Translate

duminică, 25 mai 2014

miniprix hot spot : sandale Jean Paul Gaultier for Melissa


Daca va tenteaza o pereche de sandale Jean Paul Gaultier for Melissa la pret mai mult decat accesibil, cand in mod normal costau 200 $, le gasiti aici. Tocul este din metal iar partea neagra pare lac. Am inteles ca arata mult mai bine in realitate si vin insotite de saculet si certificat. Din pacate mai sunt doar numerele 38 si 39.  

12 comentarii:

  1. Vai ce ghinion, a mai ramas doar 39 :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai verifica, poate cineva le are puse in cos si se razgandeste. E a doua oara cand aduc, au mai fost acum cateva saptamani.

      Ștergere
  2. Foarte dragute, pacat ca nu au si nr mici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca alea se vand primele...deja nici 38 nu mai este.

      Ștergere
  3. Omgomgomgomgomg! Cred ca tocmai am luat ultima pereche :D Am plasat comanda de urgenta dupa ce am vazut postul tau (sper sa-mi vina 39, de regula am nevoie de 38,5) iar dupa ce am dat refresh, "stoc epuizat". Si acum sa fierbem.
    Vroiam sa te pup de un triliard de ori pentru anunt, me very happy!
    Sar'na asadar! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai avut noroc. Si eu tot 38,5 port, la incaltarile inchise iau invariabil 39 dar la sandale oscilez. Daca nu iti vin oricum le poti vinde imediat, candidate sigur gasesti.:)

      Ștergere
  4. Got them, multumita tie :). Vad ca deja sunt epuizate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa iti placa si live, sa nu ma injuri :)) Imi plac si corai dar nu cred ca le vom vedea vreodata in miniprix.

      Ștergere
  5. Sandalele nu sunt din lac,firma nu face decat produse din cauciuc-silicon,nu din cel pe care il stii din Romania.Ideal ar fi sa fie probate caci au o hiba la spate,in sensul ca piciorul nu se aseaza fix,nu stiu sa explic dar de aici diferentele de marime.In rest sunt super comode,nu cred ca ma vor bate vreodata.Culori sunt: negru care pare un fel de gri pe picior, gri care par transparente si bej-aurii.Chiar si in magazinul fizic nu au avut decat 38 ,39 si 40.Cred ca vin de la o lichidare ceva. Nu au defecte si chiar sunt originale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai inteles gresit, nu am vrut sa spun ca privind poza tind sa cred ca sunt de lac. Ma refeream la faptul ca arata asa bine acel silicon incat nu pare ca un cauciuc ci ca de lac, cineva cunoscut care i-a cumparat acum cateva saptamani i-a catalogat asa si asta am vrut sa exprim. Expresia ei era "nici nu zici ca sunt de cauciuc, par de lac".

      Din pacate nu mai sunt, cel putin online s-a epuizat stocul la cateva minute dupa ce am postat. Am primit si critici ca nu am anuntat prioritar pe privat :)) Dar presimt ca o sa mai apara, e a doua oara cand le-am vazut.

      Ștergere
  6. Eu am vrut sa subliniez cateva aspecte caci mi-am cumparat ....negre din magazinul fizic.Nu a fost o critica ci doar un sfat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu am raspuns agresiv, si critica sa fi fost si nu m-ar deranja "polemica" pe tema sandalelor :) Multumesc pentru comentariu, am vazut si eu via google cum unei tipe nu i se asezau bine nici baretele...depinde de picior, clar. Bine ca fiind vorba de miniprix se pot returna, eu sunt din Craiova si nu as avea unde sa probez.

      Ștergere