Translate

miercuri, 21 octombrie 2015

Floral palazzo on a summerish afternoon


Si ce daca a venit toamna, imprimeurile florale raman in sufletul meu si-mi bucura privirea in zilele mohorate si reci. Cu atat mai dragi imi sunt atunci cand soarele se indura sa apara si ii pot purta fara exercitii de layering. Perechea de astazi vine de la Rainbow Outlet, v-am spus ca magazinele de acest tip pot oferi surprize placute desi adesea hainele apartin unor colectii mai vechi. Mai conteaza detaliul atunci cand sunt asa frumosi, amintesc de piese boho Etro si Hermes si costa doar 39 lei? Abia astept sa compun alte si alte tinute cu ei, coming soon.

Sunt ceea ce numim fusta-pantalon, lejeri si vaporosi (desi acest adjectiv il folosesc pentru chiffon iar aici tesatura este un batist), se calca usor si nu se sifoneaza repede, au talie foarte inalta si eu ador aceasta croiala fiindca imi flateaza conformatia. Am improvizat un pic indepartand agatatorile cordonului pentru a-l aplica invers, cu funda la spate. Mi-au parut mai interesanti astfel. Le-am pastrat lungimea initiala, cu adevarat maxi, trisand cu scopul de a castiga inaltime ajutata de platforme serioase. O fata mai supla i-ar putea taia si purta cu flats, eu nu ii agreez astfel. 

Imi doream un tricot decoltat, inexistent in garderoba mea. Am apelat la un cardigan asimetric pe care l-am petrecut si prins discret intr-un singur punct, sa substituie un pulover. Initial nu voiam sa adaug bijuterii ci sa pastrez zona "curata", sa aiba un aer androgin, dar mi-a venit ideea sa intorc un colier statement cu pietre si sa obtin unul vintage gold. Sper sa va placa tinuta gandita, mergea poate si o palarie cu boruri moi numai ca asta insemna sa o si detin.


Knit : Bershka

Trousers : Zara, buy them here

Necklace : Trezora

Rings : Thboxes

Bracelets : H&M, Lovelyshoes

Bag : SheIn
  








4 comentarii:

  1. Ador pantalonii tai...dar tu esti foarte slaba si poate de aceea iti fin asa de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc dar nu e deloc asa, am picioare grosute. Uite pantalonii acestia sunt L, imi sunt mari sus intr-adevar insa cordonul rezolva problema. Faptul ca au croiala lejera, talie inalta si sunt foarte lungi deci pot ascunde tocuri inalte si sa mai castig lungime ma ajuta sa maschez niste coapse plinute si niste genunchi lati. De ce crezi ca nu port niciodata pantaloni mulati sau conici? Mi-ar arata conformatia. :)

      Ștergere
  2. Your mode of telling all in this paragraph is
    in fact good, all can easily understand it, Thanks a lot.


    Here is my web blog: business Information systems jobs salary

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, interesanti pantalonii, bine ca vremea inca ii mai permite :)
    Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere