Translate

sâmbătă, 16 ianuarie 2016

New in : Astratex


Ati auzit de Astratex.ro? Eu am descoperit acest magazin de lenjerie (si nu numai) recent si trebuie sa impart cu voi entuziasmul fiindca neavand dimensiuni deosebite niciodata nu ma gandisem cat de greu este sa-ti procuri piese potrivite atunci cand nu te incadrezi in standardele inradacinate printre producatori. De fapt nici nu acordam mare atentie alegerii lenjeriei dincolo de estetic desi o vizita la dermato pentru extirparea unei alunite m-a cadorisit cu sfatul sa am mai multa grija in acest sens, medicul vazand niste dungi ce nu ar fi trebuit sa existe daca as fi ales corect iar materialul si croiala ar fi fost calitative. 

Daca vizitati site-ul veti vedea marimi la sutiene intre 65/A si 120/G iar pentru panties de la XS la 5XL si categorii precum : lenjerie pentru forme voluptuoase, pentru gravide si mamici, fara cusaturi, lenjerie de lux, modelatoare, functionala, sport, dresuri si colanti inclusiv cateva modele pentru plus size, pijamale si capoate, corsete si portjartiere, etc. Gasiti de asemenea tips-uri in privinta masurarii corecte a celor 4 puncte importante pentru determinarea marimii necesare si un tabel detaliat cu acelasi rol, descriere si detalii despre tipurile de sutiene existente (hei, nici nu gandeam ca pot fi si pentru micsorare), particularitati privind costumele de baie si avantajele fiecaruia, sugestii detaliate pentru alegerea corecta a unui sutien si multe alte informatii utile. 

Depozitul se afla in Cehia si de aici coletele sunt trimise catre tarile europene unde se comercializeaza exclusiv online - cu toate astea transportul nu dureaza mai mult de 3-4 zile lucratoare, costand 14 lei prin Cargus si fiind gratuit daca faceti cumparaturi de minim 230 RON.  Aveti posibilitatea sa returnati, ca la orice comerciant serios. 

Prima mea comanda s-a axat pe dresuri fiindca in supermarketuri, acolo unde imi este la indemana sa caut, oferta nu este atat de bogata pe cat pare. Observ aceleasi cateva nuante si texturi la toate brandurile disponibile iar ciorapii cu adeziv sau cei pentru portjartier abia pot fi gasiti si atunci invariabil sunt negri, cu dantela ieftina si prost lucrati. De unica folosinta, putem spune, si nici aceea prea placuta privirii. 
Am ales de data aceasta doua perechi de ciorapi "de iarna" ambele gri (le spun asa fiindca au aspect crosetat), o pereche modelatoare intr-o nuanta bronzanta si unii simpli 20DEN iarasi de dragul nuantei mai inchise. I-am fotografiat pe cei cu model fiindca imi par aparte, inca nu m-am hotarat carei tinute sa-i asociez dar va voi arata rezultatul la momentul potrivit. Daca aveti sugestii, let me know. 

  • Atentie la cei modelatori, luati mai mari decat de obicei caci sunt foarte densi si stramti tocmai pentru a subtia silueta. Eu mi-am ales 4 insa am primit un XL, cand i-am imbracat am inteles de ce s-a facut aceasta alegere.  



1. Modelatori nuanta nuage, aici

2. Soft Acrylico (par crosetati, ca niste pantaloni subtiri) aici

3. Indira, cu aspect de broderie sparta, aici

4. Gabriella, nuanta gazela, aici






Ce mi s-a mai parut interesant? 

Sutienul care se adapteaza formelor in functie de caldura corpului, Maia4D

Sutienul invizibil cu plasturi din matase, autoadeziv, Original Bye Bra

Sutien Mama neintarit, fara balene, potrivit pentru alaptare

Invisible Line, chilot cu tivuri lipite, insesizabil sub haine mulate

3 pack, chilot din microfribra magini taiate cu laser, potrivit pentru haine mulate

Chilot extra boom push-up

Chilot modelator talie inalta, maxi efect, - 2 marimi

16 comentarii:

  1. Wow, arata bine, sa le porti cu placere.
    Eu sunt mare amatoate de ciorapi "de iarna" cum ii numesti tu, adica ciorapii mati, colorati si cu model. Ii port iarna in diverse tinute, si am pe o gramada de culori -- 3 nuante de bleu, 3 nuante de grena, 2 nuante de verde, roz, rosu, si 3 perechi de ciorai cu model. Este una din placerile diminetilor mele de iarna, sa combin ciorapii cu tinuta zilei. :)
    Sa ai o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. I-am numit de iarna datorita texturii de tricot, cel putin cei cu model arata ca si cum ar fi facuti cu croseta. I-am purtat deja de 2 ori, de fiecare data cu complimente.
      Mati mi-ar placea gri petrol, bleumarin, camel, cafea, grena. Si la cei cu model parca as incerca si eu faimosul model care imita portjartierul, desi prevad niste ochi dati peste cap. :)) Uite eu m-am lipsit de placerea variatiei si creativitatii, ma "instigi" sa-mi diversific colectia incat sa am si eu dilema combinatiilor.
      O duminica frumoasa si tie! A noastra e cu ninsoare, in sfarsit.

      Ștergere
  2. Super, imi plac ciorapii gri...nu stiam de acest site, are produse interesante, intr-adevar este foarte important sa ne alegem lenjeria potrivita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma uitasem vreodata pe un site, ma obisnuisem sa plec dezamagita din magazinele fizice si gata. Cu ocazia asta am descoperit sutienul invizibil si tare ma rod degetelele sa il comand, mereu m-am intrebat cum reusesc celebritatile fara silicoane sa poarte acele rochii ultra decoltate si sa stea totul cum si unde trebuie. :)

      Ștergere
  3. Bună!
    Cunosc site-ul, e bun. Produsele sunt deosebite, mărimi diverse, totul notă 10. Mai puțin curierul...iar ei în momentul în care dau pachetul curierului, își cam iau mâna de pe el :( în consecință, pe 7 am comandat, pe 8 l au dat curierului și până azi cargus n a catadicsit să l aducă. Nr acele unic pe provincie e o bătaie de joc, am așteptat ore (nu exagerez) la telefon, în final m au închis ei. Pachetul încă n a ajuns, au mințit ca nu am fost acasă, deși am fost și eu și soțul și copiii:)) În stadiul asta îi urăsc cu pasiune, mai-mai ca aș înființa un grup pe fb CARGUS DE RAHAT!
    OZANA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ozana, stiu situatia...pare-se au niste probleme in ultima vreme, s-a schimbat sistemul si sunt depasiti si curierii. Inainte scotea coletul pe geam impreuna cu chitanta, semnnai si la revedere. Acum totul este electronic. Am avut recent o disputa cu ei din cauza unei intarzieri de 5 zile si cand in sfarsit a venit cineva mi-a aratat ca dureaza mai mult o livrare caci trebuia sa scoata chitanta la un fel de imprimanta si nu s-a descurcat decat dupa cateva incercari. In zilele de intarziere am sunat de n ori si la Bucuresti si in provincie dar pana nu le-am scris mesaj facebook si mail nu am rezolvat, telefonul era mereu ocupat. Sper sa isi revina, ar fi pacat. In cazul tau cred ca au mintit ca sa aiba mai putine colete de livrat, nu m-ar mira sa se fi intamplat multora in perioada aceasta.

      Ștergere
    2. Cargusul are in continuare aceleasi probleme la livrari. Folosesc cu nonsalanta aceleasi minciuni: "n-ati fost acasa", sau "nu am numarul strazii " sau pur si simplu te mint cu nerusinare la telefon ca vin in ziua respectiva si tu stai blocat in casa sa-i astepti si nu vin si tot ei te intreaba "ce va grabiti asa, doamna?"....din nefericire, din cauza lor ca transportator eu nu mai comand online la magazinele care ii folosesc. Scuze, trebuia sa ma descarc...

      Ștergere
    3. Cunosc, chiar acum cateva zile am avut probleme cu ei...am vandut ceva pe olx iar eu stiu foarte bine ce am selectat acolo, si anume sa platesc eu transportul. Inclusiv la sumarul comenzii era afisat asa. Cand a sosit curierul, o tinea una si buna ca e in sarcina cumparatorului. Fiindca scanase coletul a refuzat sa mi-l inapoieze. Am insistat si mi-a zis ca nu suntem la piata uite coletul nu e coletul si sa discut la call center pentru modificarea necesara incat sa se intoarca el in aceeasi zi sa ia cei 25 lei de transport de la mine. Mai nene, esti in fata mea si nu vrei sa faci o amarata de modificare...evident la call center nu a raspuns nimeni toata ziua dupa ore de asteptare in apel. A trebuit sa ii pun cumparatorului 25 lei in cont. :) I-am apelat si pe fb si m-au ignorat, pagina lor e plina de plangeri.

      Ștergere
  4. Cat de frumosi sunt cei de iarna, arata minunat! Voi arunca si eu un ochi pe site, chiar n-ar strica niste lenejerie noua, alaturi de cateva perechi de dresuri :)
    Sa te bucuri de noutati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu va recomand sa comandati nimic de la ei. Eu am comandat peste 6 produse de lenjerie intima intr-o singura comanda. Unul dintre produse nu s-a potrivit. Cand am dorit returnarea/schimbarea sutienului, am primit un raspuns sec : nu se schimba produsele, nu se returneaza. Am facut greseala sa recomand colegelor. Bine ca nu au apucat sa comande si ele. Cand au vazut ce am patit, au renuntat toate. Nu se potrivesc marimile deoarece formele si materialele difera. Adica, marimea comandata la un produs e posibil sa fie alta la un alt produs. Nu va recomand!!!! Decat daca vreti sa ramaneti cu produse pe care nu le veti folosi niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am comandat de 3 ori de pe astratex si niciodata nu am avut probleme cu primirea coletului. Am avut o problema a doua oaua cand am comandat, eram in alta zona a satului si curierul a fost fff amabil si mi'a adus coletul acolo. Intotdeauna am fost sunata inainte de a primi coletul. Am mai comandat si de pe alte site'uri care colaborau cu ei si nu am avut nici o problema. Poate ca in zona mea din Bihor sunt mai organizati sau......nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  7. Sutiene a luat cineva de la ei? Se potrivesc marimile? Multumesc, fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  8. tocmai am achizitionat un sutien ! ambalajul este desigilat. de fapt cutia de ambalaj nu este un ambalaj de sutien. sutienul are urme de proba. marimea nu corespunde. nu voi incerca sa-l trimit inapoi. nu voi mai achizitiona niciodata nimic de pe acest site. nu recomand nimanui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pfff! tocmai ce-am comandat! deja am emotii! :(

      Ștergere
  9. buna, fetelor!
    ma intereseaza sa inteleg de ce masurile la sutiene sunt date atat de mari! de pilda am intrat pe calculatorul lor iar dimensiunile care reies de acolo sunt mult departe de cele din romania! cupa b sau c este considerata, conform calculatorului bra, masura f! macar un d sau e, as mai fi zis, dar f?!
    asadar, experienta cuiva in aceasta privinta, exista?

    RăspundețiȘtergere
  10. asadar, mi-a sosit coletul cu sutienul mult dorit. nu au existat nici probleme de curierat, nici de ambalaj.
    dar!
    calculatorul de marimi ale sutienului, de pe site, nu are nicio tangenta cu realitatea! m-am jucat un pic pe el, m-au amuzat rezultatele, (mi-au iesit de pilda masurile F si I!, in conditiile in care cupa trebuia sa fie C...).
    in consecinta am comandat, luandu-mi ca marja de siguranta o marime mai mare la cupa - D, respectand insa circumferinta stiuta si care de asemenea imi era recomandata cu picioarele.
    intr-adevar, in cupa D te pierzi chiar si purtand doar o masura mai mica, mai ales vorbind de model si cusaturi.
    am cerut retur de produs, pare-se ca banii imi vor fi livrati in apx. 2 sapt, fara posibilitate de a schimba cu alta masura, ci doar de a face o noua comanda. whatever.
    distractia probarii ma va costa in total aproape 30 de lei, ceea ce imi confirma inca o data faptul ca lenjeria precum sutienul, inclusiv costumul de baie, nu se cumpara online, cel mult doar in cazul in care nu esti purtatoare de masuri mai mari de cupa A.
    recomand sa folositi alt calculator de masuri in cazul in care nu stiti ce anume masura purtati.
    in rest, fiecare cum crede.
    eu clar nu voi mai comanda lenjerie online, ci doar de la magazine, cu cabina de proba.
    mult succes.

    RăspundețiȘtergere