Translate

vineri, 25 septembrie 2015

Rosy tints and fishtail braids


Pentru ca mi-a placut mult fusta plisata pale pink purtata ieri, am decis sa ma joc inca o data cu ea mizand pe elemente in tonuri asemanatoare. Din pacate excesul de roz a migrat si in piele, bucuria de a nu avea DSLR nu poate fi descrisa in cuvinte si ma bucur ca am fost inspirate sa imortalizam machiajul "la cald" intrucat full body am esuat lamentabil sa surprind detaliile acurat. Trecand peste acest inconvenient, nu regret deloc cromatica aleasa - mereu am admirat asocierea de variatii ale aceleiasi culori in texturi diferite. Tesatura matasoasa a fustei, batistul bluzei romantice si imitatia de piele intoarsa supla si catifelata a jachetei cu franjuri m-au ajutat sa obtin un amestec fondant si delicat. In completare am purtat geanta butter white sidefata si botine bej din nabuc, incomode pana la stele insa potrivite tinutei.   

Pentru machiajul ochilor "de pisica" Adriana a combinat mai multe nuante decat pot tine minte (cred ca aproximativ 6 dar nu ma intrebati care sunt), a aplicat tus si gene false - gene pe care eu le tot maltratez caci adorm cu ele sau uit ca nu trebuie demachiate ci doar desprinse. Tenul arata ca dupa razboi si i-am spus spasita ca are mult/e de acoperit, iata ca a reusit sa stearga urmele greselilor mele si in special melasma fara a pune tone de corector, fond de ten si pudra. Nu-i place sa exagereze cu acoperirea si in timp am admis ca avea dreptate, este exact cat trebuie. Am primit si iluminator si blush, produse total straine de cele doua maini stangi ale mele dar atat de necesare pentru un look complet si proaspat (eu avand pielea terna, roz-cenusiu patat). Rujul ales este roz pastelat, in stilul Sophiei Loren. 

Mi-am achizitionat extensii clip-on si desi nu sunt din par natural puteti observa in a doua imagine de mai jos, cea facuta la exterior, ca nu se diferentiaza de podoaba capilara proprie. Doar cu blitz exista o mica diferenta fiindca al meu nu are acelasi luciu, fiind serios afectat de defunctul blond. Datorita lor putem in sfarsit experimenta mai multe coafuri si mai ales impletituri, cand ai 10 fire lesinate optiunile sunt limitate. Voiam de mult sa port doua cozi impletite fishtail, foarte lungi, Russian-like. Ceva intre Pocahontas si Ruslana Korshunova, ori poate un personaj din povestile nordice. 


Blouse : Takko

Jacket : here

Skirt : here

Bag : here

Shoes : Graceland

  Hair and makeup : Adriana Mocanu
















4 comentarii: