Translate

marți, 26 ianuarie 2010

LANCOME Juicy Tubes gloss




Din punctul meu de vedere, nu merita cei 18$ . Neoficial, l-am gasit cu 30-40 lei. Nu exista nici o diferenta intre acest gloss si un Maybelline sau maxim L'Oreal. De regula nu-mi plac glossurile in tub pentru ca aplicarea nu este nici estetica si nici igienica, de multe ori nu este suficient sa il strangi si sa incerci sa il intinzi cu capatul ce contine orificiul pentru ca dozarea nu va fi precisa, asa ca va necesita uniformizare cu buricul degetelor. Imagineaza-ti ca ai nevoie de un retus rapid si nimic la indemana sa iti sterilizezi mainile. Pierde din start la modul de prezentare, preferam un tub cu pensula/buretel, mai practic de folosit si depozitat.
Un al doilea minus este continutul ridicat de particule sclipitoare si sidef, cele dintai sunt in cantitati industriale si destul de sesizabile. Genul acela multifatetate care raman pe buze dupa ce glossul propriu-zis paleste. Poate exista persoane carora chiar le place, eu nu le pot suferi, le simt grunjoase si mult prea evidente. Am senzatia ca orice le contine usuca si nu cred ca ma insel.
Nu mai retin exact denumirea nuantei testate, dar era un orange si mirosea puternic, intepator chiar, a portocale. Aproape ca mi-a facut rau mirosul, nu greata, dar o stare neplacuta, in genul celor provocate de odorizantele de masina. Nu stiu cum miros celelalte nuante, poate sunt delicioase, dar ideea de esenta de citrice pe pielea mea sensibila nu mi-a suras. Chiar mi-a parut ca ar deshidrata usor, zonele cu cojite ma usturau putin.
Textura e densa, prea vascoasa si lipiciosa pentru gustul meu. Am spus anterior ca doresc stralucire translucida, cu efect de oglinda. Si acesta este oarecum translucid, dar deloc light si prea grunjos din cauza sclipiciului odios. Nu arata a lac de buze si nici nu se simte ca atare. Probabil ca acesta este un dezavantaj al durabilitatii produsului, consistenta sa este conceputa astfel incat sa reziste ore in sir. Macar in parte. Eu prefer sa il reaplic cand si cand, oricum nu are cum sa arate uniform la nesfarsit si se mai strange la comisuri asa ca o retusare este binevenita si preferata "lipirii" de buze.
Nu vreau sa imi imaginez cum ar fi sa-l porti intr-o zi cand adie vantul si ti se lipeste parul de fata, iar ca baiat nu as vrea pentru nimic in lume sa ma ating de asa ceva. Deloc nu mi-a placut cum il simteam, lipicios, sa nu zic mai rau, sca.bos. :)) Tone de sclipici, colorare infima, ingrijire 0. Si acum imi amintesc mirosul intepator de portocale. Pentru nimic in lume nu l-as cumpara, mai bine imi dau cu un balsam amarat daca ar fi sa nu imi pot permite alte glossuri. Intre Juicy Tubes si machiaj lipsa as alege ultima varianta, mai ales din cauza confortului nu neaparat din motive estetice.

7 comentarii:

  1. Doar ce am intrat pe blogul tau si am gasit deja review-uri la 2 produse kre ma tentau sa le cumpar: oja chanel si gloss-ul lancome. Acum nu ma mai tenteaza!:)) ms pt review-uri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere,ai citit deja ce parere am despre oja cu pret astronomic. :)) Acum...eu nu garantez pt acuratetea concluziilor ca-s subiective.Gandeste-te ca-s scrise din prisma cuiva cu un accentuat simt critic,exagerat chiar uneori,si care pe deasupra mai e si sensibila si pateste tot soiul de alergii si intolerante.Ceva de genul asta e maximul de rau pe care il poti auzi despre un produs.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Prefer sa citesc review-uri severe pentru niste produse scumpe si sa le urmez dekt sa dau banii aiurea si sa imi para rau. La produse mai ieftine, merita sa ma risc. De pilda, mi-am luat caseta de make-up Urban Decay vol.2 si, in ciuda tuturor review-urile bune pe care le-am citit, pe mine nu m-a fascinat, e ok, imi plac culorile, imi place sa ma uit la ambalaj in fiecare zi :)) dar jumate din farduri mi se par prea prafoase. Nu sunt sigura k a meritat 170 de lei. Oricum am vazut ca ai facut review-uri la multe produse pe kre le-am folosit si ne km potrivim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu de ce,dar nu ma tenteaza casetele astea...poate si pentru ca nu experimentez prea mult la machiajul ochilor si raman fidela unei culori mult timp.De ce sa dau 1700 daca eu folosesc sa zicem doar griul?Singura caseta la care visez este paleta cu 88 de nuante de la Coastal Scents.
    http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm/product/1677_122/88-piece-makeup-palette.cfm
    In plus,imi plac culorile mate si majoritatea, inclusiv Urban Decay, sunt shimmery.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce tare! Si eu vreau mai multe de pe coastal scents, in special pigmenti. Adevarul k si eu m-am plictisit de atata sclipici. Poate ne combinam la o comanda de pe site. Am vazut pe okazii pe cineva kre vindea palete identice cu cele de pe coastal scents, dar mi-a spus ca nu erau originale, scria pe ele cva de genul o'balla. Pacat! Avea si copia pentru paleta pe kre o vroiai u.

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am vazut si eu pe okazii...dar mi se par umflate preturile,fetele ce si-au comandat pe ebay au dat cam 15-16$ cu tot cu shipping.Of,mi se pare complicata procedura dar daca mi-as face card si cont paypal ar fi perfect,mi-as comanda ce as vrea si fara sa dau comisioane.Oricum nu prea se fac comenzi pe ebay in cercul meu de cunostinte.Trebuie sa merg la banca sa ma interesez pentru card, fiindca sunt o groaza de farduri interesante si cu preturi decente fata de Ro.Chiar aseara am vazut o oferta.
    http://makeupbymika.blogspot.com/2010/01/paleta-88-ultrashimmermatte.html
    Mi se pare bun pretul,numai ca sunt sidefate..si eu le voiam pe alea mai intense si mate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu chiar nu inteleg toata procedura cu ebay, am vazut de multe ori lucruri ieftine si niciodata n-am inteles in final kt ajungi sa dai pe ele. Oricum, vad k spune pe blogul de mai sus k o sa aduca si mate. Deci,e bine! Desi dak spui k te-ar costa doar 15 $, e aproape dublu paleta.

    RăspundețiȘtergere