Translate

marți, 1 februarie 2011

Sampon uscat Batiste Brunette



Dupa cum o parte din voi stia deja, saptamana trecuta am primit de la Camelia spre testare acest sampon despre care tot citeam pe alte bloguri si mi-l doream foarte tare. Motivul meu era chiar functia de baza - improspatarea rapida a parului in momente speciale cand nu ai timp sau nu ti-e la indemana metoda clasica. Avand parul foarte lung si nefolosind niciodata pheon, ritualul meu dureaza destul de mult, cca 3 ore, fiindca mai trebuie sa stau si cu masca 30 min si se usuca greu desi e fin si rar. Nu o data a trebuit sa renunt la a mai merge undeva din cauza ca ma anuntau prea tarziu ca sa mai fiu gata in timp rezonabil, deja toate prietenele mele stiu ca mie trebuie sa-mi spuna cu o zi inainte daca vor sa iesim ca sa imi pot urma pasii obisnuiti : cateva ore imbalsamat cu ulei de masline pe lungime ( multe, chiar si o noapte/zi intreaga), spalat, aplicat masca 30-40 min, uscat natural 2-3 ore dupa - cum are si el chef. Asa ca imediat am rezonat cand am auzit intai de aparitia sampoanelor uscate, la vremea aceea fiind vorba de Klorane. Pretul cam mare si gasirea permanenta a altor prioritati m-a facut sa aman de fiecare data achizitionarea, pana anul acesta cand activand in blogger am descoperit Batiste si mai toata lumea a luat "microbul". E si mai ieftin decat Klorane, si in plus exista o larga varietate din care sa poti alege varianta adecvata. Inclusiv recipiente mini, pentru o depozitare mai usoara. Dar mai multe informatii gasiti aici :

"Sampon uscat - solutia pentru parul care se ingrasa prea repede

Samponul uscat de la Batiste este cel mai popular sampon uscat de pe piata. Acesta poate fi utilizat intre 2 spalari de par, pentru a reimprospata parul, fara a-l uda. Este ideal cand esti pe fuga si nu ai timp suficient pentru a-ti spala parul, si mai ales iarna, cand nu este recomandat sa-ti speli parul apoi sa iesi afara in frig. Acesta absoarbe uleiul in exces, improspateaza, sterilizeaza, odorizeaza si reda volumul si aspectul curat al parului. (doar in cateva minute). Cantitatea unui spray este de 150 ml si este de ajuns pentru mai multe saptamani chiar si in cazul folosintei zilnice."

Nu mi se ingrasa parul prea repede, am scalp normal. Mai devreme de 5 zile nu am nevoie sa il spal si pot merge chiar pana la 6-7 daca ignor lipsa volumului ce accentueaza cantitatea infima si frustranta. Dar mi-ar prinde bine o reimprospatare a radacinilor intre spalari, nu suport sa le vad vlaguite avand in vedere ca oricum sunt "lesinate" nativ. Nu pot spune ca se ung, dar se suviteaza un pic si atunci chiar ca par a avea 100 fire in tot capul. Camelia mi l-a daruit tocmai din acest motiv, incercandu-l a constatat ca da un volum remarcabil si s-a gandit ca ma va ajuta sa scap de cel mai stringent neajuns de care ma tot plangeam. Eu fiind impotriva coafatului ce implica instrumente de tortura incinse si produse fixatoare, nu prea am nimic la indemana in a-l face sa para mai bogat. Doar bigudiurile clasice, dar le simt ca pe cuie in scalp noaptea, nu pot dormi cu ele. Evident ca mi-au sclipit ochii imaginandu-mi cum o sa mi se umfle parul cam ca in reclama de la Taft. :)

Imi place cum miroase, foarte, foarte mult. Sunt subiectiva. Miroase a D&G Light Blue, sau cel putin asa cum mirosea aroma mentionata pe pielea mea. E unul din parfumurile mele preferate si ce imi puteam dori mai mult decat sa il simt si in par? Nu am avut niciodata ceva special conceput, oricum ofertele sunt putine si nu ai putea alege fix ce iti placea si ca EDP, iar sa imi torn apa de parfum in cap nu mi-ar surade niciodata. In primul rand ca alcoolul agreseaza, il al doilea rand ca ceva din ele ingrasa firul.

Textura ma speria putin inainte sa il folosesc. Citind "brunette" ma gandeam la o pudra densa si neagra, si eu chiar cu o zi inainte de a merge sa ridic samponul de la Posta imi deschisesem mult culoarea. E un saten deschis aluna sa zic, foarte asemanator cu radacinile pentru ca am hotarat sa nu il mai vopsesc deloc si ma stresa diferenta de nuante pana creste. Procedura e self-invented, am mai vorbit despre ea aici. Am sa atasez si ceva poze, insa nu reflecta intocmai realitatea fiindca sunt facute fara blitz le fereastra la aproape 5 dupa-amiaza, deci mai intunecate. Din experienta, culoarea mea va ajunge aproximativ ca in imaginea aceasta dupa un numar de spalari, doar ca momentan e ceva mai inchisa intentionat. Daca o lasam de la inceput atat de deschisa cat voiam, cand se mai diminua de pe suvitele pre-decolorate ajungeam spre blond roscat si imi taiam capul. :)
Ei bine, mi-am cam facut griji la gandul ca pun o pudra neagra peste saten deschis si ca o sa arat de parca am trecut prin norul de funingine. Din fericire, nu a fost cazul. Desi pe dopul tubului se vedea ca a iesit ceva negru, la radacina arata un gri deschis si dupa ce am masat si pieptanat cum mi se recomanda nu mi-a ramas nimic vizibil sau inestetic. Nu l-am intins peste tot, am zis sa nu consum degeaba prea mult cat timp doar radacina incepuse sa dea semne de lasare (btw, pe eticheta scrie sa nu il folositi abia cand parul s-a uns de tot, ci cand da primele semne. Bine ca am citit ieri, eu aveam de gand sa il las sa se ponoseasca asa mult ca si pentru spalare normala). L-am uniformizat doar pana la barbie, cam pana unde arata oarecum a bob din cauza bretonului in crestere. Si mama lui, incet mai creste, e lasat din mai.
Senzatia a fost ciudata....mi se parea ca mi s-a prafuit parul, eu sunt invatata cu el moale si matasos cat sa alunece clama sau elasticul de pe el, ori acum era un pic aspru. Intr-adevar, se umflase putin, partea egala cu bretonul chiar statea mai "aranjata", ca din perie si pheon sa zic. Probabil ca daca mai puneam si insistam reuseam sa ii dau si mai mult volum. Insa radacina in sine nu mi s-a parut ca s-ar ridica cine stie ce, poate nici nu am aplicat cat si cum trebuie fiind prima oara. De fapt cred ca nici nu am acoperit tot scalpul. Oricum, arata mai bine avand in vedere ca restul statea mai "teapan" decat de obicei - parul meu natural arata ca intins cu placa, usor ondulat spre varfuri.
Chiar nu mai existau urme de ingrasare si nici vlaguit nu mai era, atat ca mi-e greu sa ma obisnuiesc asa repede cu textura usor poroasa, imi venea sa imi bag mereu degetele in el. Acum dupa 1 zi nu il mai simt aspru, e normal la atingere, si nici nu s-a reluat procesul de ingrasare. Ma gandesc ca nu trec de ziua de maine, totusi. Dar volum nu mai am, si nici nu ma mira avand in vedere ca niciodata nu imi rezista nicio coafura prea multe ore chiar daca imi pune tipa tone de fixativ.

Pe scurt, eu l-as recumpara fara ezitare, e vital cand esti la mama naibii si nu ai unde sa te speli sau cand lipseste timpul necesar si trebuie sa iesi pe usa in 10-15 minute. Dar l-as folosi numai in astfel de situatii exceptionale, in nici un caz regulat, doar din pura comoditate. Imi place cum se simte parul meu dupa ulei + sampon obisnuit+ masca (si am sa ii iau si un ser pentru varfuri si stralucire, m-a facut cineva de curand si arata mirror-like), imi place cum se simte cand trec mana prin el si toata lumea din jur admira tocmai aceasta calitate....ori cu Batiste e un pic mai aspru. Poate exagerez eu necunoscand in 27 ani decat varianta moale si silky, pana la urma nu il poti avea si umflat si fin, matasos.


Am o prietena care isi pune cam in fiecare seara pudra de talc la radacina. E bruneta, dar maseaza bine si dimineata nu mai are urme albe. Probabil ca pana la un punct tehnica se aseamana cu actiunea samponului uscat, doar ca nu-i la fel de practica si poate nici sanatoasa. Plus ca dureaza mai mult aplicarea si nu e nici minimalista, mai pui si pe covor/gresie. Parul ei chiar are volum, e genul acela tuns in straturi cu calota mai umflata, eu ar trebui sa il tapez sa stea asa. Face asta cam de 1 an cel putin, si e foarte multumita. Nu am incercat, mi-e frica sa imi pun talc la radacina. Mai degraba imi vine sa pun sampon uscat decat talc.

  • Multumesc Cameliei pentru ca m-a ajutat sa il incerc fara sa investesc si sa risc sa fiu dezamagita, acum stiu ca merita sa il am in casa.

Puteti remarca in imagini ca partea egala cu bretonul, acel "bob" involuntar pana creste nemernicul, chiar a prins viata ca aranjat cu peria. De obicei e drept, cele care au vazut poze cu mine stiu cum arata nativ. Eu chiar numai pana acolo am uniformizat samponul, insa nu cred ca se umfla si mai jos pentru ca e foarte lung si nu are trepte. Oricum, nici nu imi doream volum si in jos ci doar in partea superioara, sa nu mai para asa rar si lesinat. O sa fac poze si intr-o zi insorita sa se vada mai bine culoarea, desi cred ca se observa clar diferenta fata de saten inchis.











34 de comentarii:

  1. Se observa diferenta si, personal, iti spun ca iti sta mai bine asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, si eu mi-am dorit mult sa revin la culoarea naturala, chiar daca si asta a implicat un ultim vopsit....dar imi era imposibil sa astept sa se curate satenul inchis si sa creasca tot parul atat de mult cat sa tai treptat toata partea inchisa. Acum stau linistita, nu se mai vede cand cresc radacinile, nici macar nu le-am vopsit si chiar nu se observa ca nu am nuantat si acolo. In viata mea nu mai pun vopsea in cap, poate doar nuantator.
    Il inchisesem ca mi se parea ca sunt stearsa fara machiaj si ca brunetul ma contureaza mai bine, incadrand si subtiind chipul. Dar ma asprea, si parca si imbatranea. Nu-l mai suportam.
    Sper sa nu imi vina iar vreo idee dupa 1-2 ani ca datile trecute. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramonaaaaaaaaa, da-mi te rog mai multe detalii despre acest sampon!! Eu am parul extrem de gras,m-am saturat sa il spal des, mi se aseaza doar in ziua in care il spal( desi se electrizeaza si nu-mi place, dar macar nu e gras si lipit de cap. De unde as putea sa-l achizitionez?

    App, iti sta foarte bine parul!!! Astept sa te vad mai bine pe fcb:P

    Pupici!!

    Dana Constantin( de pe facebook)

    RăspundețiȘtergere
  4. Il voi incerca si eu, numai ca imi e teama de volum...ohh boy !

    E foarte faina culoarea ta de acum,imi imaginez ca iti indulceste trasaturile...raman cu banuitul :)))pana la urmatoarea postare sper .

    Well,asa spuneam si eu,ca niciodata nu ma mai vopseste si iar am calcat pe bec acum 2 zile.Rezultatul? Exact opusul a ce-mi doream eu,un saten aluna(I guess) cu reflexe orange.Off with my headdd :))), vorba ta...

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniela (dragonfly), imi pare rau....te-as intreba cine te-a pus sa bagi vopsea, dar raspunsul ar fi cine m-a pus si pe mine. Ma dau pe aici mare specialista in cosmeticale, dar cand a fost vorba sa fac o alegere in loc sa imi amintesc ca citisem de 1000000000000 ori despre efectul mai bland si temporar al nuantatoarelor m-am infipt tot in bombele de chimicale si amoniac cu efect permanent. Poate ti se duce...nu e totusi negru/saten inchis sa te gandesti ac doar foarfeca sau decolorantul te mai salveaza. Mie spre exemplu uleiul de masline mi se parea ca face vopseaua sa curga mai repede, era apa mai inchisa cand il foloseam.

    Volum...ce sa zic, nu m-a dat pe spate, la radacina am zis ca nu s-a "electrocutat", dar diferenta a fost si e evidenta fata de parul natural ironed-like.

    Si mie mi se pare ca imi indulceste trasaturile, parca prea sfidam atmosfera rece cu par de papusa, culorile foarte inchise nu arata niciodata natural fiindca dupa cateva spalari iau niste reflexe dubioase. O sa pun imagini curand, acum fata mea nu arata tocmai bine si am preferat sa nu dau palpitatii inimilor mai slabe :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana, nu stiu ce sa iti spun despre cum se comporta pe un par gras....eu il am normal, atat ca-i lipsit de viata fiind rar. Mi-a degresat radacinile, asta sigur, si l-a si umflat un pic. La mine azi e a doua zi de cand l-am aplicat, nu as avea nevoie pana in momentul acesta sa ma spal pe cap normal. M-am spalat joi seara, ieri dimineata am dat cu Batiste.
    Poate ne ajuta cele care l-au folosit pe par gras, sunt destule fete si mi-e teama ca nu gasesc eu acum rapid toate review-urile lor sa vedem opiniile. Caut acum.
    Teoretic, functia lui asta e : sa improspateze parul ce se ingrasa prea repede.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Recenzii Batiste :

    http://living-or-not.blogspot.com/2011/01/review-sampon-uscat-batiste-brunette.html

    http://coltulcameliei.blogspot.com/2010/09/guest-review-irina-sampon-uscat-batiste.html

    http://www.adynas.com/2010/10/review-batiste-dry-shampoo_22.html

    http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159739

    http://www.the-beauty-addict.com/2010/09/batiste-dry-shampoo-review.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Ramona, imediat dupa ce ce am scris pe blog am zis sa incep sa caut pe google aici in Sp, si bine am facut:))
    Am gasit ca foarte multa lume recomanda un sampon uscat de la Klorane care banuiesc ca este asemanator cu Batiste. Parerile erau putin impartite: unele persoane ziceu ca face miracole, altele ca e bun dar ca parul dupa cateva ore revine la aspectul lui gras.
    Dar eu il vreau doar pentru breton ca asta se vede cel mai tare si macar in anumite ocazii sa il pot folosi. Vad ca nu este f ieftin dar am sa il incerc. Si tot astazi( mai bine zis in seara asta) am sa incerc si pudra talc( desi mi-e frica si parca imi vad parul ca scos din faina:)), dar cum nu ies nicaieri se poate face o proba:)).

    Multumesc mult ca ai scris acest post, mie niciodata nu mi s-ar fi aprins beculetul sa cumpar acest sampon:))
    Chiar acum ma imbrac sa ma duc sa mi-l cumpar:))
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa speli doar bretonul si rezolvi problema.(la chiuvetă)

      Ștergere
  9. Eu folosesc multe masti de aici si adevarul e ca imi lasa parul super.
    Vad ca tu folosesti ulei de masline, ai putea sa-l combini si cu ulei de ricin ca efectul va fi dublu.

    http://femina.rol.ro/art/6639-56-masti_pentru_toate_tipurile_de_par.htm

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place cum iti vine bretonul ala crescut, si culoarea e faina. Nici eu nu m-am vopsit de 6 luni, am facut doar cateva suvite in lungime, dar radacina tot crescuta este, nu stiu cat mai rezist, am impresia ca am 1000 de culori in cap, nu stiu ce sa-i mai fac sa estompez. Vopsea cum am eu culoarea naturala nu exista din pacate. Si daca mi-o reuseste coafeza din nush cate combinatii apoi se duce la spalari, deci nu merita riscul.
    Am folosit si eu candva sampon pudra de la Label M si a fost ok, l-as folosi doar in situatii de urgenta, era ca o pudra alba. Intradevar nu se se ma vedea gras dar nici nu ridica radacina, numai ca mie nu-mi mai placea parul la atingere, simteam pudra in el ca si cum as avea fixativ de 2-3 zile :)). Si totusi mi-ai facut pofta de el si parca as vrea iar ceva de genul ;))

    RăspundețiȘtergere
  11. Dana, uleiul de ricin il masam pe scalp pentru regenerare dar am renuntat pentru ca nici nu imi mai cade si oricum de unde nu e nici Dumnezeu nu cere....puteam sa masez 5 ani ca tot nu se indesea cat timp nu putea functiona pe post de implant incat sa sporeasca numarul bulbilor.:)
    Despre Klorane sa stii ca am auzit si utilizatoare nemultumite....incearca sa citesti recenziile pentru el de pe makeupalley sa vezi cam in ce proportie l-ar recumpara.
    hugs

    RăspundețiȘtergere
  12. Ulei de masline? notat ! Oricum voi merge la salonul Emei sa vad cum rezolvam prostia facuta cu mainile mele.Trebuie sa alegem o vopsea apropiata de culoarea mea naturala ca sa nu se observe prea tare diferenta cand va creste parul.La DM am pornit cu gandul ca voi cumpara ori un sampon colorant ori un nuantator si m-am intors cu vopsea permanenta.Dana ce smartass esti!
    Buun bun asteptam poze.Nu e mai usor sa pui blurr dublu in loc sa incadrezi fata cu un patrat negru ? A si astept cu nerabdare postari cu tinutele tale.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu imi place cum arata blurred, parca e mai bine definit si curat patratul :))

    RăspundețiȘtergere
  14. :)), Ramona, m-ai conivins, am sa-mi comand Batiste, vad ca e mult mai ieftin decat Klorane.
    Vineri ajung in tara si voi sta 10 zile, destul sa pot cumpara toate produsele necesare:)
    Cu toate ca vreau si Klorane, pfff....eu vreau tot:)), atat de disperata sunt de parul asta gras.

    Stii cumva daca Batiste se gaseste in magazine sau centre comerciale?? Sau doar pe site??

    RăspundețiȘtergere
  15. Fedorova, asta nu imi place nici mie...ca nu mai e fin cand il ating, dar daca am de ales intre a se simti un pic ciudat si a arata urat, prefer detasat prima varianta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. hey unde se poate gasi acest sampon uscat Batiste la noi in tara?Nici pe aici nu l-am vazut in schimb am dat de el pe flagrancefree.com aseara si chiar mi-am amintit ca tot am vazut pe diverse bloguri numele lui.
    Dupa postarea ta,sunt tentata sa il cumpar,sa il folosesesc fix in momentele mele de criza a timpului.
    Multumesc pentru aceasta postare mega utila si pupici! :*
    Btw si eu ma cam chinui sa scap de brunet,dar nu reusesc nicicum,pentru ca am destul de multe fire albe aparute :( Deci nu imi pot imagina cum e sa stau 4 luni nevopsite radacinile...

    RăspundețiȘtergere
  17. Chiar nu am idee daca se comercializeaza si altfel decat online...tind sa cred ca nu.

    RăspundețiȘtergere
  18. ai un blog award de la mine:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  19. Andreea, http://samponuscat.blogspot.com/
    Cu placere, ma bucur cand pot sa fiu de folos si sa diminuez pagubele materiale, stiu si eu cum e sa mori de nervi ca iar ai aruncat pe fereastra o suma si nu te poti bucura de un produs necesar.
    Eu stateam nevopsita din mai, am mai incercat sa il deschid acum vreo 2-3 luni dar m-am facut singura si n-a iesit mare lucru. Oricum, nu-l mai suportam daca nu aduceam si lungimea la aproximativ aceeasi nuanta.Mi-am luat o grija de pe cap.
    pup

    RăspundețiȘtergere
  20. cred ca orice produs nu poate face minuni la diferite persoane.am un sampon uscat luat din Douglas,nu stiu ce sa zic..am folosit poate de doua ori.mai bine spal parul.in cazuri de urgenta poate merge.te pup,draga mea prietena

    RăspundețiȘtergere
  21. super arata in poze!!! il vreau si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  22. Stella, si eu prefer spalatul clasic, atunci chiar ai senzatia de curat, proaspat...dar in cazuri extreme, e singura salvare. Ar mai merge sa-l prinzi, doar ca mie nu imi place cum imi sta cu el prins decat prin casa. Nu-mi plac urechile, plus ca mi se vad obrajii mai plini :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Rebi, daca iti zic ceva ma bati....aseara l-am luat in geanta sa ti-l dau sa il incerci si tu, si am uitat...:)
    Cand ne vedem sper sa ti-l aduc, sa vezi daca iti place ca sa nu il iei degeaba apoi.
    Mie mi se pare un must acolo la pastrare, nu se stie cand am nevoie urgenta de el.

    RăspundețiȘtergere
  24. Cred ca ai citit si review-ul meu, mi-a placut si mie si il recomand. :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Da,l-am si postat mai sus in insiruirea de recenzii incat doritorii sa isi faca o parere mai acurata. E bun acolo la casa omului, cam ca trusa de first aid. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi pare bine ca iti da volum samponul uscat de la Batiste :)
    Am auzit de el, dar nu l-am incercat.
    Primul sampon uscat pe care l-am testat a fost cel de la Klorane. Nu mi-a placut.
    Apoi am incercat un produs special pentru volum marca Label.m (latura profesionala a produselor comerciale Toni&Guy): Resurrection Style Dust. Produsul este excelent, este o pudra uscata volumizatoare care se autoelectrizeaza si are un efect efervescent. Pur si simplu ridica radacina firului. Produsul costa cca. 80 ron (cam scump), se poate cumpara de aici: http://www.shopmania.ro/magazin~online-cosmetice-pentru-femei~produs-pudra-pentru-volum-label-m-cosmetice~p-9082045.html. Un review aici: http://www.beautyjunkielondon.com/2010/01/labelm-resurrection-style-dust-review.html.
    In prezent, folosesc samponul uscat de la Fudge :)

    RăspundețiȘtergere
  27. Ema, chiar de sarbatori imi mai zisese cineva de pudra asta...tind sa cred ca e aceeasi pentru ca tot 80 lei spunea, dar nu stia denumirea produsului. Am crezut ca fabuleaza :)
    Da, e cam scumpa...dar totusi nu de neatins daca chiar merita efortul si iti e necesar, eu as pune-o pe wishlist. Si o sa fie una din primele investitii cand o sa am acoperire :)
    Multumesc mult de sugestie!

    RăspundețiȘtergere
  28. Am citit acum review-ul, am cautat manual fiindca nu stiu de ce dar nu merge linkul.
    Foarte tare, mai ales posibilitatea de a "reinvia" si re-volumiza radacinile pe tot parcursul zilei. E suficient sa masezi din nou unde exista produs aplicat si se "umfla" la loc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ramona, ai un blog absolut incantator!
    E foarte placut sa-ti citesc postarile astea lungi si informative in care chiar simt ca pui suflet.
    Legat de sampon, eu n-am incercat niciodata si sincer nu prea ma tenteaza, nu stiu de ce. Cand mi se ingrasa parul, il spal si sta curat destul de timp:)
    In orice caz, o postare minunata. Si iti ador oja! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  30. A spus cineva VOLUM?!....cred ca samponul asta uscat se regaseste deja pe lista mea de shopping.Am un par asa de fin si de subtire...e de groaza.Imi place cum iti sta asa...foarte naural si polished:)

    RăspundețiȘtergere
  31. Natasa, same here...rar, fin, subtire, moale, dar imi place lung si nu am de gand sa il tund doar pentru ca nu-i bogat. Oricum nu m-ar ajuta, l-am avut de cateva ori in trecut si pana la umar si in trepte si doar jos statea mai voluminos, in crestet tot putin si fara viata parea :)
    Eu mi-as dori mult sa incerc pudra de care zicea Ema mai sus, review-urile de afara sunau tare bine. Pacat ca-i scumpa si momentan nu e cazul sa exagerez cu investitiile in asa ceva, dar nici nu ma gandesc sa nu pun labuta pe ea pana la urma. hugs

    RăspundețiȘtergere
  32. Ambra, multumesc. Si eu am spus clar ca nu am sa inlocuiesc spalatul normal cu samponul uscat, nu am probleme cu ingrasatul rapid caci scalpul e normal si ma spal cam o data pe saptamana. Dar ce te faci cand trebuie sa iesi pe usa imediat? Cum spal si usuc eu fara pheon un par pana la fund in 10-15 min? :)
    Oja e Golden Rose nr.53. In ultimii ani la capitolul cheap luam exclusiv Farmasi dar am redescoperit GR pe la fete in blogosfera si m-am apucat sa colectionez.

    RăspundețiȘtergere
  33. Fetelor daca vreti sa va schimbati nuanta parului si va e frica sa il decolorati eu va recomand un produs PROFESIONAL RUSESC de la ESTEL se numeste:"COLOR OFF".Eu mam decolorat cu el de la brunet am ajuns la blond si parul nu sa ars deloc si asta in doua zile!!!Daca vreti vadau detalii cum il procurati si de unde pe adresa mea de mail:clazar64@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere