Translate

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Tile-coloured Saturday


Am asteptat rochia asimetrica cu mari emotii, denumirea o prezinta drept portocalie in timp ce fotografia trimite cu gandul la scortisoara. Imi placeau tesatura vaporoasa cu insertii din dantela, trena, modelul special si nu tocmai usor de abordat daca nu esti temerara. Vazusem candva unul asemanator purtat de eterica Aline Weber off duty la o saptamana a modei si nu l-am uitat. In realitate culoarea este caramiziu temperat iar materialul imita batistul, cu regretul ca nu este atat de delicat si straveziu ca pe site (acolo parea un soi de borangic) insa cu avantajul de a ma putea bucura de rochie fara teama ca se dezintegreaza si ca se vede absolut tot prin ea. In pozele de mai jos aveam dresuri opace negre pe sub si nu deranjeaza. Nu am purtat-o oversized ci am folosit un snur pentru a marca talia, as purta-o insa si "lalaie". 

Jacheta mi-am dorit-o pentru ca mai am una cu franjuri si acest detaliu ma impiedica sa o port oricand doream, nu orice combinatie permite boho-western. Practic am luat-o ca varianta simpla a aceleia. Ambele sunt confectionate din nabuc moale, tineti cont ca acesta nu imita intocmai pielea intoarsa caci nu are prestanta, rigiditatea si grosimea ei. Eu m-am obisnuit cu acest inlocuitor la ceea ce iau de pe site-urile asiatice, mai greu va fi sa gasesc o solutie sa o netezesc si mi-e baza in calcatul de la curatatorie fiindca fierul clasic "zdrobeste" textura si cumva deschide culoarea. Culoare care nu reda ceea ce sugera poza de prezentare, in niciun caz nu vorbim de brown sau camel ci de coniac. Voi mai face fotografii cu jacheta, merita sa fie aratata cand va fi netezita impecabil. 


Dress : here

Jacket : here

Boots : here

Bag : Lovelyshoes













4 comentarii:

  1. Fenomenala rochita! In love...
    http://www.descude.com
    Kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e frumoasa, nu prea stiu eu sa pozez si nici nu am "sculele" potrivite. :)
      Incerc sa ii mai dedic o postare, intr-o zi cu soare si mai multa inspiratie. :*

      Ștergere
  2. Ai pus foarte bine in valoare rochia dar cea de pe site e total diferita, si modelul dantelei este altul, cred ca mi s-a intamplat si mie de cateva ori sa am astfel de surprize, si o data chiar am refuzat sa port produsul desi sunt convinsa ca in poze ar fi aratat bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Cea de pe site este o rochie de designer, nici nu ma asteptam sa aiba acelasi material si am mentionat in text ca nu arata la fel. Tot raul spre bine, pe aceea nu o puteam purta in public caci e transparenta. Mi se intampla rar sa am surprize, in 99% din cazuri aleg lucruri care au deja poze de la cliente iar in rest m-am obisnuit cu replicile lor. Suede inseamna nabuc catifelat, matase sau chiffon este in fapt polyester, paltoanele au mai rar aspect de stofa din lana si mai des de molton fin.

      Ștergere