Translate

duminică, 2 noiembrie 2014

It's all about a pencil


Va spuneam aici ca o sa va arat fusta pencil Zara purtata si cu destinatia oficiala. Nu e gresit sa considerati ca sunt nitel obsedata de aceasta croiala dar mi se pare legitim sa alegi ceea ce iti avantajeaza particularitatile conformatiei. 
Este suficient de groasa pentru a putea fi purtata in acest sezon, materialul seamana cu neoprenul si astfel te izoleaza de disconfortul termic. Asta nu inseamna ca nu o voi aborda si la vara, ne sacrificam de amorul artei si al sandalelor. :)
Am ales sa o port in contrast cu torsul alb si sa inchei cu cizme fringe lejere (una din putinele perechi in care rezist toata ziua). Mi-am amintit apoi ca am un palton in aceeasi culoare cu fusta, cred ca ar fi fost interesanta asocierea.   

Fusta : Zara, Kurtmann

Sacou : vintage

Tricou : custom made, l-am imprimat dupa ce zarisem unul pe Pinterest

Cizme : Tally Weijl, Kurtmann 

Colier : Trezora Bijuterii Craiova












26 de comentarii:

  1. Tare tare frumoasa fusta. Te avantajeaza de minune. Eu cam fug de lungimea asta de fusta pentru ca sunt destul de pitica si nu vreau sa ma fac si mai pitica de bunavoie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult! :* Eu nu as zice ca sunt scunda, undeva pe la mijloc caci am 1.71, insa nefiind foarte subtire sa stii ca si mie mi se pare ca imi ia un pic din inaltime fata de cat de lunga par cu mini. :D Totusi, imi place cum imi vine si cum reuseste sa mascheze momentele cand pun 2-3 kg. Daca stau sa ma gandesc ce fuste predomina chiar si cand imi lucrez la croitoreasa, pencil castiga detasat.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru complimente, Adina. :* Ma bucur ca ti-a placut outfitul meu, zambetul a contribuit si el la indrazneala de a aborda segmentul fashion. :)

      Ștergere
  3. O fusta-rochie versatila, te felicit pentru achizitie, cat si pentru creativitatea de a aborda aceeasi piesa vestimentara in doua tinute. Ma bucur ca faci nota discordanta cu altele, care etaleaza tinute f scumpe, dar prea putin originale, fara nota aceea personala pe care o vad in majoritatea tinutelor tale. Te felicit ca ai devenit perseverenta in a posta mai des, sper sa continui, in special cu tinute.Si mie mi s-a acrit de turma comerciala, ca sa subscriu unui comentariu anterior.
    Fusta pencil te avantajeaza intr-adevar, asa ca obsesia ta pt aceasta croiala e justificata.
    O duminica frumoasa iti doresc si... mergi la vot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult pentru apreciere si incurajare, inseamna mult pentru mine...Mi-ar placea sa postez si zilnic, sunt asa bucuroasa cand reusesc sa gasesc piese frumoase pentru un pret indecent de mic si cand le aranjez frumos pe umerase imaginandu-mi cu ce le-as purta. De obicei le fotografiez si imi stresez prietenele cu mesaje, simt nevoia sa impart cu ele entuziasmul momentului :) Asa cum am mai spus, nu frecventez sh neaparat pentru limita de buget - desi e si acesta un motiv caci de acolo imi pot lua ceva si zilnic. Ci pentru originalitatea hainelor, ca atare sau ca materie prima pentru a le transforma in altceva. Nu conteaza ca o bluza e marimea 56, o stramtez si scurtez ori o folosesc sa-mi fac o rochie mini sau o fusta.

      Din pacate mai toate persoanele din jurul meu considera pierdere de timp imortalizarea tinutei si implicit nu vor sa imi faca poze. Recunosc, sunt si pretentioasa si probabil altfel ar sta lucrurile daca m-as multumi cu 2-3 imagini :) Apoi se adauga si reactia trecatorilor, se pare ca e o crima sa faci asa ceva pe strada. Doar prietenul meu primeste cu zambetul pe buze rolul de fotograf, numai ca ii lipseste timpul necesar sa faca asta mai des. A inceput sa ii placa, atat l-am cicalit cu DSLR incat cu prima ocazie cand a intalnit unul nu l-a mai lasat din mana si a cerut n informatii proprietarului. :)

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Gracias, Fede, cand nu am chef de postat ma gandesc ca tu reusesti sa faci asta desi ai un bebe care iti ocupa tot timpul si un sot care necesita tot atata atentie. Si sincer imi place mai mult decat sa descriu cosmetice. :)

      Ștergere
    2. Pai vezi ca se poate? :D Ma bucur ca ai revenit si mai ales cu astfel de subiecte. Ai multe de aratat ;).
      Eu acum stau chiar prost cu organizarea, adica nici de postari scurte nu mai am timp. Bine ca am pozele facute si stau degeaba..

      Ștergere
  5. faina fusta si tinuta imi place stilul tau si cum reusesti sa te imbraci stylish fara sa investesti mult, te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu esti deloc obsedata de croiala asta... E atat de eleganta fusta! Imi place enorm! Tb neap sa imi iau una genul asta... Ms pt indrumare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Chiar trebuie sa incerci, e imposibil sa nu gasesti ceva sa te avantajeze si sa iti placa. In combinatia potrivita e adaptabila oricarei situatii si conformatii.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Sooo happy to have it! :D Multumesc, Deedee. Deja ma gandesc cu ce as mai putea sa o asociez. :*

      Ștergere
  8. Si mie mi-ai facut pofta de o fusta pencil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ma bucur ca ti-am inserat dorinta de a purta una, vad asa rar in jur modelul. Chiar si mare parte din prietenele mele considera prea "de doamna" lungimea asta, eu nu am probleme in a o asorta cu tricou si incaltari comode pentru o tinuta de zi cu zi.

      Ștergere
  9. Este superba fusta si te avantajeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersiii, sunt mai mult decat happy ca am luat-o. Pot merge pe jos, imi tine cald, atrage atentia imprimeul. Perfecta. :)

      Ștergere
  10. Imi place tinuta, te reprezinta, e stilul tau.nu stiam ca esti atat de inalta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, imi place cum suna "e stilul tau" fiindca multi ani nu eram altceva decat o copie palida a stilului prietenelor mele. Daca nu vedeam o haina pe mai multe persoane nu mi-o cumparam, nu stiam ce sa fac cu ea.

      Mi-ar fi placut 4 cm in plus. Eu mereu spun ca partea de jos nu la fel de subtire ca torsul imi ia din inaltime, sunt totusi impacata cu ce am avand in vedere ca era o vreme cand eram cu 10 cm mai scunda decat toata clasa. Din fericire a aparut baschetul in viata mea, am indurat si niste cure cu oua de prepelita, si uite asa am reusit sa mai cresc.

      Ștergere
  11. Este superba fusta si iti vine minunat ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ar fi aratat mai bine cu stilettos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, dar atunci nu mai puteam merge pe jos. Niciodata nu m-as putea plimba in stilettos, am o mare problema cu umflatul picioarelor asa ca incep sa ma doara chiar si cat stau jos, la un suc. In general sunt destul de chinuita de tocuri si totusi ma incapatanez sa le port. Ma simt scunda si mai lata fara ele. :)

      Ștergere
  13. Ar fi aratat mai bine cu stilettos :)

    RăspundețiȘtergere