Translate

vineri, 25 septembrie 2015

Wide-legged jeans and fringed kimono


Cum eu nu stiu sa ma machiez elaborat si cu atat mai putin sa-mi aranjez parul - cand ma vedeti cu palarie puteti paria ca-mi sta ca naiba si mi-a fost greu pana si sa il intind - rasfatul oferit de Adriana si etalat in postarea anterioara a prilejuit fotografierea unei a doua tinute. Nu detaliez cat de greu este sa te schimbi intr-un loc public si cate acrobatii ajungi sa inveti pentru a executa sarcina in 2 secunde si fara a leza grav pudoarea. Important este ca am reusit sa ma simt Cenusareasa la bal pret de cateva ore si sa ma joc cu un alt stil decat cel construit in jurul fustei plisate.  

Nu ma vedeti prea des in pantaloni si motivul l-am mentionat adesea, e mult mai simplu sa pari subtire in fuste si rochii si in primul caz nici nu am la fel de multe piese pentru a-mi permite varietate notabila. Intr-o lume a colantilor, pantalonii wide-legged sau palazzo raman pasare rara si scumpa. Atunci cand nu gasesc in sh-uri, ma indrept spre outleturi caci nu sunt dispusa sa platesc sute de lei pentru ei in magazinele fizice. Cele mai multe perechi le am de pe Kurtmann, preturile de achizitie variind intre 29 (cand incepeau reducerile) si 69 lei. 

Acum doua saptamani au avut un val de reduceri ce curatase stocurile si intr-o noapte intre putinele lucruri ramase au aparut jeansii marimea 38. I-am pus imediat in cos, pretul fiind aproape jumatate fata de prima oara. Materialul este calitativ, grosut si elastic, si are culoarea untului asadar nu o sa plangeti la fiecare purtare asa cum se intampla cu ivory. Imi place mult croiala cu adevarat wide, nu se stramteaza extrem in zona genunchilor ci au un aspect lejer. 

I-am combinat cu un maiou supradimensionat gri, kimono cu franjuri, geanta butter white si accesorii aurii. Kimono-ul il "plimbasem" mereu doar ca bluza petrecuta si in general cu alte piese florale, iata ca in sfarsit si-a primit destinatia cuvenita si zilele de toamna sunt perfecte pentru a-l etala. Desi inca este cald parca nu-mi mai vine sa defilez cu bratele complet descoperite dar imi pare rau si de multele topuri basic fara maneci, astfel le pot purta. 

Machiajul implica cat eyes cu un blending de 6 nuante, tus pentru alungire si aspect dramatic, gene false caci deja nu mi se mai pare complet lookul atunci cand lipsesc. Rujul este roz soft - desi ma obisnuisem cu buze bold si cerusem "de Morticia" ma bucur ca am acceptat provocarea inversarii accentului. Mi s-a facut contouring pentru pometii cam lati, s-au acoperit petele si roseata si s-a creat un aspect parguit cu iluminator si blush. 

Parul este evident imbunatatit cu extensii pentru a-l face mai bogat si lung. Nimic pretentios, le-am gasit sub forma de 5 clipsuri unite intr-un magazin obscur si Adriana a taiat seturile pentru a le dispune asa cum trebuie ca latime in functie de forma capului. De data aceasta ne-am jucat cu fishtail braids, abia astept sa incerc si coafura Iuliei Timosenko si multe alte impletituri si stiluri. Ma vad in ipostaze nebanuite datorita ei, intotdeauna declaram sus si tare ca mie nu imi sta bine cu parul prins si nu voiam sa incerc nimic nou. 


Top : Takko

Kimono : Romwe

Jeans : Zara, here

Bag : SheIn

Jewels : Choies, H&M, Lovelyshoes

Hair and makeup : Adriana Mocanu













4 comentarii:

  1. e cea mai draguta tinuta a ta! :) ar trebui sa porti mai des blugi te prinde stilul flower power

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte fain kimono-ul, da personalitate tinutei.

    RăspundețiȘtergere
  3. It is in reality a nice and useful piece of information. I'm happy that you shared this useful information with us.
    Please keep us informed like this. Thank you for sharing.


    Feel free to surf to my homepage; hemel

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cred la fel, te prinde bine stilul flower power, ai reusit sa redai o poveste cu aceste poze, arata ca un pictorial. :)
    Pupici, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere