Translate

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

This is no ordinary walk


Stiti care-i cea mai frumoasa parte in a nu-ti mai pasa de reguli si prejudecati? Libertatea de a face dintr-un moment obisnuit cadrul perfect pentru a te simti speciala si a-ti acorda bucuria unui exces vestimentar. 


Bluza : custom made

Fusta : custom made

Vesta : no name

Geanta : Poema













6 comentarii:

  1. Au fotografiile o aura, un mister, o atmosfera de poveste... m-au cucerit! Superbe cadre, felicitari fotografului!
    Ramona, imaginea ta m-a trimis cu gandul la un fel de nimfa a padurii! Tinuta ta este minunata! Imi place culoarea, imi place materialul fluid si, totodata, greutatea cu care "cade" acesta; asocierea cu vesta din blana e foarte inspirata!

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa imi cer scuze pentru intarziere, am avut insa niste zile mai ciudate si nu m-am mai ocupat de comentarii dincolo de publicare.

      Iti multumesc mult! Initial mi-a fost greu sa ma plimb prin parc imbracata astfel, desi eram un grup nu am fost scutita de replici ironice din partea trecatorilor. Am prins curaj entuziasmata de a avea in sfarsit peisaje frumoase drept fundal, din pacate de obicei e foarte greu sa conving pe cineva sa imi faca poze cu tinutele iar daca doresc si o locatie anume, ce implica deplasare si public, deja scad sansele sa accepte. :)

      Intre timp m-am plictisit de fusta aceasta si altele asemenea si am zis sa le port si cu alta destinatie. Nu le-am modificat radical ci doar le-am facut rochii A-line, practic am taiat si adaugat maneci si am stramtat un pic sus. Le port cu o curea subtire, inca sunt destul de voluminoase.

      te pup, multumesc pentru incurajarile constante

      Ștergere
  2. credeam ca e rochie, daca nu descriai tinuta. te admir pentru indrazneala de a purta tinute atat de sofisticate ziua, ca ignori prejudecatile si iesi din zona aceea uniforma incadrata de blugi/cizme/ geaca , atat de des intalnita in special in zilele racoroase. intr-adevar ti-ai conturat un stil reprezentat de fustele acestea lungi, iti vin superb! iar camasile, camasile acestea ale tale sunt minunate!!! esti o frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Alina!
      Mai mereu prefer sa mimez rochia din fusta si bluza, pentru a le putea purta si separat. Bluzele de acest fel imi sunt cu adevarat utile indiferent de stilul tinutei, nu conteaza ca port stilettos sau cizme biker si nici daca merg la suc sau la birou.
      Sa stii ca port si destule mini si pencil, dar as spune ca am perioade dedicate mai degraba decat ca le alternez. De exemplu luna trecuta nu ieseam din pencil, in noiembrie am mers pe scurte. Mi-e mai usor sa port scurt toamna si iarna cand cizmele peste genunchi imbraca mult picioarele.
      Trebuie sa fiu sincera si sa admit ca evit pantalonii, deci si jeansii, pentru ca nu ma avantajeaza. 99% din ce gasesti pe piata sunt skinny sau pana, eu asa ceva nu pot purta. Este mai usor sa arati bine (si sa atenuezi ce nu iti place) in fuste si rochii. :)

      Ștergere
  3. E un singur lucru pe care nu il inteleg. Cum de nu esti fashion designer? De ce nu ai propria linie de hainute, chiar si accesorii. Foarte frumoase pozele, te pup!

    Tania

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tania, mi-ai facut cel mai frumos compliment si nu ti-as putea multumi indeajuns. Sa fac haine e tot ce imi doresc mai mult, nu o linie ci macar cateva piese m-ar face fericita. Numai ca nici acum nu a venit momentul, de cate ori imi propun sa investesc in asta apar alte prioritati ce nu sufera amanare. Nu renunt, am deja un dosar cu 200 imagini care m-au inspirat si pe care am notat transformarile si materialele dorite.
      te pup!

      Ștergere