Translate

vineri, 30 mai 2014

Comfortable summer


Ne-am rasfatat privirea cu tocuri incitante si culori efervescente in summer rainbow,  iata azi si partea confortabila a incaltarilor de sezon. Cel putin in cazul meu sandalele comode, cu talpa plata si foarte rar ortopedica, reprezinta ceea ce port zi de zi pentru ca nu rezist pe tocuri decat pentru scurt timp - de preferat cand stau asezata. 





De la 35 la 40, piele. Costa 80 lei aici. Disponibile si alb simplu, rosu, negru, negru snake














Sun and summer splash, 42 lei. Doar marimea 40, aici

















Marimile disponibile sunt 36, 37 si 40. 95 lei aici. Cele bleumarin sunt 60 lei dar gasiti doar 36 si 39.
















Sunt prea scumpe pentru bugetul meu desi sunt din piele, dar mi se par frumoase si poate exista persoane interesate. Costa 287 lei aici, marimi de la 37 la 40. Gioseppo Tisa.













Marimi de la 39 la 41, 52 lei aici. Color block-ul imi place mult chiar daca nu e usor de integrat. 















Sunt disponibile marimi de la 35 la 40 si costa 88 lei aici. Culoare permisiva, model basic versatil. V-ar mai putea tenta taupe si bronz













Doar 36 si 40, 38 lei aici. pentru albastru gasiti numai  marimea 41. 
















Ador sandalele romane insa nu am picioare atat de subtiri incat sa le pot combina cu orice pentru ca adauga volum si scurteaza. Asadar le-as pastra pentru haine ce ajung aproape de partea de sus a sandalelor ori pana in pamant, eventual despicate. 119 lei, aici, doar 2 perechi ambele 38. 
Tot 38 gasiti si aici








107 lei, 36-41, aici


















De la 35 la 40, 59 lei aici. Glitter sandals, am mai avut candva o varianta argintie cu toc si platforma si am constatat ca nu sunt asa fragile cum par. Exista si silver













35-40, pret 179 lei, piele, aici.  


















87 lei, 36-41, aici. Disponibile si fuchsia, turcoaz.
















97 lei, 36-41, aici



















142 lei aici, marimi de la 37 la 41. Sunt realizate din nabuc, model Tisa by Gioseppo. Una din culorile mele preferate, usor de combinat in ciuda prejudecatilor. O alta varianta verde aici













161 lei, piele, marimi 37-41. Disponibile aici, inclusiv verde si roz















79 lei, de la 36 la 41, aici. Mi se par potrivite si pentru o rochie de ocazie atunci cand nu mai suporti tocurile si trebuie sa te schimbi in flats dar vrei totusi sa pastrezi o nota pretioasa. Exista si bej si roz.








69 lei, 37-41, aici. Exista si varianta argintie.








Sandale de piele, doar marimea 38, 199 lei aici. Love them, desi nu tin neaparat sa fie din piele pentru ca oricum eu stric incaltarile si imi place sa am multe asadar aleg variante cu pret prietenos. 



                                                                                             
Sandale romane, 99 lei, aici. Doar marimea 40. 








79 lei aici, 37 si 38. Sunt si negre si roz
















Costa 119 lei, aici, de la 36 la 42. Si varianta neagra. In trecut nu mi-ar fi placut asa ceva insa acum mi se pare ca pot integra orice model aparent banal. Cred ca preferam totusi talpa argintie sa nu mai arate vesnic casual. 










Costa 65 lei, aici, marimi de la 36 la 40.














Doar marimea 40, 49 lei aici. 40 si pentru rosuverde, khakinegru. Doar pentru albastru mai sunt de la 39 la 41. 















N-as putea spune ca ma topesc de dragul design-ului, nu ma incanta talpa ortopedica. Insa imi place culoarea si sunt utile atunci cand incluzand si o rochie sau fusta maxi vrei sa mai castigi cativa cm in inaltime dar totusi sa te simti confortabil. 











49 lei, 39-41, aici. Interesante sunt si cele corai. Neon costa 107 lei.













De la 37 la 41, costa 32 lei aici. Disponibile si rosu, argintiu  auriu, verde, albastruroz. Poate vi se par stridente dar important este cu ce le combinati.











De la 35 la 40, 69 lei aici. Lac verde pastel si snake print. Mai sunt roze, bej, alb, negru, fuchsia













97 lei, 36-41, aici.  



















127 lei, 36-41 aici. Inclusiv corai.
















Costa 67 lei, marimile 37, 38, 39, aici

















36-40, pret 59 lei, aici
















10 comentarii:

  1. Exact ca alea din prima poza, dar pe negru, ma duc sa imi iau maine. De o saptamana le tot visez. :))) Si costa doar 55 lei.
    Abia astept...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alea au fost si preferatele mele, doar ca nu o culoare anume pentru ca imi plac toate. :) Probabil insa ca as opta tot pentru ceva neutru, sa le pot purta oricand.

      Ștergere
    2. Le-am probat azi. Adica m-am dus sa le cumpar, dar nu mi-au placut cum stateau si parca eram desculta. :))) Ce ciuda imi era ca nu aratau bine pe picior.
      Mi-am luat altele mai faine. :)))

      Ștergere
    3. Mi se intampla si mie atat cu incaltari cat si cu haine. Cel mai rau e cand e vorba de ceva mai scump si ma framant cum sa fac rost de suma, fac eforturi sa economisesc, si cand ma duc plutind sa probez si cumpar constat ca imi vin ca naiba. :) Sa ne arati si noua prada de razboi, sa le porti iubita. :))

      Ștergere
  2. Vai, pe unde le gasesti ? Imi plac primele si cele metalice la 32 de lei :)). Arata super:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam cateva site-uri de pe vremea cand imi cautam de zor sneakers online iar altele mai apar reclama pe diverse pagini, inclusiv fb. :)
      La flats nu au fost asa multe optiuni care sa ma atraga dar la alea cu toc incepand cu depurtat e vis, nici nu as putea sa aleg o singura pereche. Noroc ca imi taie elanul faptul ca nu rezist pe tocuri inalte.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Cand vine vorba de flats 90% din ce gasesti pe piata sunt cam anoste pentru ca primeaza comoditatea, iar eu imi caut o noua pereche care sa fie si placuta estetic. Nu prea rezista de la vara la vara la cat de prost le port, calc stramb, ma impiedic de pietre si denivelari, dupa un sezon arata ca dupa razboi. :)

      Ștergere
  4. Raiul incaltarilor comode, nu stiu cum le gasesti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe site-uri cu incaltari si le mai vezi reclama pe alte pagini. De la unele am mai comandat in trecut, de ex depurtat.ro si matar.

      Ștergere