si a trebuit sa imi fac suvite decolorate (nu la maxim) pe partea bruneta pe care apoi le-am vopsit ca cel natural. Initial arata excelent, dar in timp normal ca vopseaua curge de pe suvite si se tot deschid...la varfuri nu mai zic. Dar nu regret, nu pot spune ca mi-am stricat parul, am uniformizat acum prin nuantare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Anais, macar reflexe si tot ar trebui sa iasa ceva. Ai putea sa incerci Honey Amber, cred ca e imposibil sa nu para mai auriu la lumina naturala cel putin.
    Eu n-as mai baga negru pentru nimic in lume, ma tot uit la poze si realizez ca aveau dreptate cand imi spuneau ca ma imbatraneste. Se vedea clar ca e artificial (iubitul unei prietene mi-a zis ca arata "ca parul papusii") , cea de acum mi se pare ca ar putea trece drept naturala pentru ca stiu multe fete care il au nativ asa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc. :* De fapt ce visam eu era un pic mai aprins, dar poate e mai bine asa pentru ca nu se va vedea urat daca renunt la vopsit si in plus mereu am avut un feeling ca orice tinde spre roscat/portocaliu accentueaza imperfectiunile tenului.
    Asta ma bantuia in ultima vreme : http://beyondnauvoo.shikshik.org/_cacheimg/h/a/hair%20dye%20gloss.jpg dar cu siguranta e foarte greu de intretinut.

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu nu m-am vopsit niciodata,doar m`am nuantat de cateva ori.Asta vara prin iunie m-am nuantat cu o nuanta de roscat-moviu:))si pana acum nu a iesit de tot din par,la lumina soarelui am nuante roscate.As vrea sa revin la nuanta parului meu natural,un castaniu inchis:(

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai putea sa mai nuantezi o data partea vopsita, cu un castaniu potrivit, sa nu se vada urat fata de radacini. E greu sa stai asa pana creste tot natural fiindca mereu te va nemultumi aspectul. Nu prea risti nimic, daca iti iese inchis oricum si al tau nativ e la fel.
    Pe mine nu ma deranjeaza daca nu mi se curata pentru ca imi plac reflexele, si nici mai deschis nu m-ar supara sa devina.

    RăspundețiȘtergere
  19. 734 ar trebui sa fie o nuanta de blond mediu, daca vopseaua ar respecta cat de cat numerotarea specialistilor, numai ca pare mai degraba un 5 (saten deschis). Mi se pare tare ciudat, pentru ca la celelalte vopsele L'Oreal cred ca se respecta numerotarea aceea si de multe ori risti sa te pacalesti cu vopsele care sunt numerotate dupa cum ii taie capul pe producatori.
    Cat despre vopsea fara amoniac, pot sa-ti recomand cu caldura Revlon COlor Silk, la Selgros am gasit-o in ultimele 2 luni la oferta, 2 la pret de 1 (adica 28 de lei).

    RăspundețiȘtergere
  20. Aflasem de Color Silk de la tine, insa nu am gasit reviews cu poze pentru nuantele ce ma atrageau. La Casting mi-a placut mult Honey Amber si ce obtinusera cele ce o incercasera, am zis ca merg mai sigur asa.
    Plus ca ce purtai tu e mai inchis decat ce imi doream eu, si nici nu are reflexe aramii/rosiatice asa cum tinteam. Calitativ as fi avut mai multa incredere in Revlon, insa m-a oprit informatia insufienta. Eu voiam sa vad cat mai multe poze before-after.
    Sa vedem cum se comporta si poate virez spre Revlon, mai fac sapaturi in ce priveste experientele impartasite pe net. Ca pret chiar e super oferta, eu citisem si de cateva fete la care nici nu s-a cunoscut ca s-au vopsit cu Casting si-am zis sa nu investesc atatia bani pentru un eventual nimic.

    RăspundețiȘtergere
  21. Intr-adevar, reviews putine pentru acest produs, cred ca pretul si lipsa reclamei e de vina.
    Eu m-as face mai deschis, din cauza prostiilor pe care le tot fac ajung mereu cu parul inchis. Dupa parerea mea, parul tau arata cu un ton mai deschis decat eram eu inainte, cand ma vopseam cu 51-saten deschis cenusiu. Din pacate de aceasta data eu ma voi vopsi cu Saten Mediu (41) pentru ca l-am inchis accidental cu minunatia numita Mousse Color.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am citit patania, nu ma mira pentru ca mi s-a intamplat si mie cu Palette sa ies din saten deschis auriu bruneta (eram blonda si voiam sa il inchid ca radacinile) si din noisette (aluna pe cutie) un castaniu foarte inchis movuliu . Din fericire ultima era fara amoniac si a curs complet dupa 5-6 spalari doar.
    Imi pare rau pentru ca stiu cat de suparata am fost si eu atunci, dupa ce ma chinuisem sa il deschid. Sper sa ti se mai curate sa poti reveni curand la nuanta preferata.
    Tot ce sper e sa nu imi cada parul (nu are de unde saracul!!), in rest sunt multumita si de culoare si de textura.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ti-a iesit o culoare foarte frumoasa! Sa speram ca se si mentine sau daca se deschide sa se deschida frumos...si ai mare dreptate :( si eu ma simt uneori demodata si destul de des sunt intrebata "dar de ce nu te vopsesti? iti statea mai bine cu blond deschis, etc"...mi-e dor, am pofta dar vreau sa-l mai las sa respire, sa mai creasca natural. Am rezitat atata timp, nu vreau sa dau cu batul in balta :((.
    Mi-e tare dor de o schimbare...o sa-mi iau iar din varfuri ca sa-mi treaca :(.
    airkiss

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc. :* Important e ca nu m-am indepartat mult de baza naturala si nu o sa ma dispere cand cresc radacinile, caci desi e fara amoniac nu vreau sa aplic prea des. Asta ma enerva cel mai rau la vopseaua permanenta si la nuantele mult diferite, imediat se vedeau radacinile si aratam neingrijit.
    Problema nu a fost ca l-am vospit prea des, niciodata nu am fost genul, ci ca schimband mereu marca si nuanta trebuia sa dau peste tot si normal ca nu mai arata sanatos si frumos cu atatea straturi.
    Am luat si eu iarasi din varfuri azi cca 3 degete, treptat sper sa scap de toata partea aceea.

    RăspundețiȘtergere
  25. eu folosesc l'oreal creme gloss de mult timp si sunt f multumita...si eu ador balsamul care vine cu vopseaua, dar am inteles ca nu se gaseste separat :( imi place ca atunci cand ma prinde ploaia, nu-mi curge vopseaua pe mine.....nu curge decat atunci cand samponez....cea folosita de tine este o nuanta frumoasa, imi place...

    RăspundețiȘtergere
  26. Ioi, ce ma bucur ca ai pus pozele! Le-am admirat, adica pe tine te-am admirat, pentru ca nuanta e intr-adevar foarte foarte faina! As fi super incantata daca mi-ar iesi si mie ceva asemanator! Iti sta fantastic! Multumesc mult ca nu ai uitat!
    Celine

    RăspundețiȘtergere
  27. Celine, asteptam sa pun si la lumina naturala si la exterior, dar asta insemna sa mai dureze ceva. Mai bine completez apoi, oricum se vede ce a iesit.
    Sper sa fii si tu multumita de rezultat. La mine era usor mai inchis in crestet pana la prima spalare (si baza fusese mai inchisa acolo.

    RăspundețiȘtergere
  28. Alexandra, pe mine m-a nins astazi si ca de obicei mi s-a ondulat parul la varfuri (ceea ce inseamna ca s-a udat bine) insa nici vorba sa curga vopseaua. Pfff, asta chiar ar fi fost neplacut fiindca pe langa penibilul situatiei chiar imi iubesc hainele. :)
    Cu Palette fara amoniac o perioada am constatat cu stupoare ca mi se ingrasau radacinile mai repede decat de obicei (scalpul meu e normal), ar fi urat sa vad asta si la Casting. Chiar ar cantari serios in decizia de a-l refolosi.
    Nu am ce-i reprosa si sunt hotarata sa repet operatiunea, ba chiar ma gandeam ca daca mai arata bine si dupa 1-2 luni sa cumpar 2 cutii sa le am in casa ca poate se gandesc sa scoata nuanta...am mai patit-o cu alte vopsele.
    Dilema mea acum e urmatoarea : data viitoare as vrea sa colorez doar radacinile, ori pentru asta n-am nevoie de mai mult de jumatate de tub. Stiu ca nu e recomandat, insa voi pastrati vreodata cealalalta jumatate pentru alta vopsire?

    RăspundețiȘtergere
  29. imi place nuanta,iti sta foarte bine si asa!!!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  30. foarte misto arata, seamana tare mult cu nuanta cu care ma vopsesc eu, doar ca eu folosesc Wella koleston permanenta; am follosit casting veo 3 ani si e adevarat,iese cu 1-2 tonuri mai inchisa decat pe cutie....

    RăspundețiȘtergere
  31. Ms Ioana, si Wellaton aluna mi-a iesit asa candva dar nu voiam vopsea permanenta. Koleston banuiesc ca e si mai scumpa decat Casting si o gaseam doar la salon. Daca te referi la nuanta pe care o aveai inainte sa il inchizi, acel ginger (asa imi parea), stii ca mi-a placut foarte tare. Lumineaza chipul.

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc Alina. Din tot ce am purtat in ultimii ani, cred ca imi place cel mai mult. Si cum pielea si trasaturile mele au cam obosit de la o vreme, prinde bine o nuanta mai calda, le aprinde un pic.

    RăspundețiȘtergere
  33. Fara blitz e usor mai intunecata dar imi place oricum si sunt ferm convinsa ca se mai deschide...sper nu prea mult totusi ca la urmatoarea vopsire sa nu stau nspe spalari pana ajung radacinile ca lungimea.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna,
    Scuze pt offtopic, dar am vazut un comentariu de al tau de pe blogul Adelei Sirghie in care spuneai ca ai luat niste pastile cu drojdie de bere de la Dacia Plant.
    Poti , te rog din suflet, ce schimbari ai vazut si cat timp le-ai luat? aaa si cat au costat?
    Mersi anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  35. Nicio problema Alexandra. Nu le-am luat mult (nici 1 luna) pentru ca incepuse sa mi se para ca mi-au crescut pofta de mancare. Nu stiu daca chiar era asa sau de fapt era autosugestia caci aveam de la inceput in cap ca exista posibilitatea asta. Insa cum eu sunt obsedata sa fiu slaba am hotarat sa le abandonez. Acum iau capsule cu Zinc, de la farmacie, tot in speranta ca imi vor ajuta tenul. Nu pot spune ca am probleme mari, dar nu reusesc sa il fac sa nu se mai incarce....stii, puncte in piele. Plus ca e foarte sensibil si m-am saturat sa ma patez la orice atingere sau schimbari de temperatura.
    Inca ma mai tenteaza cele cu drojdie fiindca citisem pe diverse forumuri ca fac bine iar eu nu le-am acordat timp sa actioneze. Si din acest motiv nici nu ma pot pronunta, le-am luat prea putin.
    Mai da google sa gasesti experiente concludente.

    RăspundețiȘtergere
  36. Imi place mult de tot culoarea si ai un par superb :D.
    Personal, nu m-am vopsit de foarte mult timp, dar trebuie sa recunosc ca simt nevoia de o schimbare. Nu cred ca o sa ma incumet totusi sa ma vopsesc, dar poate nu voi spune nu unui nuantator :P.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc Adina. Nici eu nu ma mai vopsisem de mult (exceptand nuantatorul Palette cu care incercasem tot sa obtin ce a iesit acum dar a iesit foarte inchis si apoi a curs complet), si daca lucrurile vor sta bine si peste 2 luni nu cred ca am sa mai revin in urmatorii ani la vopseaua permanenta. Mai ales ca mi-am gasit o culoare de care sa fiu incantata, vesnica nehotarare imi agresa parul cu strat dupa strat.
    Mie imi place mult culoarea ta, daca as fi in locul tau cel mult as cauta sa ii dau niste reflexe mai intense.

    RăspundețiȘtergere
  38. pai si incantarea de pe faţa ta? cum ramane cu efectul asupra ochilor...? sau esti adepta legii SOPA si te-ai apucat deja de cenzura....?

    RăspundețiȘtergere
  39. Daca as putea da timpul inapoi nu mi-ar stii nimeni nici macar prenumele, cu atat mai putin chipul. Mai ales cand nu duci foarte bine rautatile/criticile incisive, expunerea e calea cea mai scurta sa fii tinta.
    Cand postez tinute e cam dubios sa imi pun un patrat negru pe fata, dar poate am sa fac si asta. Fiindca se pare ca prin faptul ca deasupra tinutei era si un chip s-a inteles ca sunt foarte mandra de el. Ce rost are sa stau sa citesc explicatii pas cu pas de ce si cat sunt de urata? Dupa o zi proasta, ultimul lucru pe care mi-l doresc e sa intru aici si sa ma lupt cu fabulatiile unora care au vazut la mine supradoza de self-confidence si tin sa imi arate care imi e de fapt locul.:)

    RăspundețiȘtergere
  40. sa nu fie oare doar propriile-ţi fabulaţii? trasei cu ochiul zece secunde pe la comentarii....par destul de inofensive, chiar prietenoase...:)

    RăspundețiȘtergere
  41. Ramona..... daca n-ar fi colectia de calitati pe care le-am descoperit citidu-ti blogul ( si privind pozele)...te-as "flitui" acum ca pe o adolescenta naiva care ajunsa boboaca la liceu descopera ca nu e tocmai cea mai populara din clasa ...si toata lumea sa se prabuseste brusc prin cataclismul proprie-i ignorante....cateva comentarii rautacioase ar trebui sa te lase rece....gandeste si tu mai "manelistic": "n-ai dusmani nu existi" :))

    RăspundețiȘtergere
  42. Mda, nu trebuia sa il postez dar a fost proba contrarie la "propriile fabulatii".
    Nu m-a deranjat ca imi arata ca nu-s cea mai populara din clasa, ci inversunarea si acuza nedreapta. Sunt probabil bloggerita care a vorbit cel mai des despre o multime de lucruri care nu ii plac la ea, ba chiar au fost destule discutii in care mentionam ca nu arat ca din cutie la 7 dimineata. De aici ea a tras concluzia ca am o parere fooooarte buna despre mine, prea buna, necesitam sa fiu trasa de urechi (oricum cam clapauge).
    Comentarii de-astea au mai fost, dar nu asa "dedicate". Cam la ce mi-ar folosi sa mi se explice punctual ca sunt asa si asa si asa (ma indoiesc ca primesc o reconstructie peste noapte), si ce as putea face ca sa-i dispara senzatia ca imi supraestimez aspectul?
    Am observat insa ca fix cei care vorbesc despre defectele lor sunt cei pusi la colt. In fine, acum fiecare duce cat il tine psihicul si pe mine ma tine mai putin cand nu inteleg "de ce?". :)
    Daca iti arati fata te crezi etalon de frumusete, daca spui ca produsul x nu ti-a facut bine "esti proasta" (de parca m-ar plati cineva sa il denigrez sau sa il ridic in slavi), daca faci haul cu achizitiile lunii iarasi esti plina de tine. O sa scriu despre carti de acum (la filme nu ma uit), sa vezi cat trafic (N-) o sa am. Nu ca m-ar interesa, dar doar ca dovada ca nu prezinta acelasi interes ca un sampon. :)

    RăspundețiȘtergere
  43. Iti vine superb nuanta! E o nuanta calda,placuta! In schimb la mine acea vopsea L Oreal nu tine mult.. O sa incerc si eu nuanta aleasa de tine,tot sper sa scap de brunet.. Pupicei!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De curs va curge, s-a vazut la spalat. Dar cum mie mi l-a deschis cu un ton nu are cum sa revina la situatia anterioara. Insa nu as vrea sa pierd reflexele si sa derive in ceva urat,portocaliu.
      Ai putea sa vopsesti radacinile din ce in ce mai deschise, cum zicea Sadie ca va face pentru a reveni la o nuanta mai deschisa dupa ce s-a trezit aproape bruneta din cauza lui Palette Mousse.
      Ai incercat alte nuante in simulatorul taaz.com sa vezi cum ti-ar sta mai bine?
      Sper sa iti prinda Honey Amber macar reflexe aramii, poate dupa cateva spalari va reusi sa "agate" un pic negrul.
      :*

      Ștergere
  44. Buna
    ai un premiu la mine pe blog :D http://laurasconer.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html

    RăspundețiȘtergere
  45. Multumesc mult! De cand nu m-am mai "jucat" cu taguri si awards....

    RăspundețiȘtergere
  46. Super faina nuanta !! Sa o porti sanatoasa :* Cu aparatul dentar cum iti mai merge ? :-D Sper ca este totul bine.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :*
      Cu aparatul asa si asa....ce credeam eu ca se va rezolva mai greu, mutarea spre stranga a tuturor pana la incisivul lateral dreapta, s-a rezolvat de mult. I-a mutat unul cate unul pana s-au centrat, linia mediana e acum perfect pe mijlocul buzei de sus si in continuarea liniei de jos. In schimb caninul inclus, ancorat cu elastic de la sf lui septembrie, inca nu se vede. Il simt la limba pe spate, il simt cand ma duc la activari si racaie cu sonda sau cum se cheama pe langa carlingul lipit pe el, zice ca a mai coborat. Dar de vazut nu se vede, deci nu a ajuns nici macar la nivelul gingiei ca ceilalti. De asta tot aman postarea evolutiei, as vrea cand merg la dentist la igienizare sa il rog sa imi faca poze si inauntru ca sa va pot arata si cum e tractat un canin inclus si in ce stadiu e al meu.
      Practic stau dupa un dinte, motiv pentru care ma indoiesc ca il voi da jos mai devreme de 1 an de acum incolo. Sau cine stie, de data viitoare il tracteaza cu ceva metalic cu mai multa forta, poate va erupe mai repede.
      Nu-l mai suport....nu ca durere, epuizand arcurile acum la activari durerea nu mai e de urcat pe pareti ca altadata, presiunea se modifica foarte putin. Ci m-am saturat de el si de gaurile din dreapta, vreau sa rad fara sa imi fie rusine ca cei din jur cred ca am pierdut dintii ca nu i-am ingrijit cand de fapt au fost scosi terapeutic.

      Ștergere
  47. Ramona, tot cautand eu pe net nuante de par am gasit idealul, nuanta perfecta, care zic eu ca s-ar asorta cu tenul si ochii mei...Si asa am dat de Emma Stone si mi-am dat seama ca mi-ar placea suupper mult sa gasesc aceasta nuanta:

    http://www.fhm.com/girls/news/emma-stone-had-an-asthma-attack-during-sex-77196

    http://im11.wallpapers76.com/desktop/2036/emma-stone-wallpaper

    Seamana cu ce ai tu, mi-ar iesi cam asa cu Honey Amber? Mi se pare geniala culoarea! Tu ce parere ai?

    Celine

    RăspundețiȘtergere
  48. Nu stiu ce sa zic, dar tind sa cred ca nu. Pentru ca vad cum mi s-a deschis mie dupa a2a spalare, se duce in caramel, si nu mi se pare ca are si ton rosiatic ori in poza Emma poarta un fel de castaniu aramiu foarte deschis.Cu ceva reflexe rosiatice.
    Imi place nuanta, am intalnit-o si eu in cautarile mele si mi-am dorit-o de aceea primul plan nu a fost honey amber ci amber. Dar fetele care o folosisera aveau baza mai inchisa decat mine, si mi-a fost teama ca la mine o sa iasa prea ginger-roscovana cum e pe cutie. Sau cum e roscata din Desperate Housewives, prea stridenta. Asa ca am virat spre honey amber.
    Ai putea incerca honey amber ca si mine, daca nu iti place macar nu e inchisa si nici roscovana, o poti inchide altadata.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sa iti zic ce am facut: m-am dus sa cumpar vopsea, intentionam sa iau nuanta pe care ai cumparat-o si tu, dar nu o aveau (din pacate, Clujul nu e foarte bine aprovizionat la acest capitol). Asa ca voiam sa aleg ceva, am vazut promotie la Wellaton Mousse si am luat nuanta saten deschis, care mi s-a parut mie ca ar fi calda si nu foarte inchisa...M-am facut cu ea azi, dar nu sunt deloc multumita de rezultat: a iesit foarte inchis :( Acum sper sa se mai duca la spalat, in niciun caz insa nu este o nuanta ca pe cutie, ci e un saten inchis aproape, si cam rece. Sunt dezamagita, imi voi spala parul mai des in perioada urmatoare si apoi voi cauta Honey Amber prin toate cotloanele acestui oras. La tine s-a mai deschis sau a ramas la fel ca in fotografiile deja postate? Sunt curioasa si daca bate spre roscat vreun pic.
    Celine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pffff credeam ca Wellaton e mai ok, cu Palette Mousse a fost boom negativ in blogosfera fiindca tuturor le-a iesit mult mai inchisa decat pe cutie. Imagineaza-ti cum a fost pentru cele care se chinuisera si 1 an sa isi deschida parul...Daca imi ziceai ce vrei sa faci te sfatuiam sa nu iei saten deschis, niciodata nu iese asa pe culoarea noastra. Eu am iesit si bruneta de la el, era un Palette insa.
      Incearca sa te speli cu Head&Shoulders, sampoanele antimatreata sunt mai puternice si de regula vopseaua curge mai repede de ele. Si ulei de masline cate ore poti inainte de spalat (eu si dorm cu el), mie si asta imi face vopseaua sa curga. Sper sa ti se mai deschida, sa nu te speli totusi prea des fata de cat ai nevoie ca sa nu transformi scalpul in gras.
      La mine s-a mai deschis, sper sa postez o poza curand dar nefiind soare si avand un blitz care le scoate ffff aprinse, arse, va trebui sa fac fara el si sa luminez poza in photoscape. Ceea ce inseamna ca se va matui culoarea, o sa para lipsit de stralucire si nici reflexele nu se vor vedea.
      Chihlimbarul in sine mie mi se pare ca are reflexe roscate dar la modul miere, nu acajou. Si eu chiar mi le doresc,si in pozele de la tine existau.

      Ștergere
  50. Asta e! Asa imi trebuie daca nu stau cuminte si imi trebuie experimente :) O nuanta faina mai e si cea de la L'Oreal Preference - 6.23 Tuscany Light Pearl Brown. Tot asa, de negasit, desigur. Ca sa ma consolez, imi imaginez insa ca sigur nu va arata ca pe cutie :)
    Celine

    RăspundețiȘtergere
  51. Ramona as vrea sa vorbesc cu tine pe mess..si dak se poate sa mi arati mai multe poze inainte si dupa,lasa- mi aici numele cu care te pot gasi pe facebook, ca sa nu postam aici adresele de e-mail. Astept raspunsul tau! Multumesc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mi-am schimbat numele pe facebook tocmai pentru ca primeam zeci de cereri de la persoane pe care nu le cunosc si din cauza unui incident prefer sa nu mai adaug decat cunostintele, expunerea m-a costat scump. Pe mess nu stau decat foarte rar, mai usor ma gasesti pe facebook. Lasa-mi intr-un comentariu link catre profilul tau de facebook si numele lui, si eu nu aprob comentariul dar te caut si contactez acolo. Alte poze dupa nu mai am pentru ca momentan nu mai am camera foto (e motivul pt care in ultima postare am luat o poza cu pantofii de pe alt blog in loc sa ii pozez pe ai mei), dar dinainte iti voi putea arata. Insa vor fi aceleasi care sunt postate si pe blog la postarile Outfit of the day, ca tot pe alea le incarc si pe facebook. Astept profilul tau,nu o sa apara public aici stai linistita.

      Ștergere
  52. Eu am mari probleme cu parul meu vopsit brunet..care persista si dupa 2 ani si 2 luni:))))) acum serios...din noiembrie 2009 nu am mai pus brunet pe par,fiind la radacini blond inchis am inceput sa il vopsesc saten inchis,saten mediu,saten deschis...am taiat din el dar tot ff inchis este.Acum nu imi mai permit sa il tin lung ca alba ca zapada pana la fund pt ca mi-a cazut enorm din cauza problemelor hormonale...intrebarea mea pt tine este daca stii vreo vopsea din comert care poate sa imi deschida nuanta macar cu 2 tonuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu niciuna care sa prinda peste negru. De cele doua ori cand am fost in situatia ta am procedat asa http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2009/12/tehnica-reintoarcerii-de-la-brunet-la.html, insa daca zici ca ai probleme cu caderea...oricum decolorantul la mine nu a stat decat putin pe par caci ideea nu era sa ajung blonda ci doar sa deschid un pic ca sa prinda satenul deschis peste, era doar pe suvite si nu am umblat la radacini. Asa ca nu mi-a cazut suplimentar.
      Cred ca trebuia sa vopsesti radacinile doar cu vopsea fara amoniac tot inchisa ca sa nu se vada urat pana mai scapai de partea vopsita permanent, ele oricum apoi se deschideau caci cea fara amoniac curge.

      Ștergere
    2. Uite ca nu m-am gandit sa pun la radacini vopsea fara amoniac,asa este pana acum se ducea,dar asa voi face de acum inainte,rabdare inca mai am;))ms pt raspuns

      Ștergere
    3. Npc, numai sa gasesti una la care sa iasa bine satenul inchis - cu pliculetele alea Londa si Palette (nu stiu daca mai sunt, le gaseam in Real) mie nu mi-a prins brunetul.
      http://ellasuchardine.blogspot.com/2010/10/satena-vs-bruneta.html, se pare ca cea fara amoniac de la Garnier ar iesi bine.
      Eu ma simt mai bine ca desi am incalcat promisiunea de a nu ma mai vopsi mai mult ani am cedat in fata lui Casting, imi place rezultatul mai mult decat nuanta mea naturala si nici nu stau stresata ca imi stric parul. Chiar nu m-as mai intoarce la una permanenta.

      Ștergere
  53. Buna Ramona! Culorile sunt superba, pacat ca vopseaua e atat de proasta. Am avut probleme si cu Casting si cu marea spuma=marea teapa. Sunt extrem de suparata pe Loreal pentru aceste doua porcarii pe care nu m-am putut abtine sa nu le cumpar o buna perioada de timp pana am realizat ca parul imi cade rau, ca s-a uscat incredibil de tare, ca arata oribil plus ca nu acopera firele albe deloc. Acum am trecut pe reparatie de par, deh, ce isi face omul cu mana lui...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca depinde de persoana totusi, eu pana acum nu am probleme (dar e devreme sa ma pronunt) si mai am cunostinte care folosesc Casting inca de cand a aparut si sunt incantate. Dar am si din cele nemultumite, care se plang ca le curge prea repede sau ca atunci cand se deschide nuanta e uratica.
      La fiecare vopsea se intampla asa, unora le merge bine si parul arata super, pentru altele se dovedeste cea mai proasta alegere. De ex am auzit ca multe fete sunt fane Wellaton, mie nu mi-a placut deloc dincolo de nuanta. Parul devenise aspru si tern, se incurca.
      In ce priveste firele albe ma asteptam sa nu le acopere bine, ce putere sa aiba o vopsea fara amoniac. Imi pare rau ca ti-a provocat asa neplaceri, sper sa nu am si eu parerea asta peste cateva luni. Pana acum nu mi-a cazut parul mai mult decat in mod obisnuit, e inca fin si luceste. Dar s-a deschis. Imi place si asa insa, chiar ma bucur desi nu intentionam de la inceput asta.

      Ștergere
  54. Buna! As vrea si eu sa ma vopsesc tot cu 734, insa nu o gasesc pe nicaieri si am auzit ca nici nu s-ar mai produce aceasta nuanta. Poti, te rog, sa-mi zici de unde ai cumparat-o tu sau daca ai mai vazut-o si prin alte magazine? Mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i culmea, exact de ce imi era frica...in sfarsit gasesc si eu o nuanta sa-mi placa si sa-mi doresc sa ma fac numai cu asta si dispare de pe piata? :(
      Din Billa am luat-o, desi sunt putine nuante fata de Real de ex (aici nici nu m-am uitat) era si 734 printre ele. Ma gandeam sa trec si pe la Selgros sa vad daca au oferta buna la pachetul de 2 cutii, dar e la mama naibii fata de locuinta mea.
      Si eu vreau sa ma fac acum la inceputul lui martie, sper sa o gasesc pe undeva...desi parca m-as face cu 730, miere aurie, sa fie un ton si mai deschisa.

      Ștergere
    2. Mersi de raspuns! :) In Selgros sigur nu ajung, dar o sa ma uit in Billa. Arata bine si 730, cred ca o sa iasa niste reflexii frumoase. Eu initial am vrut sa ma fac cu 713, Iced Latte, dar nu am reusit sa dau de el decat in Anglia, ceea ce m-a facut sa renunt la idee. Si in plus, culoarea era cea pe care o am acum deci nu cred ca s-ar fi observat prea tare schimbarea. Oricum, in cazul in care mai zaresti pe undeva o cutie ratacita de 734, sa ma anunti si pe mine, te rog. :*

      Ștergere
    3. Intre timp am comis-o....era timpul sa ma vopsesc si am plecat sa caut 730. Nici urma de el, mi-am zis las' ca iau tot 734 caci oricum s-a deschis mult si asa se va intamnpla si acum...pai nici asta nu mai era! :((( Numai blonduri si nuantele mai inchise, singurul apropiat de ce voiam eu era Caramel. As fi vrut sa incerc intai 730 si abia apoi Caramel, dar n-am avut de ales. Well, a iesit cam inchis....si sunt bosumflata, vreau sa curga cat mai repede. Nu foarte inchis, dar mai inchis decat cum ajunsese baza mea inainte sa il pun. Nu-mi place, eu voiam sa ma duc spre miere. Acum sunt un cupru la interior (in soare e dragut), abia astept sa ma spal de 4-5 ori sa scap de el dar cred ca tot imi vor ramane reflexe. Of, cand in sfarsit gasisem si eu nuante frumoase le scot de pe piata. :(

      Ștergere
  55. Ai un par absoult superb, dar stii asta deja :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Eu nu-s prea multumita de el, e prea rar si fragil si mi-ar placea sa imi permit sa experimentez fara teama ca raman cu 3 fire. Prietenele mele se vopsesc si se tund mereu altfel, mie mi-e teama si de vopseaua fara amoniac. Daca as coafa toata ziua la el cum vad in jurul meu cred ca as avea matura in loc de par, nici macar nu ma usuc cu pheonul. Si nici nu voi mai avea vreodata breton, e dezastru pe par rar, moale si fin.:)
      :*

      Ștergere
  56. Hey! Vroiam sa te intreb, pt ca ai folosit, Casting Creme Gloss se spala in timp? Adica dupa 28 de spalari, cum scrie pe cutie, ajung iar la nuanta pe care o aveam inainte de a ma vopsi? Intreb pt ca din ce am citit pe diverse forumuri, am inteles ca in timp, culoarea se permanenteaza. Multumesc anticipat! :-* Madalina,Sibiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit si eu, am inteles ca e totusi o vopsea permanenta dar fara amoniac. De curs curge la fiecare spalare, se deschide destul de repede. Eu nu am luat niciodata nuanta mai inchisa decat parul meu si nu stiu cum ar ajunge una de genul dupa un numar de spalari. Mi-am luat miere ambra si apoi caramel, ambele au iesit un pic mai inchise decat pe cutie desi le-am tinut doar 10 min dupa ce am pus vopseaua peste tot, dar dupa 3-4 spalari s-au facut ca pe cutie. Mi s-a deschis in continuare, mai mult decat nuanta mea insa imi place si asa mi-am dorit. Partea buna e ca arata bine si cand cresc radacinile, nu stiu cum si de ce dar fata de vopselele clasice e o trecere armonioasa.
      Am citit ca de ex brunetul de la Casting nu prea curge, probabil nuantele inchise se prind mai bine si scapi greu de ele.
      Eu acum am 1 luna de cand am pus caramel, vad ca tot curge si deschide.
      Incearca cu ceva apropiat de ce ai tu ca sa vezi cat si cum iti tine, dar sa ai grija ce iei pentru ca iese mai inchis. Te uiti in oglinda dupa 10 min, macar sa speli daca ti se pare ca e prea mult.
      Parerea mea e ca nu o sa ai exact aceeasi nuanta ca inainte de vopsit in sensul ca se schimba reflexele.

      Ștergere
  57. Mai exista nuanta asta de vopsea?

    RăspundețiȘtergere
  58. Din pacate la scurt timp dupa ce o descoperisem au scos toate cele trei nuante les miels glossy. Acum folosesc blond satin care imi prinde un blond miere mediu, sper sa nu o scoata fiindca pentru prima data in viata imi place o nuanta si vreau sa raman mereu la ea.
    Daca ai posibilitate si rabdare cred ca mai gasesti les miels pe ebay, eu nu am vrut sa continui cu ceva ce nu mai putea fi gasit la noi.

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna,
    eu sunt blond vopsit si mi-am luat nuanta "trufa 513" de la casting cleme gloss.acum citind comentariile, ma gandesc ca am ales o nuanta mult prea inchisa fata de ce as fi vrut eu - saten.imi e frica sa nu ies bruneta.
    dupa acele 28 de spalari,e posibil sa ajung la nuanta actuala?as prefera,pentru ca si natural eu sunt o nuanta de blond inchis gri, si nu as vrea sa ma vopsesc non-stop.
    si inca o intrebare: as putea folosi doar jumate din vopseaua preparata si cealalata jumate sa o folosesc mai tarziu,sau eventual,sa prepar doar jumate din cantitati.
    nu stiu daca se pastreaza in timp,dar ma gandesc ca eu am parul scurt si un tub ar fi cam mult.

    Alina,Iasi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, sincer si eu cred ca iti va iesi mai inchis decat ce astepti....nu ma gandesc la brunet ci la un castaniu inchis. De curs va curge, dar acum dupa 1 an pot spune ca desi se duce raman irizatiile.
      Eu de jumatate de an folosec doar nuanta blond satin, 801 cred, si neavand putere mare de deschidere nu imi iese ca pe cutie ci din satenul meu deschis spre mediu ajung un blond miere inchis. Nu prea ma mai incanta. Pe langa ca mi se pare ca de cand folosesc Casting mi se ingrasa parul mai repede si e mai fara vlaga, pe masura ce curge isi modifica nuanta si nu mai are stralucire. Lucru care nu s-a intamplat insa cand foloseam nuanta din postare.
      Ar trebui sa dai un google images cu nuanta vopselei, de ex "i used Casting Creme Gloss 513/Truffe" sa gasesti poze cu experientele similare. Posibil ca avand ceva deschis sub sa ti se duca mai repede, dar repet, nu o sa arate ca si cum nu ai fi fost niciodata vopsita.
      Nu iti recomand povestea cu prepararea in 2 parti, am experimentat candva cu un garnier si cand sa folosesc jumatatea cealalalta mi-a iesit o alta nuanta.
      Iti recomand Auchan, e cca 23-24 lei fata de Billa de ex, 33 lei.

      Ștergere
    2. http://kirstabelle11.blogspot.ro/2012/02/blonde-to-brunette.html

      Ștergere
    3. http://elledeesbeauty.blogspot.ro/2012/04/loreal-creme-gloss.html

      Ștergere
  60. buna...nu am inteles :)) pana la urma cade vopseaua de pe par? Problema e ca am fost bruneta si am vrut sa ma fac ciocolatie si m-am decolorat dupa ce m-am vopsit nunanta dorita ( nu mai stiu ce vopsea) a cazut tot de pe par si sunt iar blonda ;am mai incercat o data cu o alta marca de vopsea una din italia si aceeasi poveste. De asta intreb pt ca nu vreau sa dau niste bani si sa ajung tot blonda sau ma mai gandeam la nuanta asta http://cupcakeandcosmetics.blogspot.ro/2011/09/my-new-hair-colour.html. Tu ce imi recomanzi? Scuze daca te-am deranjat:D :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, niciun deranj...scuze ca raspund tarziu dar pentru ca nu ma mai ocup de blog constant nu vad imediat mesajele.
      Am folosit Casting mai bine de 1 an, dupa ce ma indragostisem de Blond Satin ce pe satenul meu deschis spre mediu imi scotea un blond miere inchis tare frumos. Culmea, desi nu are amoniac imi deschidea cu cca 4 nuante. Partea proasta e ca in timp am constatat ca mi-a cazut mult par, nici acum nu mi s-a regenerat desi din noiembrie am renuntat sa ma mai vopsesc cu asta. Va curge sigur, cu atat mai mult pe parul blond. Eu am fost blonda si m-am inchis ca radacinile cu vopsea permanenta de 2 ori, abia a 3a oara mi-a ramas vopseaua pe par. Ajungeam tot la blond. Desi mi-e dor de nuanta aia, a fost cea mai reusita din viata mea si singura care m-a fidelizat 1 an, pentru parul cazut si pentru ce repede se matuia la spalat nu as mai cumpara-o in veci.

      Ștergere
  61. pentru parul meu: fin si nu prea des, Casting este un tratament! si imi creste mai repede decat alta data cand foloseam alta vopsea! dezavantaj: se decoloreaza repede, trebuie reimprospatat la 3 sapt

    RăspundețiȘtergere