Translate

vineri, 28 noiembrie 2014

This used to be my playground


Ce culoare are fericirea? rosugalbenportocaliualbastru....ori alba, ca o frisca densa si voluptuoasa ce ti se topeste pe limba si iti imbata papilele? Sa fie turcoaz, ca undele molcome ce-ti trec peste piele si nu se mai intorc niciodata in acelasi fel? Nu, trebuie sa fie aurie ca lichidul fierbinte si aromat din cana pe care o strang in palme sa-mi incalzesc sufletul si ochii. Poate-i pastelata si dulce, un melanj bogat si adanc de verde si mov, asemenea inghetatei cu fistic si afine pe care o savuram visand ca fiecare are dreptul la o bucata de cer si eu pot taia una mai mare?


Cardigan : Takko

Bluza : Alcott, Kurtmann. Inca mai este disponibila si in prezent este redusa 50%.

Fusta : custom made

Cizme : Leonardo

Geanta : asos

Colier : Trezora Bijuterii Craiova   













Mi-ar fi placut sa port purple si alaturi de o fusta alba, printre preferatele mele fiind momentan aceasta piesa Zara cu detalii din dantela. 


12 comentarii:

  1. Te admir ca ai curaj sa te imbraci diferit mai ales ca iarna rar vezi culori tari si mai ales laolalta. Am crezut ca e facuta bluzita dupa cum ne-ai obisnuit. Trebuie sa spun ca zambetul e cel mai frumos lucru din tinuta. :) te pup, Alice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru aprecieri, Alice, zambetul este cu siguranta accesoriul care completeaza si complimenteaza orice tinuta. Si in mare parte si datorita lui indraznesc sa ma exprim mai liber vestimentar, cresterea increderii in sine a adus dorinta de a-mi exploata creativitatea si personalitatea dincolo de reguli si priviri dezaprobatoare.
      Nu este facuta dar se va intampla si asta, mi-ar placea sa o am si pe rosu, verde, coral, galben, alb. Cred ca este usor de lucrat, mai ales daca ii duc model.
      te pup si eu

      Ștergere
  2. Te avantajeaza movul iar modelul este foarte frumos dar nu vreau sa ma gandesc cat de frig ti-o fi fost ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc. Era candva culoarea mea preferata, pana am descoperit rosu. Mi se parea ca atat la haine cat si la fardul de pleoape este o alegere potrivita pentru a potenta ochii hazel si a-i face mai verzi. :)

      Sa stii ca nu atat de frig cat ii era fotografului desi era imbracat adecvat iernii, probabil ca la un moment dat mi-a fost asa frig incat dincolo de pragul acela n-am mai simtit nimic. Eu oricum nu prea ma imbrac gros, cu exceptia momentelor cand am de mers pe jos. As fi putut pune o o blanita in locul cardiganului insa nu aveam neutra si mai lunga, era deja prea mult sa adug jacheta faux fur navy pana in talie.

      Ștergere
  3. imi plac mult de tot cizmele.Bluza e pe locul 2- mi-as cumpara-o,apoi blazerul.pup.Mirela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa fiu sincera si sa admit ca cizmele sunt un chin, au 16 cm si un calapod nu prea comod astfel ca in mers abia pot indrepta genunchii cand pasesc. :) Sunt imblanite peste tot, modelul era prezentat cu manseta de blanita alba - mie insa nu mi-au placut asa indoite pentru ca implicit veneau mai scurte.

      Bluza o sa o mai vedeti si pe alte culori caci intentionez sa imi fac si la croitoreasa cu mici modificari, de exemplu maneca mai lunga. Nu ma pot hotari daca imi place mai mult aceasta sau cea verde turcoaz, cred ca ambele nuante sunt versatile si condimenteaza ansamblul.

      :*

      Ștergere
  4. FrUmoasa combinatia de culori, o tinuta indrazneata, tipica tie! O nota de culoare,printre griurile strazii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Alina, ma bucur ca ti-a placut ce am construit in jurul bluzei din chiffon. Cand am imbracat-o intaia oara ma gandisem sa incerc o asociere "blanda", cu fusta pencil si palton, ambele gri, insa jucandu-ma un pic prin dulap am realizat ca ar fi pacat sa nu ii exploatez nota romantica si candida si sa nu ma bucur mai mult de culori. M-am simtit ca intr-un magazin cu dulciuri, mama spunea ca arat ca o bomboana. Nu cred ca a fost chiar un compliment dar eu asa am interpretat caci mi-a placut analogia. :) Mi-au dat o stare de bine cromatica si textura tinutei.

      Ștergere
  5. Frumusica si cocheta, ca o panseluta :)
    Pupici
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! :* Prietenele mele imi spun uneori ca sufar de complexul Lolita si nu mai ies din haine de fetite. Dar eu ma simt bine asa, recuperez anii irositi cu haine fara forma si culoare - mai ales baggy pants, bluzoane XXL, bocanci sau adidasi. :)

      Ștergere
  6. Ce-mi place cum ai combinat culorile topului si fustei, cardiganul pare super calduros <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Diana.
      Chiar este calduros, desi atat topul cat si fusta sunt din chiffon cat timp am purtat cardiganul nu am simtit frigul.
      Imi plac culorile bold si acum ca nu mai este isterie mondiala pentru color block pot sa ma joc linistita. :)
      te pup

      Ștergere