Translate

joi, 17 februarie 2011

Bigudiuri electrice Remington KF40E

Mi-am manifestat in nenumarate randuri "pofta" pentru acest tip de bigudiuri. Imi doream sa pot da volum parului fara sa folosesc instrumente de tortura la temperaturi inalte si sa pierd mai bine de jumatate de zi in acest sens. Parul e foarte lung, fin, rar, iar eu nu am deloc imaginatie si indemanare cand e vorba de coafat. Placa nu ma incanta deloc, am de 6 ani un model Remington 2X, lat, si doar la inceput imi era draga. Acum nu stiu daca o ating la 2 luni, uneori a trecut si jumatate de an. Singura constanta era montarea a 10 bigudiuri clasice, din plastic. Operatiune ce ma seca de viata din urmatoarele motive :

1. parul trebuia sa fie destul de umed, asta insemnand sa il spal chiar daca nu era nevoie. Si detest ideea fiindca nu vreau sa transform un scalp normal intr-unul gras prin spalatul mai des decat o cere.

2. dura foarte mult, cam 7 ore din momentul montarii lor. Mie imi ia 2-3 ore sa spal parul pentru ca stau 40 min cu masca si il zvant/usuc natural. Nu mai zic de orele petrecute inainte de samponare cu ulei de masline, ma intind pe toata ziua atunci cand parcurg toti pasii obisnuiti si mai vreau si ondulat. Le pun inainte de pranz si le scot seara cand trebuie sa plec. Daca aveam nevoie sa fie aranjat mai devreme insemna sa dorm cu ele, lucru ffffffffff neplacut pentru ca le simti ca pe niste piroaie in cap si mai si fortezi radacinile.

3. in partea de sus, din cauza stransorii foarte rigide a partii albe peste rulou, se facea un pliu accentuat si inestetic, ca o streasina.

Asa ca mi s-a pus un pitic pe creier cu bigudiurile Remington, pe care le-am preferat ondulatorului datorita timpului mai redus de actiune ( nu stau sa pierd cateva minute cu fiecare suvita in parte) si comoditatii. Ma pot plimba prin casa si pot face altceva cat timp ele isi fac treaba.

Daca merita? DA, pentru mine s-au dovedit a fi exact ce si cum speram. Usor de manevrat si aplicat, rezultat rapid.
Se baga in priza exact asa cum vin asezate in "caserola", se tin 20 min ( la Altex mi-au spus sa le tin 30, dar eu am ramas la 20 azi), apoi se lasa 1 min cu capacul caserolei deschis si sunt gata de rulat. Sunt 10 medii, 6 mari, 4 mici, si 20 cleme ce se prind peste. Eu pentru prima proba le-am folosit pe cele medii. Cam in 10 min le-am montat, si-am stat cu ele pana s-au racit - sa zic jumatate de ora maxim. Nu le-am pus pana sus pentru ca am doua maini stangi si cand ridic suvita aproape perpendicular imi scapa firele mai scurte, asa ca de obicei le pun cam pana in zona urechilor. Chiar vreau sa subliniez ca nu am indemanare si ca-s convinsa ca cineva mai abil, jucandu-se cu toate cele trei dimensiuni, ar putea obtine un rezultat spectaculos. Oricum, mi-au iesit buclele mai frumoase decat cu cele de plastic, si plus ca le-am facut imediat. In timp ce stateam cu ele in par m-am putut machia. Nu am simtit deloc ca mi-ar forta radacinile, ca atarna greu, ca-s incomode. Le-am pus usor pentru ca au o clema scurta cum e la ondulatoarele mai noi, poti prinde acolo capatul suvitei sa nu iti scape pana ajungi sus. Temperatura nu e ridicata, cel putin eu atingand catifeaua le-am simtit caldute doar. Ondulatorul imi prajea parul, si nici nu ma puteam misca cu el departe de priza sau sa ma ocup de altceva meanwhile.

Love them! Din punctul meu de vedere, sunt un must have pentru orice fata preocupata sa dea forma si volum parului fara efort si timp indelungat.
Costau cca 159 lei, dar pentru ca am dus un ondulator stricat si vechi am primit reducere si in final am platit 112 lei.









