Translate

marți, 6 octombrie 2015

All black and the plaid skirt


Umbla vorba prin oras ca incep sa aduc a dama cu gaina neagra. Stiti voi personajul, priveam adineaori niste poze in care excentrica de serviciu etala cu mandrie un belciug in nas si niste sosoni odiosi pentru a sarbatori subtierea gleznelor sub bagheta magica a chirurgiei plastice. Analizand situatia si toate documentele depuse la dosar, conchid ca singura noastra asemanare este nou descoperitul ruj dark burgundy pe care tind sa il port zi de zi in ultima vreme fara a ma visa flapper-ceva. 

Iata-ne intr-o zi de luni mohorata, cu zero chef de viata si secatuita de o raceala care a uitat sa mai plece. Era timpul sa etalez o noua tinuta dedicata fustei plaid recent sosita si, ca sa fiu sincera, inspiratia si entuziasmul nu m-au dat afara din casa. Altfel fusta e tare draguta si bine lucrata, vazusem ceva asemanator pe pinterest si voiam neaparat sa am si eu una cu nasturi metalici, fie ei si decorativi - nu e cazul, sunt toti functionali. Ce nu ma incanta este lungimea, i-as taia cativa cm incat sa nu mai depaseasca cu mult genunchii. Este si vina mea caci puteam alege un S, astfel nu mai era nevoie nici sa ii ajustez betelia. 

Pana sa soseasca pachetul hotarasem ca o voi purta cu o camasa boyfriend alba. Proband m-am razgandit desi cred ca arata mai bine asa. Am avut un moment all black cu haina supradimensionata, cizme porn si geanta office. Nici nu stiu cum sa numesc tinuta, un soi de vampa retro probabil. Clar trebuie sa mai incerc si alte abordari, fusta merita valorificata si abia astept sa-i aranjez lungimea pe gustul meu.   


Top : Takko

Coat : SheIn

Skirt : here

Boots : Leonardo

Bag : Linda, Adona

Sunglasses : H&M
      








Un comentariu: