Translate

duminică, 6 septembrie 2015

Secretary's diary


Am primit adesea sugestia sa abordez si outfituri foarte comode insa nu ma caracterizeaza, pur si simplu nu transmit nimic in astfel de haine si nu vad de ce as forta lucrurile. In schimb port cu placere asocieri de piese elegante cu elemente basic si sport, chiar imi place contrastul si jocul cu texturi si stiluri aparent nepotrivite. 

Astazi nu este cazul contradictiilor stridente, voiam sa va arat "noua" mea fusta office pescuita dintr-un second hand obscur si singura iesire din decor ar fi doar camasa casual pe care o vezi mai rar fara jeansi si pantofi sport. Nu sunt incantata de baby blue de obicei, cunoasteti fixurile mele cromatice, dar cred ca arata bine impreuna cu textura fina si nuanta calda a fustei. Am uitat sa indepartez nasturii, pot indoi manecile si fara ei. 

Pentru ca mi se parea incompleta tinuta am adaugat doua coliere statement, singurele bijuterii, si am mers pe geanta butter white si stiletto rosii. Nu cautam armonie si proband tot ce s-a putut am decis ca pata de culoare sa fie incaltarile. Se putea mai bine, poate niste pantofii din piele intoarsa dark red sau burgundy - insa nu ii am. 


Shirt : here

Skirt : thrifted

Necklaces : Zara, Trezora

Bag : SheIn

Shoes : Poema











6 comentarii:

  1. Gentuta si camasa imi plac foarte mult! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, gentuta e un pic schimbata pentru ca nu mai suport baretele si le inlocuiesc cu lant. Imi par mai feminine astfel si adesea mai elegante. :*

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ca sa fiu sincera eu nu am fost prea incantata initial, nu stiam ce sa fac cu ea. Acum am inceput sa ii vad utilitatea si a ajuns sa imi placa. :*

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Multumesc. Trebuie sa port fusta si altfel, simt eu ca poate iesi ceva mai mult. :)

      Ștergere