Translate

joi, 14 ianuarie 2010

Bronzer+Blush Glam Bronze L'OREAL



Am varianta conceputa special pentru blonde si desi momentan sunt saten inchis cred ca mi se potriveste pentru ca tenul meu este deschis spre mediu, cu tonalitate roz si nu galben. Partea cu tonalitatea am invatat-o tarziu, cand a aparut l'oreal accord parfait si incercam sa identific nuanta potrivita intre R si D. Am invatat ca cel mai bine iti dai seama privind venele de la incheietura mainii: daca sunt albastre tonalitatea pielii este roz, daca sunt verzi tonalitatea e galben.
Nu sunt bronzata deci nu pot utiliza partea de bronzer pentru a-mi sublinia/evidentia bronzul pre-existent, si nu imi surade deloc folosirea lui pe pielea deschisa pentru ca ar arata fals. Ar trebui sa il aplic si pe gat, si pe langa ca mi-as pata hainele oricum s-ar vedea diferenta la brate sau macar palme. Asa incat destinatia de bronzer o pastrez strict pentru la vara si momentan ma limitez la schimbarea destinatiei in blush caramiziu atunci cand restul machiajului cere asortarea unei asemenea nuante. Deci, nici un inconvenient ci dimpotriva, produs polivalent.
Imi place foarte tare jumatatea destinata blushului, un roz perfect, pastelat, putin prafos, foarte apropiat de cel care da in reclame aspectul de ten de portelan. L-am folosit si pe tenul curat dar si peste un fond de ten mai inchis si arata natural in ambele variante, cred ca este cea mai fondanta nuanta de roz pe care am vazut-o. Nu sunt experta in blush fiindca nu prea foloseam, mi se parea dificil de aplicat pentru ca ma uitam in jurul meu si vedeam greseli uneori grotesti, se vedea clar ca si-au dat cu o tona de rosu pe jumatate de obraz. Insa in fotografii mereu remarc diferenta, prezenta lui in nuanta si pozitionarea corecta completeaza flatant machiajul. Mi-ar placea sa invat sa il aplic astfel incat sa sculpez pometii, sa obtin acea multdorita "scobitura" pe care unele femei o au din osatura, genul de obraji "supti" si fata sa para mai ingusta. Pentru asta m-ar ajuta jumatatea bronze, am inteles ca este nuanta potrivita pentru a trisa la forma si volumetrii.
Pulberea este fina, usoara, se aplica delicat si nu am avut neplaceri in privinta cantitatii ce se ia pe pamatuf asa ca pot afirma ca asigura dozarea optima. Vrei accentuare, mai pui un strat, primul fiind discret. Se ia fix cat ai avea nevoie pe tenul deschis nemachiat, de exemplu.
Dureaza suficient ca si calitate, arata la fel de bine si dupa cateva ore de purtare. Nu isi inchide nuanta ca urmare a sebumului sau in contact cu fondul de ten. Imi place forma de pudra, nu cred ca m-as descurca cu o textura cremoasa.
Din experienta mea pana acum, isi merita pretul si nu as renunta la el decat daca mi-ar declansa reactii alergice.

2 comentarii:

  1. O să mi-l iau şi eu! Mulţumim de review.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi pentru tip-ul cu tonalitatea tenului. Nu stiu de ce dar eu nu pot purta blush roz desi as vrea, atunci cand il pun pe obraz parca se oxideaza si devine un fel de caramiziu. Momentan folosesc pe post de blush bronzerul de la ELF. Desi am tenul mixt si acum sunt putin palida dar parca fruntea e mai inchisa decat restul fetei acel bronzer imi flateaza fata. Ofera o stralucire subtila, aurie foooarte dragut.
    Frumos review:D

    RăspundețiȘtergere