Translate

joi, 15 ianuarie 2015

Fifty shades of white


Imaginea alaturata ilustreaza perfect ideea titlului de astazi - nu port mereu acelasi tricou alb, credeti-ma ca cele 100 (exagerez, se intelege) sunt in fapt variatii ale nonculorii mentionate. Tricoul simplu, clasic, este probabil articolul de imbracaminte pe care il improspatez cel mai des. Uneori imi place sa imprim mesaje personalizate - si ce panza mai buna decat aceasta?  Il port cu absolut orice : jeansi, fuste pencil, maxi in texturi pretentioase, pantaloni eleganti. Este, poate, cea mai "juicy" piesa din garderoba mea si nu imi pot imagina nicio asociere in care sa il percep drept nepotrivit.


Daca tot vorbim de alb, obsesia curenta, nu puteam trece nepasatoare pe langa o fusta ce avea drept atractie secunda una din croielile mele preferate : pencil. Nu cunosc nicio femeie pe care sa nu o avantajeze linia curata a modelului creion, confera acea simplitate sofisticata, chic relaxat si firesc. In plus, ascunde genunchii nu tocmai fini. Guilty! :)
Mi-as fi dorit sa fie un pic mai lunga, cca 5 cm, fiindca in ultimele luni am ajuns sa apreciez fustele promovate de Victoria Beckham. In acelasi timp admit ca in forma actuala (i-as putea aduga o bordura dantelata) imi permite sa experimentez mai mult, o pot purta deopotriva cu tocuri si biker boots. Nu as avea nicio problema sa port tinuta de mai jos atunci cand calatoresc, cu conditia sa port incaltari joase, confortabile.





Fusta : Zara, achizitionata de aici

Tricou : Takko

Jacheta : United Colors of Benetton

Pantofi : Poema

Clutch : no name

Coliere : Trezora





















   



13 comentarii:

  1. Wow! E super frumoasa fusta si iti vine perfect! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dorina. Am luat-o pe ultima, asa cum s-a intamplat si cu jacheta alba Pimkie. O remarcasem de ceva timp insa poza nu era concludenta in privinta lungimii si nu eram sigura ca acopera genunchii. Parea si subtire, imi era teama ca o sa fie stravezie dar in realitate e densa si captusita deci nu transpare nimic.

      Ștergere
  2. Ce frumoasa e tinuta :D Imi place mult fusta alba cu accesoriile rosii si cu geaca denim :)
    Iti vine sa crezi ca eu nu posed nici macar un singur tricou alb? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gracias, Ioana. Cam previzibila asocierea dar tocmai facusem curat in dulap si nu m-am indurat sa fac iarasi dezastru prin camera, doar proband imi vin idei. Ma mai joc eu cu fusta altadata, mi-ar placea sa o combin si cu un tricou in dungi si o parka.
      Am vrut sa fac all white cu haina Pimkie dar tricoul si fusta sunt ivory asa ca pe langa ele parea murdara - jacheta are culoarea untului.
      Eu am 9, majoritatea Takko si H&M. Adevarul este ca arata cam la fel, singurul artificiu fiind ca unele au en coeur. In schimb nu am niciunul negru, nu ne impacam deloc. :)

      Ștergere
  3. Superrrr! E perfecta lungimea fustei... E adorabil albul... Pacat k mie nu imi permit kg in plus sa port alb... Desi mi-as fi dorit.... Felicitari pt tinuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Clau, stiu ca si tie iti place croiala aceasta. Cat despre alb, am mai vorbit noi - cred ca este o prejudecata, nici eu nu sunt vreo silfida. Multi ani am crezut ca daca nu ai picioare subtiri si ai solduri voluptuoase albul lateste mult. Insa nu-i chiar asa. Am observat ca dimpotriva, negrul contureaza mai mult si implicit atrage atentia exact asupra conformatiei. Trebuie sa incerci, ii faci talie inalta si alungeste. Din pacate a mea nu are talie inalta si eu asa le prefer.
      te pup

      Ștergere
  4. Uite cum imi faci iar pofta de o fusta pencil!
    Super outfitul, sunt curioasa cum ar arata fusta cu biker boots.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Alina. Au inceput sa imi placa atunci cand am descoperit croitoreasa si materialul numit minimat. Pentru rochii este mai greu de folosit caci nefiind deloc elastic are nevoie de multe ajustari si pense pentru a le face "ca turnate" iar pantalonii rar sunt croiti corect. Decat sa imi bat capul si sa ma enervez, am mers mai mult pe fuste vazand ca ii ies perfect si fara multe probe. Intra doar 70 cm de material si costa si putin manopera.

      Arata bine, mai bine decat cu balerini. Atat ca am eu un pitic cu inaltimea si daca in viata de zi cu zi nu ma deranjeaza lipsa tocurilor, in poze nu imi place cum ies. Dar o s-o fac si pe asta fiindca tot mentionez combinatia si nu aratat niciodata. Mi-as fi dorit niste cizme largi sus cand sunt privite din fata, cam asa http://thefash.com/blog/wp-content/uploads/4184749523_b288dcdf79_b.jpg . A fost imposibil sa gasesc. Le-am luat asa cum arata majoritatea, largi in laterala, si le-am tinut sub greutati in speranta ca le voi presa sa stea invers latimea. Nici vorba...au ramas la fel. Mi se pare ca atunci cand sunt mai late in fata pare piciorul mai subtire.

      Ștergere
    2. la mine problema e invers, am 47 kg si 1.64 si mi se pare ca am picioarele prea subtiri, de aceea prefer blugii skini si balerinii. dar mi-am achizitionat trei fuste pencil si intentionez sa le port la scoala, lucrez in invatamant si cred ca e momentul sa abordez si tinute mai office... cu inaltimea chiar nu am probleme, de cele mai multe ori cand ma cocot pe tocuri, mi se pare ca sunt prea inalta...

      Ștergere
  5. Imi place muuult outfitul, iti sta superb <3 . pupici


    http://madalinaelenao.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi se pare ca are lungimea perfecta. Imi place tare mult, o vreau si eu dar nu o gasesc pe site. Ai luat-o pe ultima? :( Ce marime e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost ultima, Fede, si a stat ceva pe site. Cred ca daca era alta culoare zbura de cand au postat-o. Este 38 si ma bucur ca nu au avut si 36, nu e nevoie sa se intinda deloc materialul. La fustele Zara oscilez intre marimile astea doua, in functie de cat elastan au. Daca reintra in stoc iti zic.
      :*

      Ștergere