Translate

joi, 14 ianuarie 2010

Fond de ten Renergie Lift Makeup LANCOME


In primul rand, precizez clar ca nu l-am ales eu(l-am primit) fiindca nu as fi putut comite o asemenea "atrocitate" cu pielea mea sensibila si inca departe de caracteristicile tenului matur pentru care a fost creat acest produs. Acum, daca tot il am, am zis sa-l incerc. Evident, din perspectiva subiectiva a posesoarei de ten mixt deshidratat si cu rezervele de rigoare vis-a-vis de proprietatile antirid avand in vedere ca le vad doar pe cele nasolabiale si ca nici nu ma pot pronunta dupa 3-4 aplicari.
Nu mi-as cumpara niciodata un fond de ten antirid pentru ca nu pot sa sufar textura. Destinat pielii mature care de regula este uscata si ridata, era logic ca produsul sa fie nutritiv si sa contina substante emoliente care din pacate pe un ten mixt nu arata foarte bine dand un luciu neplacut. Nu este chiar aspectul de "umed" insa cere clar pudra pentru ca altfel pare neglijent, ai senzatia ca l-ai aplicat de cateva ore si necesita retusare urgent. Daca inca de la inceput luceste,imaginati-va cum arata spre sfarsitul zilei. Am senzatia ca datele problemei nu se schimba nici in cazul unui ten normal si ca efectiv nu are rost sa arunci atatia bani daca tenul nu este cu adevarat matur si uscat. Un alt neajuns a fost pentru mine faptul ca venind in ajutorul tenului tern, contine un fel de particule stralucitoare ce tintesc probabil spre "clonarea" stralucirii naturale. Iarasi dezastru pentru tenul mixt, pe langa ca-i o textura cam uleioasa sa mai si sclipeasca. Desi este destul de condensat - as putea spune ca si imbacseste- nu mi se pare ca acopera mare lucru. Cum nu am probleme majore si singura mea dorinta ar fi mascarea porilor, ma asteptam sa "polisheze" fata si s-o faca sa arate ca de portelan(exagerez,dar ma intelegeti). In afara de acoperire prin culoare, nu am remarcat nimic deosebit. Fiind asa gros si colorat evident ca petele nu se mai vad, dar era clar ca daca tenul avea probleme nu facea fata din moment ce porii aratau ca si fara machiaj. Despre pudra nu mai poate fi vorba fiindca chiar as arata tencuita, e prea mult,deja aspectul dat de Renergie Lift este incarcat si nenatural. Scuamele rezultate din vesnica mea problema cu deshidratarea si retin-A aratau chiar mai rau, daca mai puneam si pudra eram caz stringent de "raschetare" :).
Am observat ca are foarte multe review-uuri pozitive, si am si mentionat ca nu generalizez concluzia cat timp tenul meu este mixt. Dar nu am constatat nici macar beneficiile unui fond de ten normal, il simteam atat de greu pe fata incat tot ce-mi doream era sa scap cat mai repede de el. Daca a folosit cineva, il asociez cu L'Oreal Visible Lift. Si ma intreb cum hidrateaza daca scuamele mele aratau si mai evidente. Imi da senzatia ca de fapt hidratarea inseamna luciul acela si ca nu patrunde cu adevarat in piele spre a o trata ci doar mascheaza problema la suprafata. Observ ca pretul pe net se invarte in jurul a 45 $...nu as fi dat in veci atatia bani pe asa calitate si cand am sa am nevoie de un fond de ten antirid am sa am o lista de variante din care acesta va lipsi cu siguranta.

2 comentarii:

  1. Cred ca tenul tau are o problema, eu folosesc acest fond de ten si este excelent!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu cunosc persoane care nu s-au impacat cu el, gen cea care mi l-a donat pentru ca nici ei nu i s-a potrivit, si persoane incantate de el, asa cum esti si tu. E demonstrat ca nu suntem la fel si implicit nu functioneaza aceleasi produse si metode, scopul recenziilor e totusi de a reduce posbilitatile de esec pentru ca daca 9 persoane din 10 spun ca un produs a fost prost sunt sanse maxime sa ajungi la aceeasi concluzie. Si opusul, bineinteles.
    Pana nu testam insa nu putem avea certitudine.

    RăspundețiȘtergere