Translate

luni, 17 noiembrie 2014

Hit the road, Jack!


Calatoria cu trenul nu este nici pe departe un motiv pentru a te imbraca anost, poti doza piesele tinutei incat sa te bucuri in acelasi timp de feminitate si confort. De obicei aleg incaltari plate insa ma simt la fel de bine cu tocuri kitty, mi se par un fel de balerini ceva mai eleganti si nu sunt de neglijat cei 3-4 cm castigati. Adaugam o fusta lejera si pregnanta, un tricou cu mesaj amuzant, mica jacheta denim, o zi insorita si multe zambete caci erau cele dintai dupa atatia ani de asteptare. 


Fusta : custom made

Tricou : personalizat la imprimerie

Jacheta : United Colors of Benetton

Pantofi : Deichmann  

Ceas : Seiko, vintage








4 comentarii:

  1. Imi place combinatia animal print cu jeans ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum si mie, privind mai multe outfituri dedicate am inteles ca animal print nu echivaleaza neaparat cu prost gust si domnisoare de o anumita factura. :) Am in plan si o tinuta cu imprimeu zebra, o fusta Zara de care nu m-am bucurat suficient in vara cand am luat-o pentru ca este foarte groasa. Cred ca o voi purta cu verde.

      Ștergere
  2. Hmm... astea sunt pozele facute de Fede? Si caruciorul e al lui Ed? Zic si eu, sper sa n-o dau tare in bara.
    Imi place cum te-ai imbracat. E drept ca eu ma arunc la drumuri cu cele mai plate incaltari si cat mai confortabil imbracata, cu blugi si multe straturi ca sa ma dezbrac in functie de cum e vremea. Dar asta nu inseamna ca nu te admir!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, sunt facute de Fede, se vede calitatea imaginilor fata de ce pot posta eu de obicei. Ma dusese in parcul IOR si eram impresionata de peisaje.
      Am si eu momente cand pe drum port pantaloni negri si talpa plata, dar parca nu ma simt in largul meu asa. Chiar maine trebuie sa ajung la Bucuresti si ma tot gandesc ce sa imbrac pentru a nu suferi de frig si a fi totusi cocheta. Nici cand aveam mana dreapta bandajata nu m-am lasat, ma ajuta mama sa ma imbrac si sa ma aranjez. :)
      Multumesc! :*

      Ștergere