Translate

duminică, 31 ianuarie 2016

Lingerie Pink



Nu rujul lui Yves Saint Laurent ci starea de bine pe care ti-o da o lenjerie frumoasa indiferent de ce porti deasupra, mai ales atunci cand esti conditionata de un dress code rigid. Va amintiti de Astratex, magazinul virtual despre care va vorbeam aici? Prima mea comanda a constat in dresuri aparte, modelator si respectiv cu aspect crosetat, pe care le puteti vedea accesand postarea sus mentionata. Probabil cel mai tentant aspect este disponibilitatea marimilor dedicate formelor voluptuoase, produse greu de gasit de obicei. Exista sutiene a caror cupa merge pana la K iar circumferinta pana la 110, spre exemplu modelul Fortuna.  

Iata promotiile ce mi-au atras atentia acum :











Alte produse :































4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.intrebarea mea este daca ai comandat si sutiene si cum ti se par..chiar au niste modele foarte faine si faptul ca sunt toate marimile e un mare plus.desi nu am pieptul nici prea mic dar nici foarte voluminos.(80C) gasesc foarte greu ceva sa-mi placa pentru ca nu suport cele cu pernute si mereu ajung sa-mi iau acelasi model

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase, imi plac aproape toate, sutienele mele obisnuite sunt push-up, si de obicei imi iau de la Victoria's Secret sau La Senza.
    Imi plac si ciorapii aia gri deschis, am eu o chestie cu ciorapii, :) sunt accesoriile mele preferate pe timp de iarna. :)
    Si camasa aia de noapte din ultima poza imi place, e superba.
    Sa ai o saptamana frumoasa Ramona!
    Xoxo,

    RăspundețiȘtergere