Translate

marți, 28 aprilie 2015

Catcher in the rye

In fapt n-a fost veghe ci "efractie" iar lanul era de rapita si nu secara. A fost odata ca niciodata, undeva departe pe taramul Olteniei, langa comuna cu oameni si asfalt. Am obtinut cu greu informatii despre existenta si localizarea sa, prin mijloace dolosive, si ma indoiesc ca proprietarul s-ar fi bucurat prea tare vazandu-ma tropaind prin investitia lui. Dar pe cuvantul meu ca nicio planta nu a fost ranita in scop artistic. Cu exceptia buchetului sterpelit cu intentii malefice spre a fi etalat in fotografii si apoi dus acasa in vaza. Daca va doriti si voi un astfel de fundal pentru sedintele foto, aveti grija cu feng shui-ul  - lanul vine la pachet cu soferi nastrusnici abuzatori de claxon si semne obscene (doar se vede ca eram imbracata provocator), stupi cu albine nervoase si amatoare de fuste maxi inflorate, vreo doua sesiuni de impiedicat si luat contact cu solul arid (cu miscari de gangnam style in cadere), bombanelile fotografului batut de urgia soarelui, caruia ii crapa pipotica dupa o bere rece.


Trecand peste toate aceste obstacole mai ceva ca Ana lui Manole, cu ultimele puteri m-am desfasurat pana am epuizat spatiul cardului. Primisem un plic roOoz de curand si trebuia neaparat sa vi-l arat. A costat 2,66$ si este mult mai mare decat mi-l imaginam caci cunoscand tendinta chinezilor de a hiperboliza dimensiunile reale ale gentilor m-am gandit ca voi primi un portofel. As fi putut lua negru dar mai am, ori eu caut varietate cromatica. Arata bine pentru pretul sau - evident ca nu are calitatea unui lucru din piele naturala, venit de la un brand cu traditie - si imi va fi util. Am vazut modelul si la noi, costand chiar si de 10 ori mai mult desi sursa este aceeasi. Materialul este moale asadar va trebui sa umpleti plicul pentru a-i da prestanta. Eu am pus doua esarfe. Lantul nu este chiar pe gustul meu caci nu imi plac zalele foarte subtiri, e posibil sa i-l schimb cu unul mai dragut. 


Am ajuns la eterna dilema "cu ce il/o port?". Alegerea a constat intr-o fusta lunga pe care mi-am cusut-o singura din scuba imprimat, fusta ce uneori devine rochie fara bretele. Am adaugat o rochie mini pe care pana acum am purtat-o doar ca bluza, o curea fina si un inel supradimensionat cu aer retro. Mi-am dorit sa amintesc de stilul sud-american/mexican, imi plac hainele si muzica lor si le consider potrivite mie. As fi putut dansa in poze numai ca eram prea preocupata de a-mi tine echilibrul pe pamantul denivelat. A fost una din cele mai dragi ipostaze fiindca de la vesminte pana la peisaj totul era exact cum imi imaginasem, m-am bucurat de fiecare clipa chiar daca era foarte cald si ma oboseau si agitau reactiile trecatorilor.  


Blouse : Romwe

Skirt : manually sewn, DIY

Belt : random

Clutch : Lovelyshoes, here

Ring : Thboxes













4 comentarii:

  1. Gorgeous! Fusta, bluza, tu, tot! Iar fundalul minunat, a meritat peripetiile :) Eu imi doresc o sedinta foto intr-un lan de maci anul asta... Te pup, Ramo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cromatica frumoasa in ansamblul pozelor, cerul atat de albastru, tu asa de radioasa si lanul galben ce emana energie. Taree frumos totul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu imi place rozul dar tu ai purtat frumos e superb imprimeul fustei. Bravo pt locul pozelor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, vreau si eu fusta din aia :((((( VReaaaaauuuuu

    RăspundețiȘtergere