Translate

vineri, 29 ianuarie 2010

COLLISTAR Mascara Infinito


Anterior acestui rimel nu mai incercasem nimic de la Collistar desi de-a lungul timpului din reviste si de pe forumurile beauty percepusem impresii pozitive mai ales in privinta produselor de ingrijire corporala,unde campioana recenziilor era crema anticelulitica. Le priveam ca pe un fel de produse profesionale, de salon, si nu ca pe o marca de lux competitiva cu nume sonore. Observ acum ca preturile sunt totusi cam mari si ca din acest punct de vedere nu exista o diferenta considerabila.
Mascara Infinito costa cca 20 euro si promite in schimb alungire si separare extrema, curbare si volum.
Efectul de alungire este cat se poate de real si notabil, cel putin in cazul unor gene scurte spre normale ca ale mele. Imi aminteste de L'Oreal Longitude, si m-a impresionat ca nu a fost nevoie de mai multe straturi pentru a-si indeplini rolul de extensor. Pentru mine un rimel oricat de bun va pierde din start daca are nevoie de tehnici speciale si durata indelungata pentru a se aseza corespunzator calitatilor sale. Acum, nu va imaginati efect de gene false pentru ca nu este cazul, cel putin nu cu doua pieptanari. Ci o alungire decenta, nu dramatica.
Curbarea nu exista, nu mai mult decat s-ar obtine cu orice alta mascara prin pieptanarea ascendenta. Mai mult o ridicare, o deschidere a privirii, dar nu curbare extrema. Nu-i asa grav pentru mine care oricum nu ma descurc fara clestisor. Neavand gene nivelate ca si asezare oricat as insista cu periuta nu am cum sa le asez perfect si numai presarea lor in unealta de tortura imi da aceasta satisfactie. As fi putut trece cu usurinta peste o astfel de lacuna daca punctele sale slabe nu ar fi insumat si dezamagiri la capitolul volum. Ma asteptam ca fiind cu precadere un extensor al lungimii si avand o periuta supla sa piarda din capacitatea de volumizer dar din pacate deficienta e asa mare incat nu va face niciodata parte dintre favorite. Prefer sa nu fac curent atunci cand clipesc dar in schimb sa stau cu ochii mai mult inchisi din motiv de gene supraponderale. Cu Mascara Infinito nu par mai dese, ci foarte bine definite fara aspect incarcat. Evident ca nu-mi doresc un machiaj neglijent cu celebrele picioruse de paianjen, 5 gene late si franjurate, asa de separate cat sa para pieptanate cu grebla si nu o periuta, dar speram totusi la o privire mai bogata.
Nu stiu daca e un caz individual, dar mi s-a parut un pic uscata textura si caracteristica s-a prelungit si la finish. Nemultumirea vine fata de tendinta rimelurilor mai vascoase de a atenua intensitatea pigmentului negru pe care il prefer sa para usor umed. Aveam impresia ca daca incep sa-mi presez genele intre degete incep sa cada "graunte" si praf, ca si cum s-ar faramita.
In principiu, cu exceptia slabei capacitati de a spori volumul, defecte majore nu ii gasesc. Dar avand in vedere pretul cred ca exista alte alternative demne de luat in seama si care sa indeplineasca toate functiile cerute de particularitatile fiecareia din noi. Nu am sa dau 20 euro ca apoi sa mai stau 10 min sa adaug si o mascara volumizatoare pentru a-i completa efectul.

7 comentarii:

  1. Multumim pentru review!!
    Eu detest rimelurile care promit alungire.Am avut estee laufer xxl si a fost naspa. Unde era volumul?? De obicei ma orientez catre un rimel care promite lungire si volum. Nu lungire si separare. Si mie mi s-a terminat rimelul ce-mi recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu sunt foarte bine informata la categoria aceasta fiindca nu-s asa pasionata de produsul in speta si-mi cumpar de regula numai cate unul.Mai tare ma obsedeaza fondul de ten perfect,negasit inca.
    Cum in ultima vreme singurele rimeluri pentru volum incercate au fost din categoria druggstore,numai asta pot recomanda. Daca ar fi sa imi cumpar maine o mascara volumizatoare as alege intre Maybelline Turbo Boost si Colossal/Magnum(daca pui mana pe varianta asta am sa te invidiez,nu-i facauta pt Europa),in principal pentru ca imbraca foarte repede si consistent genele.Turbo Boost e singurul pe care l-am cumparat de multe ori consecutiv.
    Mi-a placut si Masterpiece Max de la Max Factor,dar trebuia sa insisit mult pentru volumul dorit.
    Mi-a mai placut si L'Oreal Double Extension Renewal Serum,daca il gasesti.
    Nu recomand multlaudatul Max Volume Rimmel,abia acum la 1 luna jumate dupa cumparare, cand s-a mai uscat, se vede pe gene altfel decat ca si cum le-as fi udat cu apa. Eu nu caut aspect natural.
    Mi-ar placea sa gasesc unul cu efect de gene false din toate punctele de vedere,dar momentan nu-mi permit sa dau 100-150 lei pe asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. I can't wait to try this mascara. It looks great!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marce,u've right about the look,it has such a luxurious design...but if you want extra-volume,especially if you have thin natural lashes,i wouldn't recommend.I was not pleased with the "plump" capacity. But it surely provided me with great lenghthening.xoxo

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu am incercat d la collistar decat o crema anticelulitica cu efect de mentol, si sincer nu a fost nici buna nici rea... machiajul lor nu ma tenteaza sa-l incerc pt mi-am gasit o gama destul d reusita si de potrivita mie d la Astor. Dar cine stie?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu-s asa entuziasmata de gama lor de machiaj,asta din cauza preturilor ridicate dar putin si a prejudecatilor. Nu pot sa o privesc ca marca de lux, ei sunt specializati in ingrijire corporala sau asa credeam eu...mi se pare o extindere a domeniilor bazata pe renume. Ca si cum si-ar face Celine Dion si linie de machiaj. Ma uitam la fardurile de pleoape si sunt exagerat de scumpe,sunt multe alte optiuni de la branduri mai avizate.Spre exemplu Maxi Fard Silk Efect costa 100 lei.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu consider produsele de la collistar scumpe (ma refer aici la gama de make-up) cel putin nu atunci cand le compar cu estee, clinique, lancome. Ultimele sunt mai scumpe, dar gasim aceiasi calitate la collistar. plus vasta utilizare a unui fard de pleoape (efect dramatic, cu apa sau soft..chair si tus de ochi). Merita incercate. Iar fondul de ten perfect wear e minunat!

    RăspundețiȘtergere