Translate

marți, 14 iulie 2015

Red Riding Hood and her brown basket


One apple a day keeps the doctor away. One overdose of red a day makes happiness stay. Cum partea cu marul nu-i tocmai inofensiva, dupa cum grait-a dentistul meu (nu muscati din el, adauga ortodontul), am decis sa ma concentrez pe ilustrarea celui de al doilea principiu. Stiati ca exista 285 nuante de rosu? Pentru cele 80 zile ramase va trebui sa gasesc solutii cromatice fezabile. 

Fusta vintage Pierre Cardin ati mai vazut-o, poate, in perioada sarbatorilor pascale si nu am fost deplin multumita de asocierea cu alb. Nu am reusit sa o modific intre timp si cred ca va ramane asa, am destule modele creion iar talia larga arata bine cu o curea fina in aceeasi culoare. Imi plac mult fustele cu buzunare, atat pentru aerul retro cat mai ales pentru gandul ca le pot folosi intr-adevar - niciodata nu stiu ce sa fac cu mainile cand pozez. 

Talia inalta mi-a permis sa abordez un jerseu supradimensionat cropped fara a avea o imagine vulgara (desi nu prea inteleg de ce este indecenta expunerea abdomenului fit cand decolteurile adanci se plimba pe strada la orice ora). As fi vrut ca bluza sa fie o idee mai stramta in schimb marimea mare m-a scutit de maneci mulate si asta rascumpara detaliul.  

Toate gentile din lume sa vina la mine. Capitolul a fost neglijat multi ani si gasesc normala dorinta curenta de a-mi imbogati colectia cu cat mai multe modele si culori. Neaparat mici si medii, am destule papornite tip "intreaga mea casa incape aici" pe care sa dau vina pentru durerile de spate.
Ultima venita este gentuta maro caramel careia i-am inlocuit bareta cu un lant auriu - fac asta invariabil, cu conditia sa gasesc lant adecvat greutatii si formei piesei de modificat. Este usoara, cocheta, incapatoare pentru ce purtam la plimbare, lucrata decent pentru suma platita. 


Jersey blouse : Bershka

Skirt : Pierre Cardin

Necklace : Zara

Bag : here

Shoes : Poema













5 comentarii:

  1. Rosul e si obsesia mea de ceva luni, dupa cum am mai spus. Si sunt perfect de acord ca imbracata in rosu nu te poti simti altfel decat fericita si puternica. Imi place tinuta all red. Crop top-ul ala e tare fain, nu m-as fi asteptat sa zic ca un crop top arata elegant....dar arata elegant!:))Am nevoie de o fusta cu talie inalta asap!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte misto iti sta in rosu si imi place schimbarea de peisaj unde e locul asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Partea cu marul e inofensiva daca nu uiti si musti din el :). Totul se taie in bucatele si se mesteca. Dar ce gust mai are ? Si eu imi amintesc de sfatul dentistei mele care s-a apucat sa imi lipeasca plombe pe dintii din fata. Pilit si iarasi pilit ca acestea nu tin. Eh, e o mare frustrare de a mea pentru ca natura nu m-a inzestrat cu dinti frumosi si sanatosi.Mai vorbim pe tema asta desi nu as vrea sa o fac ( am citit posturile cu chinurile tale , cat te-a costat, cat ai patimit si ca ai tratat la Fronie .)
    Postarea de azi : imi place si mi-au placut tot timpul bluzitele largi si pana in talie.Se aseaza atat de frumos ! Si o bucatica mica de piele descoperita in zona abdomenului nu este nicio nenorocire. E ft sexy si in jos poti purta aproape orice avantajeaza .Decat sa arati un decolteu uneori horror si grotesc aici se creeaza un echilibru chiar si la o fusta imediat sub genunchi cum e a ta. Poate o pata de culoare chiar acelasi ton nu strica ( pe la curea/pantof/geanta ) dar asta e decizia ta in functie de accesoriile pe care le ai.
    E foarte misto oricum. Dupa tine am inceput sa prind si eu curaj la rosu si...sa ma simt bine macar cu un ruj rosu !
    Arina

    RăspundețiȘtergere
  4. Te prind foarte bine tinutele all red, iar parul iti arata superb. Acest nou look al tau este minunat. Si nu inteleg de ce te tot plangi de greutatea ta, esti super slaba (in sensul bun) :)

    Liana

    RăspundețiȘtergere