Translate

luni, 11 ianuarie 2016

Back to black


Nu pentru mult timp, stiti ca nonculoarea nu va fi vreodata prioritara in alegerile mele ci doar un capriciu ocazionat de pasiunea pentru o piesa anume. De data aceasta personaj principal este perechea de jeansi evazati Mango achizitionata pentru un pret foarte bun, putin peste 70 lei. Nu avem magazin in Craiova (inca) ci in sfarsit am descoperit comenzile online, disponibile fiind pentru Romania atat Mango cat si Mango Outlet. Aruncati o privire, calitatea hainelor imi pare superioara celor H&M, de exemplu, unde blugii flare chiar si acum in perioada reducerilor costa dublu fata de ai mei. Transportul este 29 lei, gratuit insa la comenzile > 250 lei. Ce ziceti de tricouri si topuri ce pornesc de la 9 lei? Le gasiti aici

Tinutele de mai jos sunt in fapt identice cu o singura variatie, jacheta. Cea dintai are un imprimeu floral superb si este relativ grosuta (nu de iarna, totusi, am putut s-o port doar pentru ca a fost soare), densa ca una quilted insa ca textura imi aminteste de brocard cu broderie. In mod normal nu ma omor dupa croiala varsity si le prefer pe cele elegante, cu butoniere. Cred ca sunteti de acord cu mine ca mansetele elastice si fermoarul nu au reusit sa transforme piesa in speta intr-una sport si daca ati vedea prestanta tesaturii ati intelege de ce tind sa o numesc blazer. As putea sa-i elimin fermoarul, poate. Oricum imi place mult si in aceasta forma. 

A doua alegere a fost jacheta din blana artificiala pentru un look all black. Este bogata si bine lucrata, detalii mai rar intalnite la blana ecologica asiatica. In principiu aceste haine oversized arata mult mai bine cu skinny pants dar...inca mi-e greu sa port asa ceva, abia m-am obisnuit cu cei leather-like Zara. Nu gasesc niciun cusur dincolo de lipsa unui sistem de inchidere iar confortul termic este superior unui palton, poti purta linistita un tricou sau orice alta bluza subtire pe sub. Dati-mi si una rosie si n-o sa-mi mai sterg zambetul de pe buze juma' de an. 


Jeans : Mango

T-shirt : Mango

Floral jacket : here

Fur coat : here

Bag : Lovelyshoes

Bracelets : Zara, H&M, Lovelyshoes

Rings : H&M, Beatrix Color











O alta varianta putea fi : 




4 comentarii:

  1. Nici eu nu sunt mare fan tinute all black cu toate ca admir si am astfel de porniri, adica sa port si eu dar de multe ori m-am lovit de... nu am cu ce sa ma imbrac, cu ce sa compun una, ce am parca nu se potrivesc intre ele, nuanta, modelul, croiala... :D
    Imi plac foarte mult tinutele tale, ce nu as vrea pentru mine e maneca 3/4 la haina de blana.
    Rujul se potriveste perfect cu jacheta inflorata.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi spune nimic negrul, probabil arata corect, elegant, dar...parca nu ma "exprima". Si culmea, mereu am multe like-uri la all black. O sa mai port de dragul blugilor. :)
      Blanitele mele nu au maneci 3/4, asa le ridic eu. Nu mi-as lua asa scurte caci pe sub porti de obicei bluze cu maneca lunga si ar arata dubios impreuna.
      Uite ca nu ma gandisem la asortarea rujului, e singurul lichid pe care il am si asa s-a nimerit. Port rar textura asta fiindca mi-l intind sau il mananc. :)
      Te pup

      Ștergere
  2. Nu stiu cum se face ca Mango face niste pantaloni superbi, dar restul produselor sunt de toata jena.
    Sunt atat de invidioasa pe perechea ta incat imi vine sa-mi fac poza in singurii pantaloni evazati pe care ii am + toate bluzele, si sa ti le trimit, tot nu cred ca e posibil sa fie pus cap la cap ceva decent....>_>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sunt eu subiectiva avand in vedere ca e singurul brand unde gasesc permanent pantaloni/blugi drepti si evazati, cu talie inalta. Insa si tricoul e tot Mango si l-am tot purtat si implicit spalat, e chiar ok calitatea avand in vedere pretul - a costat 15 lei, cam cat unul pe la Takko. Ce ma deranjeaza e procedura de retur, daca produsele au defecte suporta ei returul dar daca ai gresit marimea...alta poveste, am vrut sa ii trimit pe cei blue din postarea anterioara si costa peste 80 lei posta si peste 50 euro UPS-ul. Deci am renuntat, ii fierb pana intra la apa. :))

      Ștergere