Translate

joi, 10 septembrie 2015

Looking for : models off duty





M-am gandit un pic daca sa postez si aceasta tinuta fiindca nu am fotografii suficiente si nici concludente. Fotograful de ocazie nu s-a descurcat prea bine cu incadrarea iar eu am devenit a 10-a parte din imagine. Cum nu am DSLR, calitatea lor nu permitea crop-ul necesar fara a distorsiona. In plus toate cele trase in umbra au o tenta albastruie de care nu am reusit sa scap cu Photoscape. Tricoul meu era de fapt alb, la fel ca blanita. De dragul machiajului si coafurii am considerat ca pot totusi sa arat lookul.

Parul mediu si rar nu i-a permis Adrianei impletitura coroana si nici fishtail lunga si bogata, inca nu imi cumparasem extensii in acest scop. A reusit sa mi-l aranjeze chiar si in aceste conditii nefavorabile si sper sa va placa si voua si la fel de mult rezultatul. Machiajul l-as numi goth autumn si l-as purta mereu, nu ma pricep la aranjat cu toate etapele dar un ruj dark burgundy imi voi cumpara cu siguranta. Chiar si un iluminator, corector si blush, daca inainte imi pareau inutile atatea produse acum am ocazia sa vad cat de mult conteaza fiecare in parte - mai ales atunci cand ai un ten nedemn de invidiat.  


Top : Takko

Coat : here

Skirt : thrifted

Ankle boots : Tally Weijl

Bag : Michael Kors

Hair and makeup : Adriana Mocanu







4 comentarii:

  1. Rujul este fabulos si iti vine de minune, stii cum se numeste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. "Este o combinatie...creion sephora,ruj sephora si ruj astor. Dar poti obtine culoarea si cu creion maro inchis si un ruj rosu inchis."

      Ștergere
  2. Imi place mult coafura si fusta! Adriana a surprins foarte bine coafura potrivita pentru acesta tinuta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avem a multumi. Eu eram total anti-par prins, late-n vant sau nimic caci mi se parea ca doar parul liber imi sta bine. :) Si acum abia astept sa mai inventeze o coafura, vreau sa incercam cat mai multe impletituri si am si extensii clips ca sa nu ne mai lovim de lipsa materiei prime.

      Ștergere