Translate

duminică, 12 septembrie 2010

Hair tag


Sadie m-a tag-uit ieri dar am amanat raspunsul pentru ca stiam cat ma pasioneaza domeniul si ca o sa scriu "romane" oricat m-as auto-restrictiona.
Ii multumesc ca s-a gandit la mine si a considerat ca am ce sa impartasesc cu voi, si invit la preluare pe oricine are timp, chef, si mai ales ceva de spus.

1. Ce tip de par ai?

Foarte fin si cu firul subtire, lipsa "cantitatii" ducand implicit la lipsa volumului. In special la radacini. M-am impacat cu ideea desi inca mai jinduiesc cand aud pe cineva cu parul mai jos de umar plangandu-se ca foloseste 2-3 cutii de vopsea(eu nu am ce face cu 2 si am parul pana aproape de fund) si ca nu stie ce sa-i mai faca sa nu se mai regenereze in cantitati industriale si cu viteza luminii. Nu-i cazul meu, nu-mi amintesc sa fi avut vreodata puful acela, de cand ma stiu am avut parul rar si atat de moale incat desi nu este greu nici buclele nu imi tin prea multe ore, indiferent de produsele folosite.
Din fericire nu am probleme cu scalpul, este un par normal. Usor wavy, aspect care ma cam seaca. Nu prea imi plac jumatatile de masura, mai ales cand optiunile oscileaza intre placa si ondulator de care ma feresc ca de michiduta. Asa ca il port ca atare, si cand chiar trebuie sa arat dichisita il indrept sau apelez la bigudiuri clasice. Foarte rar insa. In primul caz ma sperie caldura si faptul ca prin presare arata si mai rar, in al doilea necesitatea produselor de fixare.

2. Care este lungimea actuala a parului tau?

Pana aproape de fund, mi-am facut un tel din asta. In trecut indiferent ce faceam ma alegeam cu varfurile deteriorate constant si trebuia sa tund mereu, mai ales in perioada cand ma pasiona vopsitul si ma entuziasmau experientele coloristice care duceau la schimbarea vesnica a marcii si nuantei. Cu 15 straturi diferite, era chiar imposibil sa nu fie afectata structura firului si sa nu capete aspect poros. Acum ca pare sa creasca mai repede si sa nu se mai despice atat de usor chiar imi doresc sa il tin foarte lung, mai precis mi-as dori sa atinga oasele bazinului. In mai arata asa.

3. Cat de des iti tunzi parul?

Rar, cand chiar am nevoie sa elimin varfurile despicate ori sa scap de aspectul in V. Din fericire nu am mai avut probleme majore si nu a mai fost necesara interventia cu extract de foarfeca de prin februarie-martie, asa ca urmatoarea "macelarire" va fi dupa ce imi pun in aplicare dorinta de a ma reintoarce la culoarea naturala, operatiune ce implica sacrificiul catorva suvite pentru 10 min de decolorare si o ultima vopsire in saten deschis, sa se piarda prin marea de saten inchis si sa se confunde cu radacinile incat sa nu mai arate neingrijit pana creste tot.

4. Care au fost extremele legate de lungime pe care le-ai experimentat? Ai mai reveni la una dintre ele?

Acum cativa ani aveam parul mai jos de mijlocul spatelui dar veneam dupa un blond cenusiu home-made si incapatanarea mea de a nu-l scurta a dus la deteriorarea lui pana foarte sus. Asa ca atunci cand m-am dus sa ma tund pentru forma coafeza mi-a explicat ilustrativ ca de unde nu mai merge pieptanul e pierdut pe veci si ca partea aceea ar trebui indepartata daca vreau sa scap de aspectul ponosit. Asa ca m-am ales cu el pana la umar, si acum ma cutremur.:)

5. Iti vopsesti parul? Cat de des? Acasa sau la coafor?

Il vopseam acasa. Nu prea des, cam la 2 luni, si doar radacinile pentru ca in sfarsit ma hotarasem la o culoare. Acum insa nu l-am mai atins din iarna, desi sunt ferm convinsa ca nuantele inchise ma contureaza mai bine si fac chipul mai subtire. Mi se pare prea vicios si riscant acest cerc incat sa continui sa ma invart. O sa revin la saten deschis asemenea celui de la care am pornit si cel putin urmatorii ani nu mai vreau sa aud de vopsit.

6. Ce culoare ai si ce culoare iti doresti sa aiba parul tau?

Radacini saten deschis, lungime saten inchis. In curand o sa echilibrez prin inserarea unor suvite asemenea radacinilor ca sa fac trecerea mai usor si mai putin degradant spre culoarea naturala. Probabil ca nu mai am rabdare dincolo de sfarsitul acestei luni, vopseaua asteapta cuminte pe etajera dar am zis sa mai curga nuanta inchisa. Nu mi-e teama de procedura, am mai experimentat-o (descrierea aici).
Daca ar fi sa exemplific ceva ce imi delecteaza "papilele" oculare, mi-a placut cum imi venea tunsoarea si culoarea purtata la un moment dat de Helena Christensen(via taaz.com). Ador textura satinata si melanjul de tonuri, pur si simplu radiaza. Sunt convinsa insa ca ar implica un stilist talentat si costuri considerabile pentru a-i pastra aspectul impecabil. In plus, o mare contributie o au ochii deosebiti, foarte deschisi, si tenul sunkissed. Pur si simplu ador culoarea. Nici nu stiu cum sa o descriu, imi pare un amestec de variante very light chestnut cu irizatii dore.

7. Ai avut vreun experiment nereusit legat de vopsirea parului?

Cred ca toate am avut o culoare nereusita ori consecinte grave ale calitatii vopselei ori tehnicii deficitare. Cand experimentezi extreme acasa e imposibil sa nu o patesti. Spre exemplu in primul an de facultate mi s-a pus pe un blond cenusiu, si daca se putea peste noapte. Mi-am decolorat tot parul singura, acasa, cu faimosul Decobes. Am stat cu el pana am ajuns din inchis un soi de galben pui, apoi la cateva zile am pus blond cenusiu si chiar mi-a iesit o nuanta frumoasa, fara urma de reflexie roscata asa cum se intampla de obicei. Din fericire nu mi s-a retezat parul, nu mi-a cazut in manunchiuri, inca ma mir avand in vedere cat de fin si subtire este. Dar a devenit poros, mai ales de la umar spre varfuri a capatat aspectul acela ars, ponosit. Mi se incurca mereu, era un chin sa ma descurc mai ales ca e genul de par care acum il pieptani si apoi ti se pare ca nici nu l-ai atins. Nu am avut de ales decat sa ma tund pana la umar fiindca nici dupa ce l-am inchis la loc nu si-a revenit si dupa cateva luni de incapatanare si presata de prietene am facut pasul cel mare. Imi venea sa plang initial, de cand eram mica nu mai avusesem parul asa scurt.

8. Care au fost extremele legate de culoarea parului? Ai mai reveni la vreuna dintre ele?

Nu am avut niciodata culori traznite si nici nu voi avea. Verde, albastru, roz, chiar nu ma vad. Are si nebunia varsta ei, si in plus nu-s atat de nonconformista si nonsalanta incat sa fac fata privirilor piezise de acasa si de pe strada. Ca sa fiu sincera, daca prin absurd mi-ar veni ideea ca imi stau bine, cred ca m-ar dezmosteni tata si nu ar mai vorbi cu mine 1 an.:))
Dar am trecut prin tot spectrul blond, roscat, brunet. Blond cenusiu, blond mediu cu suvite platinate si cognac, castaniu inchis, cognac, aubergine, saten inchis, negru, negru albastrui. La blond nu cred, nu ai cum sa ai parul pana la fund si stralucitor indiferent de calitatea si costul produselor daca implica decolorat vesnic. In plus, eram foarte stearsa nemachiata. Nuantele de roscat sunt pretentioase, ai nevoie de un ten portelanat si cat mai lipsit de imperfectiuni, le asortezi greu, se intretin dificil si se deschid urat riscand sa te alegi cu suvite morcovii.
Brunetul e prea diferit de radacinile mele, imi place cum imi incadreaza si contureaza fata chiar si fara machiaj, dar nu mai vreau sa fiu nevoita sa ma vopsesc toata ziua.

9. Ce vopsea de par folosesti acum? Care au fost cea mai buna si cea mai proasta vopsea folosita?

Ultima folosita a fost Schwarzkopf Brillance, saten inchis. Mi-a placut mult efectul de oglinda, parul chiar stralucea si era matasos. Mi-au mai placut L'Oreal Recital Preference si Wellaton. La Palette imi place ca pot experimenta culori, se duce destul de repede si astfel scap de un eventual esec. In plus deschide mult, daca bagi un blond peste ceva inchis cu timpul reuseste sa il decoloreze neasteptat de bine. Cea mai proasta a fost Londa, mi-a stricat parul facandu-l poros, tern, varfurile se despicau usor.

10. La ce varsta ti-ai vopsit parul prima data?

La 17 ani, cu L'Oreal Recital Preference. Eram obsedata de imaginea omniprezenta in Cosmo si Elle a Letitiei Casta purtand chatain clair fonce, dar pentru ca nu am rabdare si am prostul obicei de a lua ceva, orice, numai sa nu ma intorc acasa fara nimic, am sfarsit cu chatain cuivre, mult mai inchis.Un castaniu cu reflexii mov. Pe urma au venit variatii de roscat, hai sa uitam.:)

11. Cat de des iti speli parul?

Cam la o saptamana, dar dupa 5 isi pierde volumul si se ingrasa la radacina. Daca ies in oras sau e vorba de un eveniment mai special in spal mai des ca sa il pot aranja. Cand incepe sa devina vlaguit il strang pony sau intr-un coc.

12. Ce produse folosesti la fiecare spalare?

Ulei de masline, sampon, masca. In rest mai alternez cand si cand diverse masti si tratamente home-made ori Plafar pre-spalare. Cand nu uit il clatesc cu otet de mere/vodca. Ii da luciu si aspect matasos.

13. Ce sampon folosesti acum? Care sunt cel mai bun si cel mai prost sampon folosite vreodata?

De ieri am Hofigal 5R, dupa Elmiplant Bio cu urzica si anterior cu nuc. L-am mai utilizat acum 3 ani cand am devenit interesata de Plafar, a fost samponul care mi-a salvat parul in perioada cand ma gandeam ca ma indrept incet si sigur spre calvitie. Imi place efectul racoritor asupra scalpului, a fost eficient pe vremea cand pe fond nervos facusesm scuame si prurit. Curata foarte bine dar daca aveti parul poros nu-i chiar o idee buna daca nu hraniti apoi consistent, cam usuca lungimea. Cele mai bune au fost clar cele Plafar si dermatocosmeticele, Hofigal 5R, Favisan nutritiv, Elmiplant Bio urzica si nuc, Neutrogena T-Gel, Eucerin. Cele mai proaste, daca imi amintesc bine caci a trecut o vesnicie, Dove si Sunsilk. Mi se ingrasa mai repede, am facut scuame, nu dadeau aspect matasos.


14. Ce balsam folosesti acum?

Nu prea folosesc pentru ca prefer hranirea intensiva oferita de masti.


15. Ce masca folosesti acum? Care sunt cea mai buna si cea mai proasta masca folosite vreodata?

Fudge 2 min, de care sunt incantata. In rest am ramas fidela in ultimii ani butelcutei Kallos cu placenta. Mi-au mai placut Avon Planet Spa cu masline, un Garnier Fructis adus de afara cand inca nu existau aici si pe care cumparand-o ulterior din magazine am avut neplacuta surpriza sa o detest caci nu semana deloc, Nivea cu ceva particule grunjoase, L'Oreal cea roz. Am aruncat dupa o minima folosire Kallos cu lapte care imi lasa parul imbacsit si mi-l vlaguia repede, Sunsilk, Oversa(de prin Billa).


16. Folosesti un tratament pentru par?

Da, sunt chiar obsedata. Le cumpar de la Plafar, cel caruia i-am ramas fidela este cel crema cu petrol de la Viva Natura. Dar cel mai mult imi place sa mi le prepar singura acasa.


17. Folosesti masti de par home made sau alte leacuri "babesti"?

Imi pot da doctoratul in materie.:) Uleiul de masline nu imi lipseste, m-am obsnuit sa stau cateva ore sau chiar toata ziua pre-spalat cu parul imbalsamat pe lungime. De radacini nu ma ating cu nimic de teama stimularii glandelor sebacee si pentru a nu potenta lipsa nativa a volumului.

Mi-ar lua cateva pagini sa prezint din nou uleiuri, tincturi si retete descoperite, asa ca cel mai simplu le gasiti aici si aici. Deasemenea, in apa de limpezire adaug otet de mere sau vodca.

18. Ce produse de styling folosesti in mod curent?

Niciunul, am oroare. In primul rand pentru ca oricat de blande si SF ar fi, la atingere tot nu se mai simte matasos si moale ca natural, si nu sufar sa imi trec mana printr-un par imbacsit. In al doilea rand mi-e frica de efectele asupra cuticulei, nu vreau sa imi usuce firul si sa ma aleg cu varfuri despicate. Oricum nu stau bine avand aceasta problema si fara sa il agresez, daca as incepe cu fixatoare si instrumente bazate pe caldura cred ca as tunde la el toata ziua. Din joi in Pasti cand chiar trebuie sa fiu coafata nu am de ales si apelez la fixativ, altfel mi s-ar desface repede. Dar asta se intampla poate o data la 2-3 luni si uneori nici atunci.


19. Ce instrumente de coafat folosesti in mod curent?

Pieptan cu dintii foarte rari si o perie rotunda din par, cu care imi aranjez spre interior bretonul care creste cu incetinitorul. Am o placa Remington 2X lata, imi mai amintesc de ea uneori. Bigudiuri clasice din plastic, dimensiune medie si mi-ar cam trebui mai mari. 8, suficiente pentru parul meu rar. Pe astea le folosesc mai des, chiar si azi, in ideea obtinerii unui plus de volum.

Si un ondulator no name pe care s-a asternut praful, nu m-am prea descurcat cu el si plus ca imi "prajeste" cositele.:) Nu am pic de indemanare si imaginatie in hairstyling, asa ca nu are rost sa detin un arsenal de instrumente pe care nu stiu sa le folosesc. O perie rotativa parca mi-as lua, dar bretonul oricum il voi lasa sa creasca iar pentru restul parului mi-s mai comode bigudiurile clasice atunci cand am suficiente ore la dispozitie.

20. Cum iti porti parul de obicei?

Cand ies si cand am chef de sedinte foto il las liber, in rest strans. Imi place mult parul strans dar posed una pereche urechiuse inestetice pe care nu le sufar in toata splendoarea lor si prefer sa le acopar. Acasa e mereu prins in coc, desi stiu ca e un DON'T pentru ca risc sa il rup strangandu-l atat de tare si agresandu-l cu elastic sau clama, plus ca nu respira. Nu las nici un fir pe fata, prind si breton si tot. Si mai fac pony tail, dar fara bucla aceea la breton pentru ca-s incapabil si non-talent.

21. Care este coafura ta preferata pentru ocazii?

Bucle lejere sau drept si usor tapat mai ales in crestet. Mi-ar placea ceva strans, dar stiu ca urmeaza sa fac poze si nu vreau sa stric imaginea , chiar nu ies bine cu parul prins :)). Acum ca am breton m-a incantat varianta taparii, atat breton cat si lungime, cu bretonul buclat pe spate. Nu-i tocmai de purtat pe strada, mai ales in cazul volumului oversized, dar imi plac nespus cele exagerate pentru catwalk. Din pacate nu reusesc sa gasesc acum fotografiile potrivite, asa ca am sa pun ceva apropiat si eventual editez mai tarziu.



















22. Care este coafura pe care ai purta-o sau ai purtat-o in ziua nuntii?

Nu m-am gandit, dar sigur nu va fi strans, sau macar nu in intregime. Nu mi-as dori ceva atat de elaborat si structural incat sa am senzatia ca mi se sparge daca ating.

Hai sa zicem cam asa :
Ca sa am aceste bucle lejere a fost nevoie de indemanarea si rabdarea unei prietene si un ondulator Rowenta, din acela cu 6 capete. Imaginati-va ca a folosit al doilea cel mai mic, si ca eram un fel de curly sheep nu mai lung de umar atunci cand a terminat de buclat. In ciuda fixativului si a buclelor mici, subtiri si stranse, tot s-a lasat. Daca as avea parul des si implicit greu probabil ca ar trebui sa mi-l apreteze cu aracet ca sa ma ramana ceva din coafura.:)


23. Exista o personalitate al carei par il admiri?Te-ai inspirat de la vreo personalitate in stilul actual?

Nu as spune personalitate...e vorba de un manechin autohton. Si ma refer strict la volum, textura, consistenta si aspect. De fapt chiar si culoare. E vorba de Raluca Potecaru, pentru ca parul ei lung, drept si bogat, cu aspectul acela greu, arata fix asa cum mi-as dori sa il am. Doar ca pe o asa textura as adauga bretonul Cleopatra pe care il ador si care pe firul meu fin si subtire nu cade bine, nefiind nici bogat si nici unitar cum mi-l imaginez eu ideal. In rest imi plac Kim Kardashian si Tyra Banks, rar am vazut imagini in care sa nu imi placa nuantele si coafurile lor.
Am postat fotografia Ralucai si a tunsorii careia i-as ramane semper fidelis daca firul de par mi-ar permite fara sa stau 1 ora in oglinda cu placa si perie. Pe un fir greu sunt mari sanse ca bretonul sa stea de la sine si sa nu se rasfire in cele 4 puncte cardinale la orice adiere.




24. Care este cel mai important lucru pe care il faci pentru ca parul tau sa arate bine?

Evit instrumentele de tortura pe baza de caldura, produsele de fixare si modelare, si nu ma lipsesc niciodata de masca de par post-spalat care pe langa hranire ma ajuta si sa il pieptan usor incat sa pierd cat mai putine fire.


25. Care este cel mai bun sfat pe care il poti da cuiva despre par?

Mai bine mai scurt si (cu aspect) sanatos si matasos decat lung si ars.

13 comentarii:

  1. Ft frumos si elaborat acest hair tag. Mi-a facut placere sa-l citesc :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinand cont de descrierea tipului de par, cred ca ai ales foarte bine:
    - coafura ta preferata pentru ocazii;
    - coafura lejera si necomplicata pe care ai purta-o in ziua nuntii;
    - faptul ca nu-l incarci cu produse de styling si nu-l agresezi cu procedee termice.
    Ai grija cu parul strans puternic cu elasticul.
    Imi place sfatul tau: "Mai bine mai scurt si (cu aspect) sanatos si matasos decat lung si ars". Total de acord!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vrut sa imi iau Preference la ultima vopsire, dar nu apucasem sa citesc pareri despre el si mi-a fost teama sa nu dau bani pe o vopsea proasta...
    O sa incerc si eu tratamentele naturiste propuse de tine, chiar acum am o "potiune" facuta din ulei de ricin, ulei de samburi de struguri si ulei de masline (preponderent).
    Eu fac coji de la masca cu placenta, insa cea cu lapte, cand am folosit-o mi-a placut mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva: as vrea sa incerc un sampon de la Plafar si te-as ruga sa-mi recomanzi o firma producatoare. Spun asta pentru ca eu am parul des si uscat si am nevoie de ceva care sa il aranjeze si sa il mai inmoaie putin, in timp ce tu cauti mai degraba volum.
    Daca mi-ai putea recomanda firma care a produs samponul cu care te-ai inteles cel mai bine, as vrea sa ma orientez spre un sampon facut de acelasi producator.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma bucur mult,Jolie.Am stat ceva sa il termin,din cauza fotografiilor ce s-au pierdut in neant.Intotdeauna cand gasesc imagini care imi plac,indiferent ca-i vorba de par,machiaj,haine,incaltari,accesorii ori un peisaj,salvez.Asa ca teoretic existau pe aici pe undeva.Partea buna la acest tag e ca implica mai multe recenzii si experiente.
    Intotdeauna mi-a placut rubrica din Beau Monde ce cuprindea ritualul cosmetic al unei vedete feminine autohtone pentru ca nu mai era vorba de reclama si despre recomandari bazate pe experienta personala, incat daca imi placea ceva le putem achizitiona si eu.Asa am aflat spre exemplu unde gasesc Carmex in Romania sau despre spray-ul de protectie termica Wella pe care il folosea Luminita Anghel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sadie,din cauza neincadrarii in tiparul parului tau nu prea am avut experiente lamuritoare.Intamplator insa constatand un asemenea efect,prea moale si "vlaguitor" cu Favisan nutritiv si plangandu-ma doamnei de la Plafar mi-a raspuns ca este normal fiind vorba de un sampon nutritiv si ca asa o sa patesc si cu altele de gen.Motiv pentru care le-am evitat.
    Asadar Favisan nutritiv ar fi o varianta.
    Am avut experiente placute cu Hofigal si Favisan indiferent ce am cumparat,chiar si argila cosmetica la saculet,mult mai blanda decat Aslavital.
    Experienta mea cu Plafarul a inceput acum 3 ani cand in sfarsit am avut net acasa si navigam pe forumurile de beauty.
    Poate iti vor fi si tie de ajutor topicurile respective,nu doar in privinta sampoanelor.
    1.http://www.bolero.ro/forum/viewthread.php?tid=6921
    2.http://www.bolero.ro/forum/viewthread.php?tid=9889
    3.http://www.bolero.ro/forum/viewthread.php?tid=10256
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ema,raspunsul tau ma bucura pentru ca imi confirma ca am reusit sa imi insusesc ceea ce imi este necesar si recomandat pentru tipul de par. Chiar daca asta a implicat si evenimente stilistice si coloristice mai putin placute,ce s-au lasat uneori cu plans.:)
    Aveam prostul obicei sa imi strang parul in coc sau pony in crestet, asa tare incat capatam aspectul acela asiatic,si apoi ma mai miram de ce ma doare capul si de ce imi cade parul mai mult pe laterale. Acum imediat ce simt ca ma tine slabesc,de multe ori incerc sa prind doar lateralele si cat mai jos sa nu existe presiune si greutate de sustinut care sa actioneze asupra radacinilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramona draga, nu vad eu bine sau in update-ul la prima poza esti chiar tu?

