Translate

luni, 11 ianuarie 2010

Rimel Max Factor MASTERPIECE MAX



Cum nu m-a impresionat deloc Max Volume Flash- Rimmel, am profitat de ocazie si de spiritul sarbatorilor pentru a-mi intari rezerva strategica de mascara si alte cosmeticale. Desi promisesem ca nu mai poluez portfardul cu 15 rujuri si rimeluri din care folosesc aceleasi vesnice 2-3, nu m-am putut abtine.
Pretul este de cca 45 lei, insa eu am platit mai putin fiindca nu l-am achizitionat din magazin. Nu mai stiu daca am avut vreodata un rimel Max Factor si daca nu, nu stiu de ce le-am evitat. Produsul a fost o investitie buna, chiar foarte buna pot spune, evident, din prisma devoratoarei de cosmetice subiective. Intotdeauna aleg mascara ce promite sa-si dedice abilitatile intensificarii volumului, in "cel mai" dramatic mod cu putinta. Nu vreau efect natural, altfel as lasa genele nerimelate sau eventual le-as imbraca in pudra de gene channel(nu stiu sa mai existe alta varianta), cu efect retro-carbon.
Am fost putin reticenta din cauza periutei, nu este tipica rimelurilor de volum in sensul ca nu este foarte mare si nici perii nu sunt asa desi si bogati. Ma enerveaza sa stau jumatate de ora sa-mi aranjez genele asa ca urasc sa aplic mai multe straturi si sa periez mult ca sa le asez. Desi nu se incadra in tipar, periuta nu m-a dezamagit si nu a fost cu nimic mai prejos decat suratele ei mai "voluptuoase". Diferenta s-a vazut de la o prima si simpla periere, chiar daca inca nu aveau suficient volum erau foarte bine definite fara insa a parea rare si subtiri. Am insistat fiindca le voiam pline si alungite, ceea ce am si obtinut fara insa a cadea in extrema "picioruse de paianjen". Au continuat sa fie perfect definite, nu s-au lipit si nici nu aratau incarcate excesiv. Avantajul unei periute atat de fine este ca "prinde" si cele mai scurte gene inca de la baza, creand efectul de privire deschisa. Eu am o problema cu rimelatul genelor de la coltul intern fiindca folosind perii mari nu pot sa le imbrac bine fara sa nu imi ating pupila sau sa mazgalesc.
Mi-a placut mult rezultatul, chiar daca de regula nu cred in minuni de genul 3in1, separare, volum si alungire. As minti sa spun ca efectul a fost de gene false, nu este ACEL RIMEL ci doar un rimel bun. Sunt convinsa ca se poate si mai bine, dar il incadrez in categoria produselor pe care le-as mai cumpara.
Am precizat ca am obiceiul ca atunci cand am multe straturi de mascara inainte sa le atac cu demachiant le spal cu apa prinzandu-le intre degetele umede pentru a indeparta grosul ca sa nu mi-l intind pe toata fata. Asta am facut si cu masterpiece max si s-a dus destul de usor dar discret, fara sa curga "rauri" si sa se intinda peste tot, inclusiv in ochi.
Cred ca este primul rimel care imi place cum arata si pe genele inferioare, pe care evit sa le fardez din cauza efectului artificial. Totusi, nu a reusit sa dea genelor mele capacitatea de a face curent cand clipesc, asa cum imi place mie sa aspir. L-as prefera insa in detrimentul adoratului maybelline turbo boost fiindca arata mai ingrijite si mai bine definite, am ajuns sa iubesc periuta-pieptan. Tot ce sper e sa nu ma trezesc ca se usuca prea repede sau ca isi modifica proprietatile si consistenta. Este exact cum trebuie, mai gros ar fi deja prea mult.

7 comentarii:

  1. multumesc si eu ca imi oferiti sansa sa impart experientele beauty&co.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ma bucur k in sfarsit l-ai probat!!!eu nu pot sa mai renunt la el!!!:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. numai acuma am vazut review-ul.eu il ador, pentru mine face minuni, desigur nu fac curent cu genele cand clipesc, precum ai spus si tu :)) , dar isi face treaba foarte bine si inca de la primul strat.imi place ca nu s-a uscat, desi eu il am de ceva timp, tot incerc sa trag de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite, Raluca A. e data cu el aici : http://2.bp.blogspot.com/_nqesDblDlCI/TTINoj6XNfI/AAAAAAAAPMY/tLxBxHZgYas/s1600/Picture%2B197.jpg
    Ea are o pasiune pentru Masterpiece, cred ca a trecut de 10 tuburi si adevarul e ca ii prieste, chiar par interminabile fara a fi incarcate ci silky, dese si fine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place si mie, trebuie sa il mai cumpar..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in ultima luna m-am indragostit de un rimel ieftin si, pentru mine, la fel de spectaculos. Miss Sporty Pump Up Lash, cca 12 lei. Merita incercat.
      http://cdn.allshops.ro/files/clients/30/5383/p/27/miss-sporty-pump-up-lash-mascara-1890949.jpg

      Ștergere