Translate

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

I took something perfect and painted it RED


Nu puteam trece pe langa magazinul cu metraje fara a nu intra sa privesc si ating cateva materiale, nu plec mereu cu unul acasa insa astfel reusesc imi bucur privirea si sa imi imaginez ce mi-as mai putea lucra. Textura, imprimeul, culoarea, acestea sunt elementele ce imi genereaza croiala - foarte rar se intampla invers caci abia dupa ce le drapez in fata unei oglinzi stiu ce poate iesi mai frumos din acele fibre. 


Intr-o ultima vizita mi-am facut cadou minimatul roz pe care il puteti vedea ca fusta in postarea anterioara si un cupon rosu, chiffon alb pentru o bluza cu esarfa si maneci bogate, satin verde pentru o rochie lejera. Daca ultimele doua inca isi asteapta randul cuminti, minimatul l-am dus imediat la valorificat. Croitoreasa mi-a lucrat fuste pencil iar din cuponul rosu a iesit si un model mini. Cele rosii au primit dantela, nu in aceeasi maniera insa - cea scurta are bordura jos. Sa mentionez cat de putin am platit pentru ele? :)


Daca de revelion am preferat fusta roz, aseara am purtat-0 in sfarsit pe cea rosie. Aveam suficiente piese pencil "cuminti", de data aceasta mi-am dorit un model care sa atraga atentia si stiti doar cat iubesc dantela. Astfel au aparut insertiile laterale, controversate cu siguranta. Vreau sa cred ca nu-mi mai pasa de reguli si priviri siderate ci doar de placerea de a purta orice ma bucura. Si o s-o mai port, negresit, am multe asocieri cromatice in asteptare. 


A fost o seara a exceselor, in ce priveste accesoriile. Poate era suficienta "stridenta" fustei, totusi m-am simtit bine alaturandu-i doua coliere bogate si inele la fel de pregnante. 

  • Avem a multumi fotografului, a avut rabdare fara masura si a surprins acurat toate detaliile. 



Fusta : custom made

Camasa : United Colors of Benetton

Pantofi : Deichmann, comuni dar mai comozi decat altii

Geanta : vintage


Inele : Thboxes, Takko





























      

20 de comentarii:

  1. Ramo draguta! Postezi din ce in ce mai des. Eu tot cu ele in draft stau si am ramas in urma bine.
    Imi place fusta, mi-ai facut pofta de rosu desi stii ca nu prea e genul meu. Si detaliile imi plac mult. O fusta pencil cu dantela aplicata voiam sa imi fac si eu insa mi-o imaginam tot in partea de jos, in genul la fusta aia care am facut-o eu -prima. Astept sa ajung la bazar sa imi iau ceva materiale. Vine primavara si vreau sa fiu pregatita.
    Te pup!
    Aa, nu mi se pare ca ai exagerat cu accesorizarea, chiar se vad vine colierele suprapuse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Fede. :* Nici eu nu imi mai facusem de mult ceva rosu, voiam sa am cat mai multe culori in dulap si mereu vedeam una-doua tentante, dar uite ca tot la prima dragoste ma intorc. :) In partea de jos i-am pus celei scurte, era totusi prea mult sa fie si mini si "goala" pe laterale.

      Abia am convins croitoreasa sa-mi faca insertiile, eu am luat fasiile la m si sunt destul de delicate, imi tot spunea ca o sa mi se desire/rupa dar a fost chiar ok la purtat desi e stramta. Voiam si la cea roz la fel insa cand am auzit ca e prea fragila dantela m-am gandit macar sa nu le stric pe amandoua.

      Mai am materiale in asteptare, nu pot nici sa imi fac multe simultan caci desi lucreaza ieftin se aduna o suma maricica daca ma intind. Of, daca le-as putea face singura, cel mai mult ma seaca drumul caci sta in celalalt capat al orasului.

      Daca tot nu prea mai port cercei, macar sa fiu bine inarmata cu coliere si inele. :)

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa combinatia! Si iti vine tare bine :). Sa stii ca si eu as avea curaj sa port o asemenea fusta.
    Chiar ma gandeam sa imi caut o croitoreasa si sa imi mai fac haine dupa bunul meu plac. Acum vreau o fusta pe care am vazut-o in Zara( cu 4 naturi aurii in fata, petrecuta) si nu o mai gasesc in magazinele lor. Cred ca stii despre ce iti povestesc/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Cristina. As fi vrut sa o pun in valoare cu un background mai placut, imi pare rau ca am facut poze in interior fiindca merg pe principiul cel mai bun compliment e lumina naturala. Dar pe zi nu avea cine imi face pozele. Si oricum o mai abuzez eu si altadata afara pentru ca imi doresc sa o port si cu o camasa light blue pe care ati mai vazut-o.

      Croitoreasa nu doar ca iti transforma dorintele vestimentare in realitate ci e si un generator de economii. Bineinteles, daca nu te avanti la una care traieste doar din asta caci atunci sigur nu are preturi foarte mici. Eu am dat 17 lei pentru fusta, in afara de material care a costat infim caci minimatul este ieftin. Stiu fusta, imi place mult dar din pacate a mea nu lucreaza nimic cu nasturi pentru ca nu are masina de butoniere. Trebuie sa le ia la servici, unde nu are voie, si atunci astept foarte mult pana prinde momentul prielnic.

      Ștergere
  3. Toate ca toate dar mie imi plac unghiile. Nu mai pot cu clestii aia kilometrici, gheare pictate in roz, cu strasuri sau alte dracovenii. Nu mai pot cu "unghiute".
    Love your smile just as much :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Andreea. :*
      Trebuie sa recunosc ca si eu imi puneam unghii pentru ca am mari probleme cu ale mele (pe langa ca nu imi place forma lor, sunt cam boante). Mi se rup si exfoliaza zilnic, in ciuda tratamentelor, si oja nu-mi rezista nici macar pana seara ori eu urasc sa imi fac manichiura si atunci gelul era salvarea. Nu o data am ajuns cu unghiile aparent neingrijite in momente importante, se desprindea "fasie" chiar si pana la jumatate si implicit se lua si lacul.
      Acum am primit cadou un tratament OPI, poate e mai bun decat faimosul Farmec B5 care, miraculos candva, nu ma mai ajuta. Sunt chinuita cand trebuie sa imi pictez unghiile, imi zicea o prietena ca ajung cu oja si pe dinti. :)

      Ștergere
  4. Indrazneata fusta dar nu arati deloc vulgar chiar iti sta bine. Imi place camasa impecabila si Benetton are materiale de calitate. Sa nu zici ca si pe asta ai luat-o de la sh ca ma mut in Craiova.
    Nu port bijuterii dar colierele tale arata superb. Si felicitari pentru tunsoare sincer iti vine mai bine parul mai scurt. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, chiar sunt surprinsa ca nimeni nu m-a certat pentru modelul "golas". :) Ma bucur ca v-a placut ideea mea, o sa-mi mai fac cel putin doua asemenea fuste fiindca imi sunt stramte si asa le-as salva.

      E de la la sh. :) Nu stiu daca au magazin la noi, cred totusi ca nu. Preturile nu sunt tocmai la indemana si Craiova nu e chiar asa mare incat sa aiba vanzari multumitoare.

      Nu il voi mai lasa vreodata (foarte) lung, imi place dar cand il ai rar si moale arata rau. Nici bob pana la umar nu l-as mai face, insa, ma imbatranea. Undeva la mijloc cred ca e ok, cat il am acum e suficient. Te pup

      Ștergere
  5. Imi place mult tinuta, iti sta tare bine cu rosu si mi se pare ca ai pus o camasa care pondereaza fusta cat trebuie.
    Accesoriul cel mai frumos si pe care ti-l admir, ca intotdeauna, e zambetul! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi frumos, Adina. :* Stiti deja cat iubesc culoarea, nu doar ca imi place cum imi sta (alaturi de verde) dar imi da si o stare de bine. E un soi de talisman, cand vreau un boost de self-confidence si sa am succes la public port rosu. :) Si zambetul, bineinteles, cu siguranta de-a lungul timpului am trecut de multe ori drept antipatica si posaca pentru ca nu zambeam nici cand se facea o gluma. Imi era jena.

      Ștergere
    2. Si eu am inceput sa port mai des, acum ma indrept chiar si catre rujuri rosii - ciudat, de cand port aparat, desi atrage si mai tare atentia asupra sa o culoare tare pe buze.

      Ștergere
    3. Eu nu am avut o problema estetica cu aparatul, am prins curaj de la atatea complimente primite chiar si de la cei despre care credeam ca se vor tavali de ras. :) Am facut in schimb o boacana, tot avusesem elastice roz mediu si am zis sa mai schimb, aveam o nunta si urma sa port rochie mov asa ca m-am gandit sa ma asortez cu rochia. Am ales a treia nuanta de mov (unde mergeam eu fiecare culoare avea 3 variatii) si in gura elasticele pareau aproape negre. Oribil se vedeau, toata luna m-a deranjat imaginea, parca aveam carii in loc de brackets. :))
      Cu rujul rosu tot nu am facut pace, mai port insa doar o tenta, pun o pata si tapotez cu degetul peste tot. Insa il ador in jur, mai ales purtat doar cu tus si rimel.

      Ștergere
  6. superbe colierul si pantofii
    fustita iti vine foarte bine:*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Florina. :* Sunt doua coliere, initial il pusesem doar pe cel cu pietre dar mi s-a parut ca nu-i suficient de bogat si atunci l-am adaugat si pe cel cu perle albe sub.

      Pantofii ii am si in nuanta coral rose, din pacate modelul este incomod si ai mereu senzatia ca te duci in fata desi tocul nu e foarte inalt. Dar sunt de efect, imi pare rau ca nu am luat si baby blue.

      Ștergere
  7. Esti frumoasa! Superba fusta, deloc vulgara, ai temperat.o cu camasa. Privindu.ti pozele, parca imi dai un imbold de a.mi scurta si eu putin din lungimea parului...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult, Alina. Aveam prea multe fuste de acest fel, acelasi material si croiala - investitia e minima si deja ii ies perfect fiindca a tot exersat modelul. Acum mi-am dorit ceva aparte si vazusem deja la mercerie aplicatii din dantela in diverse culori. Cred ca recidivez, am doua fuste cam stramte si chiar nu stiam ce sa fac cu ele, daca le adaug dantela le-as putea imbraca din nou.

      Imi plac mult camasile si mai ales cele albe, nu stiu cum de le-am neglijat atatia ani preferand tricouri. Aceasta din postare a fost ajustata, am vrut sa o pastrez oversized dar dupa ce m-am vazut intr-o poza asa mi s-a taiat caci ma ingrasa mult. Oricum sunt mandra de achizitie, a costat 2 lei. :)

      Sa stii ca eu nu am regretat nicio clipa, imi place parul foarte lung dar nu-i de mine. Ma saturasem sa il vad asa lipit de cap si drept, fara vlaga, parca aveam 10 fire. Bine, nu-mi va sta ca in postarile recente, nu vreau sa il tapez si sa bag jumatate de tub de fixativ zilnic, dar tot e o imbunatatire.

      Ștergere
  8. E foarte frumoasă ţinuta. Fusta roşie chiar e de efect. Mi-ai dat şi mie nişte idei tare bune acuma... Îmi pare rău că intru în sesiune şi nu am destul timp să mai cos... Arată totul foarte bine împreună.

    Diamond. Scissors. Fabric.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Bianca, ma bucur asa mult ca v-a placut fusta desi nu-i tocmai cuminte modelul. :) Cosi de mana sau la masina? Ambele variante ma incanta, eu nu am masina si oricum nu stiu sa trag. Imi lucrez doar haine lejere, cusaturile manuale nu sunt asa rezistente.

      Ștergere
  9. Nu mi-am dat seama ca sunt 2 coliere..super sexy fusta. La multi ani! Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doua, sa umplu "decolteul". Dincolo de aplicatiile din dantela mi s-a parut prea simpla tinuta, de aici dorinta de a ma garnisi cu bijuterii. :)
      La multi ani cu realizari nesperate, te pup!

      Ștergere