    RăspundețiȘtergere
  9. As vrea eu!!! :)) E Raluca Potecaru,cea al carei par imi place enorm.De fapt imi place toata,are asa un aer copilaresc,pacat ca la mansarda e prea putin decorata.Am vazut-o la cateva emisiuni si era incapabila sa termine o fraza,se pierdea pe drum.
    Mi-as dori sa il pot lasa sa creasca asa lung,dar mai am ceva de munca pana acolo si oricum nu-i asa bogat ca al ei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ramona, ma bucur ca avem macar un lucru in comun: pantofii :) Multumesc pentru comentariu!

    Habar n-aveam de Amiclubwear. Mersi pt. pont. Daca vrei ceva din SUA, de pe orice site (o sa-ti trimit si linkul de unde sunt pantofii din poze), scrie-mi un email si poate gasim o solutie sa ajunga la tine cat mai ieftini, cu shipping mic si fara comisioane uriase.

    americanca@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc,u are toooo kind!
    Emigrarea are si alte parti bune pe langa faptul ca ai mai multe sanse sa iti faci un viitor si sa-ti realizezi dorintele.Te poti bucura de un trai decent,unde comerciantii cred ca au mai mult respect pentru consumatori decat sa aduca haine si incaltari luate pe preturi de nimic de prin Turcia sau mai stiu eu unde si "pompate" de cateva ori doar pentru ca au norocul sa ajunga pe etajerele stralucitoare ale unui butic de rasa.Chiar si multe modele pe care le-am vazut pe amy si care costau sub 10$ le-am zarit prin acel gen de magazine sariti bine de 100 lei.
    http://www.amiclubwear.com/shoes-heels-mel-03bluefabric.html
    Astea de ex costau 170 lei la un tip ce aduce diverse de pe afara.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu o problema..legata de culoarea parului.M`am vopsit un ciocolatiu..ca sa zic asa..un pic mai inchis..dar am niste reflexii roscate la radacina..care nu imi plac de nicio culoare..desi la varfuri parul este culoarea pe care mi`o doream.cum sa scap de acele reflexii?:(

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna,din pacate eu nu iti pot da un sfat profesionist fiindca nu lucrez in domeniu si nici nu am abilitati native in acest sens ca macar sa ma simt impacata cu mine daca iti dau un sfat. Tot ce pot sa spun este ca si eu detest reflexele rosii sau rosu-mov si de teama lor si daca mi-am luat saten am incercat sa iau saten cenusiu sa zic, sau oricum ceva cu gri ca sa le contracareze.Dar parerea mea este ca daca nu iti plac nu trebuia sa bagi ciocolatiu pentru ca pe masura ce se va deschide ele vor fi tot mai vizibile chiar si unde acum ti se pare ca nu sunt,eu nu am vazut niciodata un ciocolatiu care sa nu aiba refelxe rosacate cand se mai decoloreaza.Insa ca sa primesti totusi un sfat,nu ca de la un blogger ci ca de la un profesionist,te-as ruga sa postezi acelasi comentariu pe blogul Emei.Are un salon de coafura in Brasov si sigur te va ajuta cu un raspuns eficient si pertinent.
    http://salonbrasov.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere