Translate

duminică, 5 iulie 2015

A Saturday about leather and lace


Aseara am profitat de vremea mohorata si racoarea aferenta ploii de vara ce tocmai se oprise pentru a purta pentru a doua oara jacheta biker din piele rosie. Cum astfel de momente sunt rare, mai potrivit temperaturii fiind costumul de baie, mi-am dorit un ansamblu cromatic curat si totusi vibrant.

"Plimbandu-ma" acum cateva zile printre produsele disponibile pe Kurtmann, outletul caruia i-am devenit clienta fidela in ultimii doi ani, am remarcat un top delicat din batist si dantela - ca pentru sufletul meu, stiti deja ca ador astfel de piese romantice si tesatura pretioasa in speta. L-am pus in cos imediat si am asteptat cu o usoara teama sa imi fie confirmata disponibilitatea. Din fericire nu mi-a luat-o nimeni inainte cu plasarea comenzii asadar a ramas al meu.  

Fusta din imaginile de mai jos a fost in fapt o rochie pe care ati vazut-o aici cu ceva timp in urma, ii dedicasem o postare cu fotografii in Gradina Botanica. Desi mi-a parut un pic rau, pana la urma am ales sa o tai fiindca imi este mai de folos astfel. De data aceasta mi-a placut ideea alaturarii la topul cropped avand aceleasi coordonate, alb si dantela. Practic am refacut rochia dar potentandu-i aspectul cu dispunerea diferita a insertiilor fine.

Initial am probat tinuta cu sandale albe numai ca singurele pe care le am sunt pline si fiind acoperite aproape integral parea ca port niste ghete peep toe. Le-am inlocuit cu cele argintii si rezultatul m-a multumit, poate le considerati deplasate insa mie nuanta imi pare alegerea perfecta cand vrei sa ai fluiditate fara a apela la clasicul nude. Simt lipsa unora aurii, cu acelasi scop. 
Geanta aleasa a echilibrat proportiile cromaticii.  



Top : Zara, here

Skirt (dress) : SheIn

Jacket : SheIn

  Bag : Michael Kors

 Sandals : Leonardo















5 comentarii:

  1. Adorbaile pozele si tu arati minunat de a dreptul cu parul asa scurt!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea e superb maieutul si mai ales impreuna cu fusta

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt tare frumoase si bluza si fusta pacat ca transparente. Eu n-as fi curajoasa ca tine dar te apreciez. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. E foarte frumoasa combinatia, iar jacheta m-a cucerit complet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de faina e tinuta!! Am observat ca porti mult rosu, dar iti vine manusa <3
    Sandalele nu sunt deloc "nepotrivite", sunt perfecte, iar topul cu "fusta" vine la fix, daca nu citeam textul, puteam sa jur ca e rochie, de altfel superba!!

    PS: vezi ca nu-ti merge link-ul aici (cu rochia), eram curioasa cum era inainte :D
    Te pup!!

    RăspundețiȘtergere