56 de comentarii:

  1. hihi si ai aplicat si un super ras pe buze..perfect..iti sta foarte bine cu bucle..ma gandesc sa imi iau si eu unele..desi parul meu are tendinte de ondulare natural la varfuri :D pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-ai luat!!! Bravo!! Au avut la tine exact efectul pe care ma asteptam sa il aiba!! Super!!

    Eu ti-am zis ca le-am vandut pt ca trenuia sa le tin o ora-doua si neaparat dupa baie. Iar buclele se lasa repede la mine ca am parul des si lung (chiar daca firul e subtire) Sa te bucuri de ele!

    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. iti sta superb cu bucle!!oricum esti o frumoasa!!si imi place ca zambesti.te pupa mama.

    RăspundețiȘtergere
  4. cat de frumos arata parul! in a 2-a poza se vede cel mai bine. vreau si eu :((
    in toamna mi se pusese pata pe ondulator. si de craciun am reusit sa-mi iau o trusa cu aer cald remington AS7050 care contine un ondulator si 2 perii. imi place ca imi pot aranja parul in timp ce se usca si timpul de coafare practica se injumatateste. plus ca parul nu sufera de 2 ori din cauza caldurii cum e in cazul placii: intai uscat cu feon si pe urma placa.
    ondulatorul e destul de greu de folosit sau inca n-am prins eu experienta, dar nici buclele nu tin prea mult. mi-e frica sa dau inainte cu spuma si pe urma sa folosesc ondulatorul.
    in schimb peria mica imi place foarte mult si am folosit-o cel mai des. imi indreapta parul si il rasuceste frumos varfurile.
    cea mare n-are nici un farmec. cred ca e mai potrivita pentru breton.
    abia astept sa-mi creasca si mie parul asa lung si sa se vada frumos buclele :X

    RăspundețiȘtergere
  5. super super iti sta !esti foarte frumoasa.eu nu sunt adepta buclelor dar parca mi-as face si eu dupa ce te-am vazut pe tine :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce-mi plac buclele tale! Se aranjeaza superb!
    Acum cred ca vreau si eu par lung. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Choco...eu nu as rezista cu par scurt, nici macar mediu nu ma incanta. In ultimii ani l-am avut mereu lung si nu ma vad altfel, cred ca nici prietenii nu ar aprecia schimbarea :)
    As vrea sa invat sa montez bigudiurile cum trebuie, un rand pe mijlocul capului, de la funte la ceafa, si restul pe parti. Eu aleg calea simpla, trasez cararea, impart parul in 2, si le pun numai pe laterale si niciodara pana sus. Din acest motiv nu am sanse sa il "umflu" in crestet, cum as dori.
    A, m-am machiat cu paleta 120, si acum cateva zile in penultimele poze de pe face. Dar nu se vede bine...ca nu stiu sa urc cu fardul dincolo de pleoapa mobila.

    RăspundețiȘtergere
  8. beauty-s, thx! nici eu nu suportam buclele mai ales ca de la jumatate parul meu e uneori usor wavy de la sine, dar m-am saturat de el drept, cand il ai rar deja nu mai e cute...si zero volum, ori eu de asta aveam nevoie. Chiar imi place mai mult buclat, mi se pare ca arat si un pic mai tanara :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc fetelor pentru aprecieri, tot timpul imi inveseliti ziua caci ce fata/femeie nu se simte bine cand i se face un compliment....

    Cred ca am avut cea mai buna idee sa cumpar "bigudicile" astea, perfecte pentru antitalente ca mine ce nici rabdare nu au :))
    Kisses

    RăspundețiȘtergere
  10. Modniza, a inceput sa imi placa sa zambesc in poze, dar vreau sa nu mai fie nevoie de anumite unghiuri avantajoase...sa arate bine oricand si de oriunde, chiar si atunci cand nu imi iau o pozitie anume si nu sunt atenta. Pentru ca eu iar am facut cateva sute de poze ca sa am cateva sa mi se para ok, in unele chiar nu imi placea cum se vedeau dintii, oribil iesisem.
    Visez numai la aparat, abia astept.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata superb parul atat culoarea cat si buclele:Xsi tu esti o frumoasa...si mie mi-ar placea sa il ondulez,dar nu am deloc rabdare,nu il coafez deloc..il las asa cum este el drept si desfacut,foarte rar il prind in coada sau il aranjez,dar sincer chiar imi doresc bigudiurile astea:X

    RăspundețiȘtergere
  12. M-ai facut sa-mi doresc si eu bigudiurile, desi nu ma tentau deloc. Vine martie...de-abia astept 1 si 8 martie :D:D:D:d

    RăspundețiȘtergere
  13. esti frumoasa si cu bucle si fara, dar mai ales cand zambesti!
    vreau si eu parul lung ca al tau!!!!

    btw, destul ca imi puneam oua in cap cu ulei de masline si n-spe vitamine, acum folosesc si tincturi.ghici cine e sursa de inspiratie?:)

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) Le scriu celor de la Remington sa imi dea procent din incasari
    Trebuie sa invat sa le pun asa http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/01/01/article-1103787-02EC7152000005DC-24_468x591.jpg, sa am coama nu doar onduleuri pe lungime :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Irini, multumesc :*
    Eu am devenit cam lenesa, ma rezum mereu numai la uleiul de masline. De obicei peste noapte.
    Cand si cand mai pun tinctura de ardei iute pt ca o mai am in casa, dar nu am mai cumparat altele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Iti sta foarte, foarte bine si esti o dulce :* Sa zambesti in toate pozele de acum :-w

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc,Irina.
    Cred ca ma ajuta nuanta mai deschisa la par si onduleurile, cand eram bruneta mi se parea ca sunt mai "sharp" si mai stridenta.
    O sa zambesc, la cele ce mi le fac eu acasa. Sa ma pot maimutari pana iese ce vreau :))
    Altfel nu pot lua aparatul oamenilor sa vad cum a iesit sambetul si-apoi sa ii pun sa mai faca 50 pana arata ok. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Arata foarte bine, parul si zambetul te fac sa pari senina si jucausa. Din punctul meu de vedere, ai ales bine si culoarea, si coafura, dar mai ales aranjarea dintilor. De cand ai luat decizia asta, mi se pare ca scrii mai optimist si mai in verva si sper din tot sufletul sa fie asa! Daca am dreptate, ma bucur mult pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  19. oau ce bucle!!! eu cand am vauzt pozelepe fb am crezut ca fusesei la coafor :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Da, chiar sunt mai optimista, incerc sa vizualizez mereu rezultatul final ca sa am un tel sa ma entuziasmeze. Ma cunosc, stiu ca pe parcurs am sa pic de multe ori. Nu in sensul regretarii deciziei luate, ci a perioadei de tratament. Totusi, 2 ani inseamna mult cand ai aproape 28....insa sigur am sa primesc aici "bobarnace" incurajatoare. Sunt ambtioasa, duc pana la capat, dar obisnuiesc sa ma cam zbat pe drum. Si aseara imi venea sa plang la gandul ca trebuie fix eu sa trec prin asta, ca daca nu aveam ghinion sa am un canin inclus acum fluieram pentru ca nu exista nicio problema. O sa am 2 extractii ce se vor vedea si la un zambet mai modest....asta ma necajeste cel mai tare, deja nu ma mai roade ca se va vedea aparatul.
    Oricum...sunt mai vesela, ma gandesc ca intr-o zi, cand vor fi perfecti si albi, o sa arate cineva si poza mea dentistului asa cum am facut eu cu a Ralucai. Am zis VREAU ASA!!! :) Si cei din jur vor spune "uite ce zambet frumos". :)
    Viseeeeeeee

    RăspundețiȘtergere
  21. Rox, in afara de vremea cand imi tundeam breton si evenimente speciale, gen nunta vreunei prietene, nu am mers niciodata la coafor. Nu imi permit sa fac asta asa, pur si simplu, ca vreau eu sa fiu aranjata intr-o zi oarecare.
    Acum chiar si la ocazii ma pot face acasa, si asa nu imi fac cocuri pentru ca nu imi place cum mi se vad urechile cand strang parul. La bigudiuri ma descurc si singura :)) Daca nu as fi asa comoda...ma uit la unele fete ca arata ca din cutie, totul e aranjat, mi-ar fi greu sa stau ore in sir sa "netezesc" fiecare detaliu.
    In ultima vreme, dincolo de poze, ma machiez numai cu fond de ten/pudra, tus/creion si rimel. Devenisem putin dependenta de machiaj dramatic, si ma deprima diferenta intre nude si polishat extrem.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am si eu bigudiurile si chiar ma pregateam sa fac o postare cu ele, numai k mi-ai luat-o inainte :))

    Sunt bune, intr-adevar, pentru ocazii. Cel putin pentru mine. Nu imi place sa folosesc fixativ sau spuma, cu atat mai putin in fiecare zi: )

    RăspundețiȘtergere
  23. Nici eu nu folosesc fixatoare si modelatoare, azi am pus special sa se observe cat de stranse stau cand le dai jos. Le puteam tine fara sa aplic nimic, dar se lasau. Pentru cotidian, le pot purta lasate (de ex acum sunt lasate, e un ondulat lejer) dar pt review (si ocazii) am zis sa arat ce stiu sa faca, nu ce par moale si dificil am :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Astept review-ul tau, cu poza :) pentru ca eu, zisa si 2 maini stangi, se vede ca nu stiu sa le rulez cum si de unde trebuie. Le-am montat prea jos, asa fac mereu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Arata foarte bine! mie imi place cum vin onduleurile asa de la ureche in jos. Alea care-s direct de la radacina nu mi-au placut niciodata: mi-am pus mai demult si aratam ca o oaie prinsa in mijlocul furtunii. :)) Asa cum le-ai pus tu mi se par cele mai frumoase! Cat iti rezista buclele ?

    RăspundețiȘtergere
  26. 1. Esti frumoasa cand zambesti cu dintii la vedere. Dupa cum ti-am mai spus, pari cu 10 ani mai tanara. (ps - suntem de aceeasi varsta, asa ca te rog sa nu te mai consideri batrana, ca eu sunt un copil mic si alintat, da?)
    2. Ma tenteaza si pe mine bigudiurile astea, sunt adepta buclelor naturale. Si nu-mi place deloc sa bag spuma sau fixativ in ele.
    3. Sa zambesti mai des te rog.
    4. Te pup si-ti doresc o seara frumoasa ca si tine :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Andreea, eu as vrea sa incerc si asa: http://www4.pictures.gi.zimbio.com/2008+Victoria+Secret+Fashion+Show+Backstage+-Nia0dRTkKMl.jpg
    Sa am, macar sporadic, par "plumped" si pe calota.
    Nu imi rezista mult in forma initiala, se lungesc, dar se pastreaza aspectul aranjat. Sa zic cam 3 ore au stat azi stranse, dar nu pusesem foarte mult fixativ. Acum e iarasi lung, si ondulat lejer, usor spiralat la varfuri. Inca mai pare bogat fata de cum il am nativ.

    RăspundețiȘtergere
  28. Clarra, multumesc! Am complexul Lolita :)) Nu m-ar deranja varsta, dar incep sa se vada semnele trecerii anilor...vad eu ca-i tot mai greu fara adjuvante serioase. Nu realizasem de ex ca am atatea linii accdentuate sub ochi, ma sperie ridurile. Nu am o piele buna, elastica, rezistenta...dimpotriva. Nu vreau sa imi cada fata de acum, si asa dupa ingrasat-slabit multe kg intr-o anumita perioada la 19-20 ani am ramas cu naso-labiale foarte proeminente si as arata mai fresh si mai mica fara ele. Le studiez la toate fetele, la unele lipsesc total. :(

    Am 3 serii de poze cu zambet deja, si reactia tuturor m-a motivat suficient cat sa nu fie caz izolat. Si peste 2 ani cand o sa fie perfect, nimeni n-o sa-mi mai inchida gura :))
    Te pup, o seara frumoasa si tie!

