Translate

vineri, 7 noiembrie 2014

Feed me floral skirts


Are sens sa repet cat iubesc imprimeurile florale si piesele aferente? Craiova nu-i insa raiul metrajelor, gasesc greu materiale imprimate fluide, pretabile la cloche-uri, asadar trebuie sa ma multumesc cu ce pot cumpara finit. Eveniment mai rar, stiti doar ca ador custom made si - de dragul bugetului si al creativitatii - prefer sa imi lucrez singura sau la croitoreasa. Din fericire acum cateva saptamani am gasit intr-un dulap cateva materiale cumparate de mama cu multi ani in urma, la bucata, carora nu le-a mai dat atentie apoi. Iata o prima mostra :

Fusta : custom made

Camasa : House of Fraser, vintage

Jacheta : H&M, thrift shop 

Curea : no name

Cizme : Leonardo

Clutch : no name



















11 comentarii:

  1. Imi place stilul tau, bravo, imi amintesc cand ai postat primele tinute acum cativa ani si se vede ca ai evoluat si ca intre timp ai gasit un stil care ti se potriveste manusa. Super combinatia ai curaj sa porti culori si imprimeu cand peste tot vezi gri si negru.
    Incearca sa stai mai relaxata la poze desi zambesti am impresia ca nu te simti bine in postura asta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos! Si eu simt la fel, ca am in sfarsit un stil al meu si ca am invatat ce trebuie sa evidentiez si ce sa atenuez sau chiar sa ascund. Nu-mi mai este teama de culori puternice si nici de o combinatie a acestora, pur si simplu nu ma mai intereseaza sa respect niste reguli ce imi ingradesc libertatea de miscare in acest domeniu.

      Nu stiu sa pozez, oamenii au senzatia ca ador sa fac poze dar adevarul este ca urasc operatiunea. Adica imi place sa am outfiturile imortalizate dar nu stiu cum sa stau, mai mereu ies cam pitzi-like si in aceleasi pozitii. :( Ma uit pe bloguri si incerc sa imi insusesc lejeritatea lor, nu imi iese.

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa fustita imi poti spune de unde e? Cizmele le-am vazut si eu la Leonardo dar nu ma gandeam ca vin asa bine si nici nu stiam la ce sa le port ca aratau cam pitzi. :) Dar acum ca le vad la tine chiar imi plac si erau si ieftine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! Am scris in postare, este lucrata la croitoreasa. Aveam o bucata de material nu prea mare si nu stiam ce altceva sa fac, m-am gandit la o fusta mini cloche pentru ca arata bine cu cizmele inalte.

      Da, au costat putin, cred ca in jur de 60 lei. Nici eu nu ma dau in vant dupa cum arata jos pentru ca nu imi place platforma, mai ales asociata cu bot rotund, dar compenseaza in rest si voiam neaparat si unele gri.

      Ștergere
  3. Cel mai mult imi place camasa, e exact genul meu - lasa fusta sa iasa in evidenta, atragand atentia in acelasi timp. Si-mi mai plac si cizmele... genul asta n-o sa am niciodata, singurene otk pe care le-am avut nici macar nu atingeau genunchiul si imi faceau picioarele sa para prea subtiri, in consecinta.
    Foarte fain, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gasit-o intr-un sh din Valcea, era cam mare dar stiam ca o pot stramta. Mi-am luat atunci 5 camasi pentru cca 15 lei total, nu prea eram eu fana a acestor piese de imbracaminte insa ulterior am realizat ca imi sunt utile pentru multe tinute. Pe celelalte nu am ajuns sa le modific si nu le port, mi-ar fi placut si asa pentru un aer masculin insa am incercat candva si imi dadeau prea mult volum fix unde am nevoie sa evidentiez ca sunt subtire.

      Cizmele sunt modelul in care ma simt cel mai bine, ascund genunchii lati, numai din acestea caut dar nu prea gasesc pe gustul meu de inalte - adica o palma peste, ca sa nu se lase. Stii ca daca eu aveam inaltimea si silueta ta subliniam cu orice ocazie ca sunt subtire, ador modelele cat mai slabe, carora le vin largi toate cizmele.

      Multumesc mult pentru apreciere si pentru increderea acordata, te pup!

      Ștergere
    2. Eu exact asta urasc, sa se vada cat de subtire sunt... de multe ori am impresia ca, daca ceva vine prea larg, arata neingrijit sau cum ca e primit de pomana. Si daca e primit si nu imi vine bine, ma duc imediat la croitoreasa.
      Singura camasa care imi e suficient de lunga la maneci e luata din SH, modificata la croitoreasa. N-am mai prins de-atunci una sa-mi placa, ce-i drept ca am rarit prea tare vizitele.

      Ștergere
  4. Super fain outfitul, Ramona, imi place mult de tot. Port si eu foarte des genul acesta de fustite si mai mult cele plisate, deci cu volum la fel de mult, insa nu m-am gandit ca ar putea fi puse atat de bine in valoare de o camasa... sa zic nu chiar asa de stramta ca cele pe care le port eu de obicei. Iti dai seama ca astazi ma pun pe combinatii cu camasile mai masculine pe care le am eu in dulap si pe care nu le-am purtat decat cu cravate.
    Colierul mi-a atras din nou atentia, e superb, iar cizmele iti vin foarte bine, esti una dintre primele bloggerite pe care le-am vazut purtand astfel de cizme, acum mai multi ani, cand nu erau asa in trend si mi-a placut deosebit de mult combinatia cu fusta scurta, in A parca era, pe care ai purtat-o atunci.
    Ma bucur tare mult ca postezi din nou, pe langa faptul ca scrii impecabil, consistent si bine documentat, esti foarte frumoasa si alegerile tale pe partea de combinatii de piese vestimentare, ma inspira foarte mult. Sper astfel, sa dezvolti sectiunea de fashion de pe blog cat mai mult.
    Iti doresc sa iti mentii motivatia de a posta si..multa inspiratie in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! :* Eu ma tem de cele plisate, de pliseuri in general de fapt, indiferent de lungime. Mi se pare ca imi vin mai bine cloche-urile clasice, am eu o prejudecata ca cele sus-mentionate imi adauga ceva volum pe bazin. Tu insa esti mai subtire, ar fi si pacat sa nu abordezi tot felul de croieli. Mi-ar fi placut chiar mai supradimensionata camasa, sa accentuez linia masculina, insa torsul fiind partea care imi place la mine si pe care vreau s-o evidentiez devin cam "multa" daca pun volum si jos si sus. In mod normal alegeam tricouri, in ultima vreme totusi am descoperit utilitatea camasilor. Mai am multe numai ca nu am ajuns inca sa le stramtez rezonabil si unele sunt marimi foarte mari, chiar si XXL.
      Sunt doua coliere, imi place aglomeratia. :)
      Prima pereche de cizme over knee este cea din postarea anterioara, au 8 ani si am cautat indelung sa gasesc asa ceva. Citisem in Beau Monde despre Pink si alte vedete cu picioare mai grosute carora le vine foarte bine acest model si mi s-a aprins beculetul ca acesta ar fi si modelul potrivit pentru mine. Din pacate am gasit o singura pereche, marimea 40, le-am luat chiar si asa si stau un pic ciudat la varf din moment ce imi sunt mari. Nu puteam face mofturi, nu erau "la moda" si nu aveam de unde sa cumpar altele. Au costat destul de mult pentru faux leather si acum peste ani constat ca au meritat cu prisosinta caci desi le-am purtat intens arata in continuare impecabil.
      Iti multumesc inca o data pentru incurajare si aprecieri, chiar imi doresc sa am ocup cu precadere de segmentul fashion. Momentan o sa incarc si cateva outfituri mai vechi, imi place ce a iesit si nu vad de ce nu as oferi aceste sugestii vestimentare si mai tarziu de momentul purtarii.

      Ștergere
  5. Atitudine, tinuta extrem de reusita si zambet frumos! Tine-o tot asa,Ramona!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult! Ma bucur ca au fost bine primite exercitiile mele vestimentare, imi era teama de expunerea in acest sens. Daca as fi indraznit sa postez tinute nu faceam o pauza atat de lunga cu blogul.
      Ma supara calitatea pozelor facute cu telefonul si camera mea a decedat, daca aveti sugestii de camere rezonabile ca pret si rezolutie (nu DSLR, din pacate) do let me know. :)

      Ștergere