Translate

miercuri, 12 noiembrie 2014

The perks of wearing white trousers (oldies, page 8)


Cu scopul de a continua seria wide-legged, ilustrand variatii ale liniei mele preferate, iata o sugestie pentru o piesa etichetata drept pretentioasa : pantalonii albi, eleganti. 
Acum consider ca ar fi fost mai bine valorificati cu un combo all white insa la acea vreme ma ingrozea ideea de outfit intr-o singura culoare, cu atat mai mult daca cea implicata era acuzata de volumizare. Totusi, consider potrivita asocierea nuantelor alaturate mai jos, condimenteaza fara stridenta. 
Pantalonii sunt mai scurti decat mi-as fi dorit, croitoreasa pe care o aveam in acel moment pur si simplu a refuzat sa imi respecte cerinta de a-i face sa atinga solul, explicandu-mi iar si iar ca ii voi murdari. Cam de tot atatea ori de cate i s-a subliniat ca aceasta croiala impune lungime exacerbata pentru ca "taie" si adauga latime. 
Mi-ar placea sa ii port si la sfarsit de toamna, cu palton si pulover albe si o geanta cognac.


Pantaloni : custom made

Bluza : custom made

Sandale : no name

Geanta : Poema (btw, stiti vreo solutie sa netezesti geanta? am incercat cu fierul de calcat intr-un coltisor si a deteriorat)  













7 comentarii:

  1. superb outfitul, din nou apreciez indrazneala de a purta mai multe culori. camasa ta e f draguta, am observat ca ai acest model pe mai multe culori, as vrea sa am si eu rabdarea/indrazneala/perseverenta ta in a-mi face haine la comanda, dar prefer sa le cumpar din magazin. nu am incredere in hainele custom-made, dar poate pe viitor, incerc... pantalonii iti vin perfect, te avantajeaza acest croi.
    te urmaresc zilnic, ma bucur cand postezi outfituri noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos! Postarea de mai sus face parte dintr-o serie cu tinute mai vechi, le-am programat duminica pentru mai multe zile. Din pacate nu voi putea face poze prea curand, m-am ars pe palme si o sa port bandaje cateva saptamani. Dar am multe idei de pus in practica, abia astept sa revin.

      Nici prietenele mele nu vor sa isi faca haine la croitoreasa, din cauza drumurilor la probe dar si a experientelor neplacute. Adevarul este ca nici eu nu ma arunc la modele complicate ca sa nu am bataie de cap cu eventualele esecuri, din acest motiv prefer sa cer ceva ce a mai lucrat de multe ori - ca bluza de mai sus. Poti incepe cu ceva simplu, de ex o fusta cloche unde nu prea vad ce ar putea gresi.

      Ștergere
  2. Am gasit azi o tinuta all white la o bloggerita pe care o admir tare mult http://www.lateafternoonblog.com/2014/11/winterwhite.html si m-am gandit la tine, poate te inspira.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru sugestie, Simina. Cum spuneam in comentariul anterior, trebuie sa mai astept pana pot fotografia noi outfituri...si de fapt si pana sa le port, ma imbraca mama momentan. Trebuie sa aleg ceva simplu si usor de pus pe mine. Sper sa treaca repede timpul sa scap de bandaje, am o multime de tinute pregatite pentru defilat. :)

      Ștergere
  3. Love love love! Imi place la nebunie tinuta, poate as fi ales alti pantofi, dar chiar si asa e amazing!

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat imi place tinuta!!!! As vrea sa am si eu o croitoreasa priceputa pe langa mine :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am observat ca ai mai multe posturi cu tinute surprinse prin Ramnicu Valcea... o croitoreasca buna din oras ai putea recomanda? :)

    RăspundețiȘtergere