Translate

miercuri, 27 mai 2015

Watermelon dress, the joy of a color block


Partea frumoasa a poeziei despre fibre si culori? Versurile libere, panze unde cuvintele se imbratiseaza fara rezonanta pereche si silabele izbucnesc in nuante infinite. Mie nu imi plac regulile caci imaginatia nu poate respira cand poarta cu sine greutatea sabloanelor. Refuz sa reduc tesaturile la simple formule construite independent de fondul celui ce descrie forma. Haina ce nu picteaza segmente de suflet pe piele nu-i decat un acoperamant.


Postarea de astazi spune povestea unei rochii fara maneci, in culoarea serbetului de zmeura, croita din voal delicat si suplu intr-un contur curat si fluid. Este o piesa lipsita de detalii elaborate, avand drept unic decor o esarfa destinata a fi legata in spatele gulerului inalt. Fiindca suport cu greu gulerul si nu m-a incantat aspectul obtinut, am inversat rochia pentru a purta funda in fata. Lungimea este maxi, fara a putea ascunde incaltari cu toc inalt ci mai degraba o pereche de flats.


Nu mi-am dorit sa domolesc culoarea vibranta a rochiei ci dimpotriva, sa o evidentiez in cadrul unui color-block indraznet. In acest scop am ales sa o asociez cu o haina supradimesionata rosu intens si plic Carolina blue, o combinatie pasibila a fi caracterizata drept stridenta dar ilustranta pentru multiplele fatete ale temperamentului meu exuberant.  



Dress : Romwe, here

Coat : Romwe, here

Clutch : random

Sunglasses : Marks & Spencer

















5 comentarii:

  1. Ultimele poze fara breton sa inteleg? :D
    Foarte faine pozele!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Curcubeu pe cerul gurii varianta haine <3 Haina imi place cel mai mult mi-a placut de cand ai aratat-o prima oara. Te prind culorile tari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumos te prinde culoarea rochiei! Este deosebita, nu am vazut-o pe site, fundita e un detaliu foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba rochia, superbe fotografiile! Unde erai aici? Fundalul este minunat!

    RăspundețiȘtergere