Translate

sâmbătă, 8 noiembrie 2014

When the scarve turns into dress (oldies, page 3)


Incursiunile mele in curcubeul nemarginit al thrift shop-urilor m-au cadorisit cu un minunat batic floral print. Eu nu port esarfe, l-am cumparat de dragul imprimeului fara sa stiu ce aveam sa fac cu el.  Dupa indelungi exercitii de imaginatie am hotarat ca este suficient de lung pentru a deveni rochie, adaugandu-i insa spate din alt material - negru, sa existe o continuitate cu marginile baticului - caci nu avea latimea necesara. Nu mi s-a parut potrivit sa ii atasez si bretele negre si m-am gandit ca ar arata bine unele din lant, ramas de la o poseta deteriorata. Sper sa va placa ce a iesit. Geanta este Poema iar sandalele Leonardo. 






2 comentarii:

  1. Uite cum imi dai tu idei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esarfele supradimensionate sunt, in cazul meu, singura cale de a putea avea des imprimeu floral la dispozitie. Nu am de unde sa cumpar asemenea materiale, in schimb pe acestea le gasesc mereu in thrift shops.

      Eu tocmai am desfacut-o caci am purtat-o de cateva ori ca rochie si vreau sa mai schimb, o fac fusta pencil dar trebuie sa ii adaug un material cu elastan si sub partea din fata caci se va desira matasea daca o las ca atare cand o stramtez.

      Ștergere