Translate

vineri, 2 ianuarie 2015

Color block your wishful thinking


La multi ani! Un nou an bogat in clipe minunate si surasuri plamadite din suflet si pulbere de stele, cu impliniri neasemuite si sanse nesperate. Fiti fericiti pana dincolo de trup si putinta, dupa vis se intinde cer...

Astazi  cuvintele nu vor sa curga, asadar prefer sa nu construiesc fraze ci sa astern culori. Peste iluzii desarte, peste promisiuni catre sine desirate pana la anulare, suflete si zambete stralucitoare si goale. Peste simtiri apuse, prieteni ce n-au fost nicicand. "I have my regrets. And sometimes, when no one is watching, I throw them around the room like confetti and I dance." 





Top : Alcott, disponibil aici

Fusta : custom made

Jacheta : Bershka

Pantofi: Poema

Clutch : no name

Coliere : Zara, Trezora

Inel : Thboxes (blame the light for olive skin)




















13 comentarii:

  1. Cat imi place sa te vad zambind ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am primit asa multe incurajari de la voi cand mi-am facut curaj sa vorbesc despre problemele mele si sa incep sa lupt cu ele. Rar mai poti vedea o poza in care sa nu zambesc, acum imi par ciudate pozele in care nu apar dintii atat de doriti si asteptati. :)

      Ștergere
  2. Foarte frumoasa tinuta si mai ales fusta esti norocoasa ca ai o croitoreasa buna. Eu nu mai incerc pt ca de fiecare data am irosit materialul si banii. Si nervii. :( Bluzita e super arata mai bine ca pe site dar ai taiat tu snururile, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. Chiar sunt norocoasa, ma mai supar uneori cand ceva nu e gata repede sau cand imi spune ca nu poate trage la masina un anumit material (de ex lycra), insa imi trece cand vad cate haine reusite mi-a facut.

      Intr-adevar arata mai bine in realitate, culoarea e mai deschisa si materialul mai fin decat parea. Nu i le-am taiat ci doar le ascund inauntru atunci cand vreau sa port coliere. Nu ar merge sa le tai pentru ca ar deveni foarte larga sus. Insa e suficient sa le pui in interior, nu se observa datorita faldurilor.

      Ștergere
  3. Superba fusta, indrazneara combinatia de culori, iar zambetul tau, de milioane! Unde ai purtat tinuta aceasta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Alina. In ultimele luni de cate ori compun o tinuta cuminte, prea dedicata regulilor vestimentare, mi se pare lipsita de imaginatie. Un color block pare a complimenta mai mult elementele ansamblului si in plus ma incarca pozitiv, imi bucura ochii. O sa vezi curand o alta fusta pencil, cu detalii din dantela. Rosie, culoarea mea preferata.

      Am avut dreptate cu schimbarile pe care le aduce un zambet placut, nici nu se poate cantari boost-ul de incredere pe care ti-l daruieste. Ambitia mea cedeaza de multe ori in urma dezamagirilor insa macar in ce priveste dantura mi-am dorit enorm sa ajung aici si am perseverat.

      Tinuta am purtat-o la revelion, anul acesta nu a fost nimic fastuos ci am sarbatorit cu o mica petrecere la niste prieteni acasa. Am renuntat sa mai aleg o rochie pretentioasa caci as fi fost exagerata fata de restul invitatilor, nu voiam insa nici sa ma imbrac prea simplu si sa nu simt deloc magia evenimentului.

      Ștergere
  4. Rectific: indrazneata combinatia de culoiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca de obicei... Fara cuvinte! Bvo pt imaginatie! Desi rozul nu e una din culorile pe care le agreez, in combinatia asta, da super! Pe site, topul e mov, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult pentru aprecieri. Sa stii ca nici eu nu eram atrasa de piesele roz, nu mi se parea o culoare serioasa. :) Am intrat la metraje purtand un top gri si colier statement si cand am trecut pe langa vigul roz pastelat am avut o revelatie ca ar arata foarte bine cu gri. :) Intre timp mi-am dorit sa il port in color block, mai tarziu vine si randul combinatiilor pudrate.

      Da, acolo e mov mai inchis. Oricum mi-ar fi placut si asa, ador bluzele din chiffon.

      Ștergere
  6. Delicata si frumoasa! N-as fi zis ca se potriveste asa bine roz cu rosu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Fede. :* Iar eu candva as fi fost oripilata sa vad atatea culori, mai ales intense si aparent imposibil de alaturat, as fi etichetat purtatoarea drept "sorcova". :)) Dar acum imi place sa ma joc astfel, sunt mai multumita decat atunci cand port ceva corect si cuminte.

      Ștergere