Translate

luni, 7 septembrie 2015

Grey's anatomy


Este o zi cu mult gri, nu din lipsa de imaginatie ci pentru ca all grey este una din combinatiile mele preferate. Candva culoarea nu imi spunea nimic, considerand-o nepotrivita carnatiei si trasaturilor mele - plictisitoare, asa as fi descris-o. A ajuns sa imi placa mult si tind sa aleg piese basic cam in aceeasi masura in care le caut pe cele albe. 

Jerseul cropped a fost purtat des in ultima luna, daca aveti 10 lacuri de unghii rosii si doar unul este ACELA imi intelegeti gestul. Tonul perfect, nici prea inchis si nici prea deschis, tricot moale si suplu, aer relaxat. Il mai am rosu si roz coral, dupa ce i-am vazut utilitatea as fi vrut sa prind cat mai multe culori mai ales ca erau reduceri. 

Fusta m-a surprins un pic din cauza reflexiei albastre pe care am sesizat-o, ma asteptam la un gri deschis, curat. Este confectionata dintr-un fel de batist peliculizat avand un usor aspect metalic. Nu poate fi calcata impecabil si de la distanta textura seamana cu taftaua. In realitate este subtire si vaporoasa, justificand deplin existenta dublurii. Am tot probat-o cu diverse bluze si in final am fost multumita doar de asocierea postata aici. 

Cateva coliere statement, sandale sidefate si o geanta cam prea mare pentru gustul meu au definitivat lookul. Celei din urma preferam sa ii atasez lant in schimbul baretei dar epuizasem tot ce aveam cumparat si nu am mai ajuns la mercerie. Sper sa va placa ce a iesit, sunt patru nuante si texturi distincte. 


Top : Bershka

Skirt : here

Necklaces : Trezora

Sandals : Guess

Bag : lovelyshoes










Un comentariu:

  1. Minunata combinatie, Ramona!
    Nu prea port gri dar imi place in nuante mai inchise, cum este cea a topului tau.

    RăspundețiȘtergere