Translate

marți, 11 noiembrie 2014

Don't imitate, innovate


Va amintiti, poate, acest articol si argumentele mele in ce priveste dificultatea de a gasi marimi mici in thrift shops. Va spuneam atunci ca exista solutie si pentru cele care - prin absurd, in ciuda rabdarii si a numarului mare de vizite - nu gasesc niciodata o haina pe masura : ajustarea la croitor. 
Eu nu-mi refuz placerea de a putea cumpara un imprimeu frumos doar pentru ca piesa in speta este foarte mare. Rochia mini pe care o port mai jos a fost de fapt o bluza marimea 52. A fost stramtata, ridicata maneca, inchisa partea cu nasturi si a primit si o jupa pentru a anula transparenta. 
Ador motivele florale indiferent de sezon, nu se poate sa nu gasesc o cale de a le purta chiar si atunci cand este frig. In acest caz am asociat rochia cu cizme over knee (doar astfel ma simt bine cand port mini) si faux fur.


Rochie : Etro, vintage

Jacheta : Bershka, via Miniprix

Cizme : no name

Geanta : vintage

Curea : no name   








Un comentariu:

  1. Eu inca nu am curajul asta. Nu am o croitoreasa buna prin zona, iar mama are si ea limitele ei. Plus ca nici ea nu e chiar in zona!:)) Problema de baza insa e ca nu pot avea "viziune" asupra hainelor. Daca le vad ca nu sunt bune le las acolo, chiar daca imi plac. Si nu stiu daca se pot modifica. Habar nu am la ce merge facuta schimbarea si la ce nu!Tu in schimb te descurci admirabil!:)

    RăspundețiȘtergere