    P.S. Ma uit la next top model pe Antena, unele ar arata a...dar cateva ma fac sa ma gandesc "ce Doamne iarta-ma cauta astea acolo" :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Andreea, hai ca am gasit o poza similara cu ce am eu in par dupa 8-9 ore de cand am dat bigudiurile jos : http://www.kepeslap.com/images/23664/1183822573.jpg
    Poate daca turnam fixativ in prostie mai tineau stranse si definite, dar nu sufar produsul si oricum e si foarte lung si cred ca orice as face s-ar mai lasa.

    RăspundețiȘtergere
  30. Offf....mi-ai amintit de bigudiurile mele Remington pe care le-am lasat in camera de camin peste vara si cand m-am intors lipseau!!! GRRR...Erau cele mai tari!! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mama, Ruxi, imi pare rau....pai caminul tau nu era situat in Romania, tara tuturor posibilitatilor? Eu sunt asa obsedata si speriata de furturi ca si pe strada imi verific de nspe ori daca mai am portofelul si telefonul in geanta, in autobuz eram chiar terorizata pt ca nu o data am vazut hoti in haita. Tatei i-au taiat de curand o plasa in care avea si borseta, dar i-a simtit si a ridicat-o la piept pana a coborat. Mai iei si bataie daca incepi sa faci galagie, pentru ca niciodata nu vin singuri la furat ci sunt 3-4 in autobuz.
    Si tie iti sta bine cu bucle, iti accentueaza aerul romantic si aristocratic.
    Cand si-a luat prietena mea cea mai buna sambata ondulator m-am gandit ca poate nu fac cea mai buna alegere....dar cantarind avantajele bigudiurilor si parerile pozitive aflate despre ele, am mers la risc si sunt more than happy.

    RăspundețiȘtergere
  32. Betty, nici nu stiam ca exista bigudiuri Baby Bliss. De fapt eu de la Remington le voiam pe astea : http://www.remington-style.ro/coafat/bigudiuri_electrice/Trusa-bigudiuri-electrice-incalzite-Remington-KF20i-22.html, mi le recomandase Epurica. Insa nu le-am gasit nicaieri, si nu ma mira avand in vedere ca in Craiova nici pe cele cu mov nu le-am vazut pana anul acesta. Am intrebat si au spus ca nu le-au avut niciodata si nici nu le aduc ca nu se vand cine stie ce. Si de pe net nu aveam cum sa comand pentru ca am platit cu tichete cadou, nu aveam banii cash. O mica "combinatie" cu my bff, mi-a imprumutat 2 tichete si banii pe ele ii pot da mai tarziu, cand ii am. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Ramona, se pare ca ai gasit biguurile perfecte pentru tipul tau de par! Iti stau minunat in prima zi, iar a doua zi arata excelent, exact look-ul de par umed, pe care e foarte greu sa il obtii!
    ...si eu dorm cu biguurile in cap, nu am de ales, tot asa, par luuuung si dessss, nu ma ajuta nici ondulatoarele, dar vad ca la tine isi fac treaba perfect biguditele astea! Si arati mortal in poze!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  34. Ioana, multumesc!
    Probabil la tine nu prea functioneaza pentru ca e des, fiind si lung -> foarte greu. Al meu e rar, in poze poate nu se observa cine stie ce mai ales ca nu prea il port drept, dar face2face mereu aud " ce par frumos, pacat ca e rar".Daca il prin coada, pe laterale se vede scalpul.
    Motivul pentru care nu imi tin mult coafurile este textura, e moale si silky, si elasticele si clama aluneca. Poate daca ar fi mai aspru ar parea si mai cu viata, dar nu ma incanta deloc sa imi trec mana prin el si sa fie altfel decat fin. Parul nu a rezistat mult ca in primele poze, in 3-4 ore era ca in ultima dar nu ma deranjeaza nici asa lejer.
    Ma gandesc sa pun bere in loc de fixativ ca sa "ciup" buclele spre varf cand am nevoie, dar mi-e teama de aspectul prea teapan si matuit. O sa incerc prin casa.
    te pup

