Translate

sâmbătă, 12 decembrie 2015

Spring is just around the corner


Titlul braveaza caci suntem abia in prima luna a iernii si din punct de vedere vestimentar pentru mine nu este un moment prolific dincolo de sporadicele jocuri de layering. M-am bucurat nespus astazi sa vad in sfarsit soarele, voiam sa alatur doua imprimeuri pe fond oranj si respectiv albastru iar efectul nu ar fi fost acelasi daca nu aveam lumina calda sa le potenteze. 

Tunica am primit-o de la Camelia dupa ce am citit despre dezamagirea ei aici. I-am dat un mail in care imi manifestam dorinta de a deveni noua proprietara si, draguta ca intotdeauna, mi-a trimis-o. Multumesc inca o data! Ma gandeam sa o folosesc drept materie prima pentru experimentele mele in ale "cusatoriei", urma sa devina o fusta cloche sub genunchi. Numai ca proband-o m-am razgandit. Chiar era o bluza boho frumoasa. I-am modificat doar decolteul indepartand acele barete si i-am pastrat V-ul - neavand un bust generos imi permit sa port taieturi adanci. Pe viitor as mai vrea sa ii elimin elasticele fronsate de pe maneci dar momentan nu ma deranjeaza major. Cameliei nu i-a placut culoarea pe cand eu o prefer asa, am mai multe piese ce se potrivesc portocaliului ars decat galbenului mustar. Materialul este asemenea batistului, intr-adevar se sifoneaza foarte usor. M-am obisnuit cu el si drept dovada pantalonii de azi sunt exact din aceeasi tesatura. 

Daca tot a venit vorba despre palazzo, este a doua oara cand ii port si imi par mai bine pusi in valoare de un alt imprimeu bold decat de gri-ul uni abordat data trecuta. Clar nu poate fi o combinatie pe gustul majoritatii, este incarcata, insa eu o consider una dintre cele mai reusite de-ale mele. As fi adaugat chiar si o palarie maro sau una camel cu boruri mari si moi, definitiva aspectul boem. Nu o am inca, din pacate. 
Revenind la pantaloni, nu pot sa nu ii elogiez fiindca intrunesc calitatile primordiale : croiala lejera + imprimeu floral. Producatorul este Zara si i-am gasit in stocul Rainbow Outlet la un pret mic. Datorita outleturilor am ajuns sa am o multime de lucruri de la brandul in speta fara sa platesc sumele nesimtite pe care le practica magazinele proprii. Nu cred ca intru de 3 ori pe an acolo si cand o fac plec nefericita si siderata. Bratarile sunt de asemenea Zara via Rainbow si inca le puteti gasi reduse la 20 lei setul.  



Blouse : here

Trousers : here

Belt : here

Bracelets : Zara, Lovelyshoes

Shoes : Catwalk, Deichmann 








3 comentarii:

  1. Wow chiar ca e vreme frumoasa in Romania, judecand dupa poze, ce fain. :)
    Si la Toronto vremea e superba, ieri am avut 12 grade Celsius, nu-mi venea sa cred, chiar ca zici ca primavara e dupa colt. Anul asta se pare ca vom avea o iarna blanda la Toronto, dupa cum ne promit meteorologii, si sunt super-incantata!!! Cu vremea asta atat de frumoasa si blanda, pot sa ma bucur fara restrictii de garderoba mea si sa port tinute pe care altfel n-as putea sa le port daca ar fi ninsoare, furtuni de zapada, geruri etc. Ieri dupa serviciu am ajuns acasa, si m-am schimbat ca sa merg cu baiatul meu Alex la coafor. Am purtat pantaloni si o bluza fara maneci, cu o hainuta de blana scurta pana in talie si maneci trei sferturi, nci macar n-a trebuit sa fac layering, atat de calda si faina a fost vremea aseara. Si am purtat botine pana la glezne (ankle boots) -- inca n-am inceput sa port cizme iarna asta. Nu mai spun ca m-am imbracat bare legs si am purtat sandale pana in noiembrie, nici cu ciorapii nu m-am grabit iarna asta, ca n-a fost cazul. Am mai avut o iarna din asta atat de blanda in 2011-2012 aici la Toronto, si tare mult m-am bucurat atunci de acea iarna, iar in urmatorii ani de atunci am avut ierni crancene. :))))

    Imi place cum spui o poveste despre tinutele tale in fiecare postare, si asta e motivul pentru care revin pe blogul tau in fiecare zi si imi face placere sa te citesc.

    Sa ai un weekend frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-arata rau pe tine, s-o porti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. iti vine tare bine, este o tinuta foarte feminina!

    RăspundețiȘtergere