Translate

joi, 24 septembrie 2015

Pale pink pleats and grey blossoms


Stereotipul love at first sight descrie intocmai sentimentele mele fata de fusta minunata purtata in imaginile aferente postarii, mi-am dorit-o de indata ce am descoperit-o si realitatea nu a fost mai prejos : o culoare dulce si delicata, croiala vaporoasa si lungime de poveste, material fin cu pliseuri ce-i accentuau aerul pretios. Nu sunt o mare devoratoare de roz si derivatele sale - am depasit de mult aceasta ipostaza (da, aveam chiar si geaca din piele roz) - insa tonul gingas de mai jos il gasesc placut. Singura mea nemultumire este ca nu o voi putea calca acasa fiindca nu am fier de calcat vertical. Voi apela asadar la curatatorie strict pentru aceasta operatiune caci datorita lui Flori, Clarra's Blog, am aflat despre posibilitatea de a duce hainele doar la calcat - de multe ori am vrut sa le spal fara a fi nevoie, cautand netezire sau redarea formei.

Cea dintai etalare a insemnat alaturarea cu pulover si haina gri deschis, Fedora maro si geanta butter white. Nu am purtat bijuterii, erau de prisos aici. Haina este potrivita anotimpului fiindca nu este mai groasa decat un cardigan, o voi exploata cat de mult pot pana la scaderea serioasa a gradelor urmand a ma bucura din nou de ea din februarie. Daca va place, retineti ca tesatura include si fir auriu (discret) in amestecul pepit. Puloverul provine dintr-un second hand obscur si l-am ales in mod special pentru combinatia aceasta careia nu ii gaseam nimic "manusa" in dulap. Merg pe lejer in ultima vreme, foarte rar mai cumpar ceva mulat preferand in schimb M si L.
Gentuta o stiti deja, am tot purtat-o de cand a sosit si astfel imi dau seama ca ar trebui sa dau mai multa atentie accesoriilor cand am ocazia sa aleg ceva - haine ar fi destule, aparent, dar stiti ce greu este sa te opresti.      


Knitewear : United Colors of Benetton

Coat : here

Skirt : here

Bag : here

Hat : faustmann













Un comentariu:

  1. Este o nebunie aceasta fusta, o am si eu in wishlist si abia asteptam sa vad poze cu ea. Imi place maxim cum ai combinat-o! Si mi-ai facut pofta de sh-uri, in weekend chiar dau o tura.

    RăspundețiȘtergere