    P.S. ai asa o culoare frumoasa la par...si ma cam tenteaza! dar nu, nu, Ramona, ia-ti gandul de la nuantat ca abia ce l-ai facut ca natural :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi plac foarte mult cum ti-au iesit buclele, aproape ca imi pare rau ca eu am optat pentru ondulatorul de la Remington si nu pentru bigudiuri, desi sunt foarte incantata de el dar imi e teama un pic de efectele nocive pe care le-ar putea avea in timp asupra parului. Parul meu este mai scurt si cu ondulatorul si putin spray fixativ imi dureaza buclele 3 zile pana ma spal pe cap, bineinteles nu arata la fel, oricum a doua zi dau cu peria, dar se vede ca este parul coafat si sunt multumita ca am o coafura 3 zile la rand.
    Apropo de emisiune, am vazut-o si eu aseara si gandeam la fel ca tine, ba mai mult, ma intrebam daca cei din juriu nu isi dau pumni in cap ca nu prea au ce sa scoata din fetele alea, imi e greu sa cred ca nu se gaseau fete mai frumoase la noi in tara...Au in primul rand probleme de greutate, am vazut si celulita la ele, pai eu "maica" la varsta lor eram "aschie" si nu ma consideram manechin. Parca totusi la sedinta foto, machiate si aranjate erau cat de cat ok. Asta ca o barfa de culise..:))
    pup

    RăspundețiȘtergere
  36. Ai un par atattt de frumos....stiu ca e greu de ingrijit dar sunt convinsa ca merita :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Chiar cautam o solutie rapida si simpla pentru bucle frumoase, merci ca ne-ai spus :) Iti sta foarte bine cu parul ondulat si cu zambetul pe buze! :*

    RăspundețiȘtergere
  38. Dragonfly, multumesc. Sa stii ca nu-i asa greu pentru ca nu lupt cu prea multi factori daunatori....poate de asta nici nu sunt adepta parului "ca din cutie", zilnic coafat in fel si chip, sau a variatiilor de culoare. Tocmai pentru ca imi dau seama ca nu m-as descurca. Am renuntat si la vopsit din acelasi motiv, era greu sa il fac sa arate sanatos si sa pot pastra lungimea cand varfurile se tot deteriorau. Asa ca acum e simplu, ulei de masline muuuulte ore inainte de spalat + sampon Plafar + kallos placenta 30-40 min. Nu pheon, nu placa, nu ondulator...dar cand si cand am bigudiurile minune :)
    Am prietene care toata ziua isi cumpara masti si tratamente pentru ca trebuie sa actioneze mereu sa nu se aleaga cu parul distrus de la coafat si vopsit frecvent. Si se plang ca nici asa nu le creste mai jos de umar. La parul meu fragil, daca eram pasionata de aranjat si colorat ramaneam cheala pana acum....

    RăspundețiȘtergere
  39. Anca, cu placere! Si eu tot asta am vrut, ceva rapid si care sa nu ma solicite mult pentru ca nu am rabadare, indemanare, si nici nu imi place sa "bibilesc". Le admir pe cele aranjate pana la ultima suvita, dar eu nu pot fi asa. Bigudiurile astea sunt exact ce-mi trebuie, cu mai mult si mai sofisticat nici nu m-as descurca si in plus ma incanta ca nu-s fierbinti, doar caldute. Folosite la cateva zile sau evenimente speciale sunt sigura ca nu afecteaza conditia parului.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  40. Ai un par foarte frumos, si iti sta grozav cu bucle. :) Pupici!

    xoxo,
    Victoria
    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  41. Thx, Victoria....numele imi aminteste de obsesia mea in materie de aspect fizic, the skinny queen Victoria Beckham :)
    Intr-o vreme ma tenta permanentul pentru bucle, citisem pe forumuri de existenta lui si ma gandeam ce tare ar fi sa nu mai am niciodata problema lipsei volumului si sa arate aranjat 24/24/. Dar Ema, detinatoarea unui salon, si inca o cunostiinta ce lucreaza in domeniu au spus un mare NU pentru ca deterioreaza desi nu e chiar ca permanentul clasic.
    Hugs

    RăspundețiȘtergere
  42. ce frumoasa poti fi cu bucle si cu zambetul ala sweet!!!!
    Vreau sa fiu si eu ca tine,pot,pot?! :(
    La salariul urmator imi iau si eu nebunia asta de facut bucle,sper sa o gasesc la un pret decent.
    Vezi ca ai un tag la mine pe blog "What's in my purse".Pupici!.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buna,
    ce ma bucur ca ai scris despre asta, sunt fana bigudiuri insa dureaza foarte mult intr-adevar, si eu chiar nu pot dormi noaptea cu asa ceva (God knows i've tried). Conteaza firma/marca aparatuluistricat pe care il duci la schimb? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  44. juazzshop, nu conteaza ce duci. Eu aveam un ondulator din ala cu perie, l-am luat din PIC acum vreo 2 ani si costase 35 lei. De doua ori l-am folosit si i-a sarit capacul incat caldura in loc sa ajunga in perie iesea afara, deci pauza bucle. Si plus ca peria e horror la parul meu lung, mi se incurca in el. Si acum daca as fi ales ondulator in loc de bigudiuri as fi optat pentru unul clasic, cu cap metalic nu "tepi".
    Daca le poti lua, eu ti le recomand cu toata increderea, stiu cum e sa dormi cu piroaie in cap :) Ma trezeam de nspe ori pe noapte, ma si durea capul dar simteam si cum trag de radacini, alea de plastic stau mult prea stranse.
    Cred ca fiecare avem pe acasa electrocasnice-monument, stricate,le tinem din atasament cred :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Andreea, multumesc! blush blush here :) Cateodata mi-e cam aiurea sa pun poze, nu o data m-au acuzat de narcisism din cauza pasiunii pt camera foto...parca cer complimente, dar ce nu inteleg ei e ca cineva care face asta o face din nesiguranta nu din prea multa self-confidence :)
    Chiar fac muuuuuulte poze, dar niciodata nu pastrez decat foarte putine din ele pt ca numai acele cateva ies cum consider eu ca e ok.
    Doar ce m-am invatat cu zambetul, mi se pare ca salveaza imaginea si cand nu porti machiaj...si poate indrazneam sa zambesc si cu apartul meu rozzzzzzzzzzz (sper!), dar nu o sa am cum din cauza celor 3 extractii ce vor fi foarte vizibile. :(
    Poate sunt preturile mai bune acolo....ce ma bucur ca au introdus povestea asta cu reducerea, 50 lei minus nu e totusi o suma de neglijat pt mine.
    "Bigudicile" saved my face :)) Eu nu imi faceam nimic la par, vesnic drept,fara volum si fara forma.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  46. Awww, ce frumos arata!:X
    Eu mi-l fac cu ondulatorul ca merge repede. :))

    RăspundețiȘtergere
  47. thx! :*
    Hmmm...eu nu-l agreez, e mult prea fierbinte ca sa pot apela des la el, mi s-ar despica varfurile garantat. Bigudiurile sunt caldute, abia le simti...credeam ca nu le-am tinut suficient si nu vor functiona.
    Si in plus, trebuie sa imi folosesc eu manutele si sa nu ma indepartez de priza. Cu ele in schimb sunt libera sa ma plimb prin casa si sa imi fac treburile, salvand timp. Ultima data cand m-a facut o prietena cu ondulatorul, si ea nu e asa neindemanatica, a durat 2 ore.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ramona, am zis ca nu ma mai uit pe blog-ul tau ca numai tentatii vad in fata ochilor, dar azi am avut o surpriza extrem de frumoasa sa vad aceste bigudiuri. Deci, sunt in cautarea lor:))

    Cred ca noi, fetele iti multumim ptr acest lucru:*

    RăspundețiȘtergere
  49. Ramona, parul trebuie sa fie umed cand punem bigudiurile? Nu am folosit niciodata, mereu mi s-a parut ceva migalos insa astea par mai usor de folosit.

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim,NU. Tocmai asta imi si place la ele, ca nu necesita sa fie parul umed.
    Am mentionat si in postare la punctul 1 referitor la dezavantajele bigudiurilor clasice, din plastic. Alea ma fortau sa spal parul fara sa fie ingrasat, doar pentru ca uscat nu se ondula. Si ma enerva nespus, imi era teama si sa nu stresez radacinile si scalpul normal incat de la spalat prea des sa devina grase, si imi lua si foarte mult timp. Eu stau 3 ore sa spal si usuc parul, si alte cateva cu ulei de masline inainte. Iar sa il umezesc doar nu mi s-a parut niciodata ok, nici la tuns la coafor nu imi placea sa mi-l umezeasca si preferam sa il spele.
    Remington nu necesita asa ceva, se ruleaza pe parul uscat. Chiar sunt usor de folosit, crede-ma ca eu nu am deloc indemanare cand e vorba de aranjatul parului. Pana si ondulatorul mi se parea bataie de cap, dura prea mult. Si ardea parul, pe el nu poti tine mana fara sa nu te arzi pe cand bigudiurile sunt calii. Astea le rulezi si pa, 30 min cat stai cu ele faci orice altceva. Mananci, te machiezi, etc

    RăspundețiȘtergere
  51. Dana, cu placere....ma bucur cand pot fi de folos, chiar daca asta inseamna sa va dau idei de vandalizat portofelul :)
    Dar sunt o investitie foarte utila, nu ca un fard sau o haina. Le ai ani de zile (SPER!), eu am placa Remington 2X de 6 ani si functioneaza perfect. Si economisesti banii de coafor, eu nu merg acolo frecvent dar sunt ocazii unde nu am de ales si trebuia sa merg sa imi fac ceva mai aparte fata de cotidian.
    Inainte cand voiau sa iesim in oras prietenele ma anuntau cu o zi inainte,stiau ca eu am nevoie de o zi pentru ritualul buclelor :)) Ma sculam dimineata si il spalam ca la maxim 11 sa fiu cu plasticul in cap, sa am macar 7 ore pana seara sa se onduleze. Acum intr-o ora sunt boboc, si machiata, si imbracata eventual :))

    RăspundețiȘtergere
  52. Ramona, io as zice sa ramai la culoarea asta naturala, e superba si e greu de obtinut, nici o vopsea nu o sa faca parul sa arate asa frumos. Si eu am o culoare naturala apropiata de a ta, dar m-au apucat exprimentele la 31 de ani :)))....oricum o sa revin si eu la culoarea naturala la un moment dat...probabil anul viitor.
    pupici, sa nu te vopsesti in ruptul capului ca e pacat!!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Hey am eu o astfel de trusa de vanzare.. Este intr-o stare foarte buna, a fost folosita de maxim 5 ori..

    RăspundețiȘtergere
  54. Da, sa stii ca mi-au trebuit cateva experiente ca sa ma conving ca da, locuim in Romania. Si cu toate acestea decand mi-ai spus si de patania tatlui tau cred ca o sa devin si eu mult mai atenta chiar si pe strada... Imi luasem de la Accessorize un colier chiar acum cateva saptamani si nu au avut punga sa imi dea asa ca mi l-au pus intr-un plic de hartie. Geanta mea fiind prea mica tineam plicul, ca pe un plic, la subrat, Ei bine in doua minute disparuse. Si asta la metrou unde si daca printr-un absurd mi-ar fi scapat pe jos s-ar fi gasit careva mai okay care sa imi atraga atentia, vezi ca ti-a cazut... Da sigur. Am mai dat si 30 de lei pe el. Anyway, invatatura de minte!
    Chiar duc dorul parului ondulat si nu ma niciun instrument, iar de cand m-am vopsit cu wella imi sta drept, drept.

    RăspundețiȘtergere