Translate

duminică, 4 octombrie 2015

Legends of the fall


Legenda spune ca toamna porti tonuri "de pamant". De obicei legenda se inseala caci mie imi plac culorile puternice si 3/4 din continutul sifonierului oscileaza intre rosu si rosu. Ce se intampla atunci cand ies din zona de confort? 

Tinuta a pornit de la ghetele din piele intoarsa (naturala, de data aceasta) cognac. Imi doream incaltari comode si neaparat suede intrucat materialul in speta imi pare a arata mai bine in compania iubitei mele colectii de dantela. E drept ca ploile imi vor da batai de cap dar oricum nu le port zi de zi si am remedii pentru zilele mohorate. Am cautat ceva care sa nu fie mulat, nu ar face decat sa accentueze lipsa gleznelor de gazela. Calitativ arata foarte bine in realitate si desi marimea asiatica 39 mi-a dat emotii imi vin perfect. Exista si varianta black

Pantalonii palazzo scortisoara sunt disponibili in multe alte nuante si arata mai bine decat ma asteptam. Nu sunt transparenti fiindca au dublura (din milaneza, in caz ca acordati atentie) si din fericire lungimea este decenta pentru gustul meu avand in vedere posibilitatea de a ma trezi cu culottes. O alta supriza este croiala reusita, rar gasesti pantaloni care sa nu "traga" aiurea in parti. Betelia este reglabila datorita spatelui pe elastic iar talia inalta asa cum imi place. Au cateva pense, detalii binevenite. 

Despre pulover pot spune doar ca mai vreau. Este asimetric si ma incanta situatia fiindca ar fi aratat urat mult material gros inghesuit sub betelia pantalonilor ori fustei. Tricotajul este frumos, nu am remarcat defecte. Manecile au acel volanas inedit pentru un knitwear si ma bucur ca am avut inspiratia sa mai lucrez si la acest capitol caci nu o pot tine toata toamna cu tricouri si malete. 
Ei il numesc galben, eu il numesc cognac. 



Sweater : here

Trousers : here

Boots : here

Bag : Lovelyshoes










4 comentarii:

  1. Ce cromatica deosebita, Ramo! Nu cred ca te-am mai vazut in asemenea nuante dar iti vin foarte bine si imi plac in mod special botinele, puloverul, geanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place cromatica. :)
    Sa ai o saptamana frumoasa Ramona!

    RăspundețiȘtergere
  3. very nice dear love the shoes so rich color

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce culoare frumoasa! Si-ti sta bine asa!

    RăspundețiȘtergere