Translate

duminică, 16 noiembrie 2014

Color block for faded souls


Un constrast destul de strident si controversat, pe care l-am purtat pentru un inceput de toamna animat si insorit. Ambele piese sunt lucrate la croitoreasa si a fost socata ca intentionez sa le port impreuna, m-a numit curajoasa si a fost unul din cele mai frumoase complimente primite in segmentul vetsimentar. Daca viata mea nu-i deloc plina de culori si savoare, pun pe trup ce vreau sa treaca in suflet. 









4 comentarii:

  1. frumoasa si indrazneaza, atat tinuta, cat si posesoarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult! M-am plimbat mult pe strazile din Ramnicu Valcea si tinutele mele erau inedite ca cea de mai sus, totusi nu am simtit aceeasi reticenta a trecatorilor ca acasa. Chiar am putut sa port tot ce am poftit, daca le paream ciudata macar nu o aratau si nu ma faceau sa ma simt prost. In Craiova mereu trebuie sa indur priviri ironice, glume nesarate, claxoane si tot tacamul care iti strica placerea de a experimenta. Nu ca as renunta, dar am un gol in stomac. :)

      Ștergere
  2. "Pun pe trup ce vreau sa treaca in suflet"- Ce bine suna! Imi place si combinatia de culori si modelul bluzei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Jade! Daca mi-ar fi spus cineva acum cativa ani ca poti purta rosu cu variatii de albastru m-as fi gandit ca sufera de prost gust. In niciun caz nu acceptam sa asociez doua culori puternice, doar nu voiam sa contravin sabloanelor. :)

      Ștergere