Translate

marți, 6 ianuarie 2015

Scarlet Letter


Infierati-ma, iarasi am indraznit sa port mini. Pacatul n-ar fi complet daca nu mi-ar fi si placut, as spune chiar in aceeasi masura in care ma bucur de o rochie maxi ori de o fusta pencil. De haine in general, in fapt, singurele mele prejudecati privind doar adecvarea la particularitatile fizice. Unul din argumentele contra pe care le aud constant este varsta, 31 este mai nou un soi de 61 si aparent sufar de complexul Lolita. Respirati, va rog, insist sa recidivez. :)   

Rochia din postare nu are tocmai lungimea dorita, trebuie sa recunosc. In peregrinarile mele prin paradisul carpisoarelor thrifted am gasit o bluza XXL cu imprimeu floral imbietor si m-am gandit ca pot folosi ceea ce elimin din latime pentru a-i adauga un volan mai lung si bogat jos. Probabil nu mi-am exprimat acurat ideea si croitoreasa de la vremea respectiva a reusit performanta de a-i atasa o fasie dreapta si relativ ingusta. N-ar fi fost cu suparare daca pastra materialul ramas, din pacate a considerat ca o incurca. 

E a doua oara cand o port si nu am s-o mai fac curand, cred ca singura solutie este sa ii adaug o bordura din dantela navy. Nu o sa fie chiar placut estetic avand in vedere ca mai are deja una din propriul material si este vizibila modificarea, totusi voi incerca pentru a mai castiga cativa cm cand ma asez.       


  • Sad me, m-am intors la calitatea precara a pozelor facute cu telefonul. 





Rochie : Lindex, custom made from blouse

Jacheta : Bershka

Clutch : no name

Cizme : Leonardo

Inele : Takko
















5 comentarii:

  1. Nu stiu cum poti tu, nu numai sa gasesti asa piese, dar sa ai si pe cineva care sa ti le faca fara sa ia si pielea de pe tine. Am fost si eu ieri la croitoreasa si am saracit nitel :)) Daca nu imi lua 80 de lei sa-mi modifice un sacou eram tentata sa caut si eu bluze XXL sa mi le fac rochii mini :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu le puteam lucra si modifica la pret mic nu mai era nicio afacere, ar fi culmea sa dau 2 lei pe bluza si 30 lei-40 lei sa o stramtez. Iar suma pe care ti-a cerut-o e aberanta, iti iei sacou din magazin de banii astia. Chiar nu merita. Mai cauta, nu se poate sa dai numai de croitorese "de lux".
      Si intreaba pretul inainte, sa poti concluziona daca are rost sa investesti.

      Ștergere
    2. Nu regret banii care i-am dat, e un model deosebit si nu cred ca gaseam in magazine, dar pe viitor nu cred ca mai cumpar piese care necesita atat de multe modificari si o sa imi incerc norocul si la alte croitorii. Culmea e ca nici nu am mers la vreo croitorie cu renume, am ales croitoria din cartier pentru ca am fost comoda. Si acum platesc pretul, la propriu :D
      Apropo, azi am mers 5 ore prin 6 SH-uri si nu am gasit nici macar un singur brand sonor! Cel mult un pulovar sau o camasa Ralph Lauren, dar in marimi prea mari sau modele care nu ma reprezinta. Si cumva tot am ajuns acasa cu sacosa plina :))

      Ștergere
  2. Daca ne-am lua dupa gura lumii de fiecare data cand ne imbracam ne-am taia din start bucuria unui outfit pe gustul nostru, eu am 35 si tot nu renunt la mini :)) Eu imi imaginez tinutele tale facute cu un aparat profesional...hmmm...super :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai cel mai mare noroc cand vine vorba de gasit comori prin thrift shop-uri. E adevarat ca nu am foarte mult timp de pierdut prin magazine in ultima perioada. Dar de cand te urmaresc pe tine am devenit si mai buna prietena cu merceriile si pasmanteriile. Abia astept sa ies din sesiune si sa imi creez toate piesele vestimentare ce le am in minte.
    Tinuta e foarte draguta. Rochita, chiar daca e scurta, mie imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere