Translate

duminică, 27 septembrie 2015

Jungle fever


Am pacatuit din nou cu o piesa animal print si nu-mi pare rau. Atunci cand nu fac pe diva in deriva plimband volane si trene in locuri nepotrivite - tragedia faptelor mele rivalizand cu Holocaustul ori poate cu Hiroshima - imi place sa ma joc de-a pitipoanca si sa dau sens existentei unor trecatori. Neinduiosati de tipetele unei femei snopite de iubit in parc in miezul zilei, cu privirile plecate si respiratia retinuta, se invioreaza brusc atunci cand in zona apare o netrebnica la pozat. Pacat ca nu se mai poarta litera stacojie, i-ar fi aratat ei ereticei ce patesc oitele ratacite. 

Revenind la ocupatia superficiala a acestei oite, si-a lepadat nitel astrahanul de dragul unei fuste leopard. O fusta perfecta ca lungime si croiala, ati vazut adesea pe blog acest model in varii culori si imprimeuri. Este confectionata dintr-un fel de spandex asemanator la textura cu nabucul incaltarilor Deichmann, asadar este grosuta si implicit potrivita gradelor modeste. Datorita materialului greu are prestanta si se aseaza foarte bine. Desi a stat impaturita in colet nu a fost nevoie sa o calc - bucurie mare avand in vedere ca urasc operatiunea dar in acelasi timp nu suport sa ies cu hainele sifonate. 

Primul gand a fost sa o port cu tricou alb si jacheta denim. Rascolind dulapul am regasit jacheta din piele neagra (are 9 ani si inca arata impecabil) si mi-a venit ideea redata in imaginile de mai jos. Combinatia a fost completata de o maleta basic, cizme cu tocuri ametitoare, geanta office minimalista si o Fedora pentru a salva dezastrul numit par. Nu am adaugat bijuterii pentru ca pareau de prisos iar fusta atragea suficient atentia. 


Top : Takko

Jacket : Stradivarius

Skirt : here

Boots : Leonardo

Bag : Linda, Adona

Hat : faustmann












Daca doriti sa va imbogatiti garderoba cu piese animal print, v-ar putea tenta :


Leopard Spaghetti Strap Backless Maxi Dress



Leopard Oversized Fashionable Sunglasses






3 comentarii:

  1. Super combinație, Ramona!
    Iubesc print-ul leopard, îmi place să-l integrez in tinute all-black dar și să-l pun alături de ceva alb+denim, așa cum te-ai gândit inițial să porți fusta.

    RăspundețiȘtergere
  2. e dementiala fusta mare chestie sa porti animal print fara sa arati vulgara deci bravos
    am vazut una cute si la Thrill of the heel, tot leopard parca

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi dau seama ca animal print e tot timpul actual si la moda. Chiar zilele trecute discutam despre asta cu o colega de-a mea la serviciu (cand luam cate o pauza de la harmalaia din birou, vorbim despre moda), si era de acord cu mine in privinta asta.
    Eu am cateva piese in leopard print in garderoba, si niciodata nu le-am perceput drept depasite; cum le-am purtat acum trei ani, pot sa le port si acum. O pereche de botine de primavara/toamna, o fusta, o centura, si cred ca mai am si altele.
    Tinuta e foarte reusita, si cum spunea comentatoarea de mai sus, trebuie sa stii cum sa porti leopard print ca sa nu pari vulgara, si tie ti-a reusit asta cu acest outfit.
    Pupici,
    Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere