Translate

vineri, 27 noiembrie 2009

Unt de corp FENNEL











Costa cca 10 lei in supermarketuri, este de provenienta thailandeza si promite un efect revigorant si arome exotice.
Eu l-am avut mereu doar pe cel cu cocos fiindca am o pasiune pentru produsele de corp cu aceasta aroma. Le-am mirosit pe toate existand posibilitatea testarii inclusiv pentru scruburi. Cele care m-au cucerit au fost cocos, struguri si din variantele nou introduse, ananas. Miros divin, si persista pe piele mult timp putandu-ma lipsi de parfumul clasic. Este emolient si catifelat, dar nu gras. Se absoarbe perfect si destul de repede fara a lasa o pelicula disgratioasa si fara a pata hainele. Este unul din putinele produse de corp care nu contin parabeni si substante toxice, respectand asadar si tendinta actuala catre natural. Pielea straluceste fara a exista in compozitia sa particule sidefate, este placuta la atingere si bronzul arata superb. Mie nu mi s-a parut nici o diferenta intre acesta si cel de la The Body Shop, cu exceptia pretului care in cazul ultimului e mult mai mare. Recunosc ca la un moment dat l-am folosit si pe fata dupa gomaj, fiindca nu mai aveam in casa nici o crema hidratanta light si voiam hidratare maxima dar fara luciu. Fennel se absoarbe foarte bine, nu sta pe piele ci se prinde in ea. Te imbraca. Mi-a amintit de practica din bordelurile japoneze unde gheishele erau hranite cu boabe de mosc pentru ca mirosul sa li se imprime in piele din interior. L-am folosit si atunci cand m-am ars rau la plaja, am pus pe leziuni un strat gros si s-a absorbit complet, calmand pielea si eliminand exfolierea implicita. Vara exista insa o problema cand temperaturile sunt ridicate, se "topeste" discret din cauza ca transpiri si risti sa aluneci din sandale. Insa nici in acest caz nu pateaza. O cutie este suficienta pentru mult timp nefiind necesara o cantitate mare. Hidratarea nu este numai de moment cum se intampla cu lotiunile. Il ador si nu m-as putea lipsi de el, am sa aleg ananas cand termin cutia pe care o am acum.

11 comentarii:

  1. vreau sa incerc si iaurtul de la ei prea arata bine borcanasele

    RăspundețiȘtergere
  2. eu sunt fan shea butter miroase superb si lasa pielea moale si fina fara senzatia de "gras"

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte bun intradevar...l-am avut pe cel cu struguri...miroase super

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel de cacao trateaza cicatricile :x

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar nu stiam....posibil sa aiba efect si asupra vergeturilor?Am din belsug in zona lombara.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu mi-am luat cu arbore de santal, cirese si masline. sunt f multumita si sunt foarte accesibile. am avut o perioada cand foloseam creme de firma dar m-am reprofilat si nu-mi pare rau:)

    RăspundețiȘtergere
  7. e f buna crema, eu am de avocado si masline si sunt foarte multumita :) v-o recomand

    RăspundețiȘtergere
  8. cel de avocado si masline folosesc si eu acum e foarte placut. Are un miros bestial , iti vine sa-l mananci :D . Merita incercat !

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am cu pepene si castravete miroase super super iti vine sa-l mananci si e mult mai bun din punct de vedere calitativ fata de alte creme scumpe

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu tot pepene si castravete folosesc de un an fiindca nu am mai gasit cocos decat la scrub si oricum ma cam saturasem de aceeasi aroma de atatia ani.Imi placuse mult si ananas dar nici de asta nu mai dau,aici nu-s asa multe supermarketuri si in afara de billa,real si kaufland nu mai am unde sa il caut.Oricum nu m-am plictisit de pepene dar as fi vrut sa am mai multe,untul imi place mai mult decat orice crema.

    RăspundețiȘtergere