Translate

vineri, 27 noiembrie 2009

Sapun cu sulf HARROGATE


Costa aprox 10 lei si se comercializeaza in anumite plafare si farmacii. Putine, motiv pentru care eu nu l-am mai gasit de ceva timp dar astazi navigand in cautarea unei fotografii am vazut ca se gaseste la sensiblu si am sa merg sa mi-l iau iarasi. Eu l-am folosit doar pe acesta, cu aroma de trandafir. Gama mai contine alte 5 sapunuri si diverse alte produse de curatare si ingrijire, printre care si un sampon despre care am citit numai de bine. Toate au la baza sulful, ce lupta impotriva bacteriilor, fungilor si a altor microorganisme.
Stiu ca teoretic nu ar trebui sa folosesc sapun pe fata dar altfel nu imi simt pielea perfect curata si pregatita pentru aplicarea unei creme ori tratament. Aleg insa intotdeauna sapunuri blande, cat mai naturale.
"Un sapun pe baza de apa minerala sulfurata, cu o actiune blanda de curatare, creat pentru a îngriji pielea delicata, sensibila cu probleme (indicat pentru afectiunile pielii ca: psoriazis , eczeme , acnee , micoze, dermatite seboreice si rozacee), potrivit pentru ten mixt spre gras. Produsul este destinat utilizarii zilnice. Spalati zonele afectate si lasati sa actioneze 2-3 minute. Clatiti si repetati."
Acest sapun nu este un simplu produs de curatare ci si un tratament, continand pe langa sulf si substante nutritive care catifeleaza pielea concomitent cu rezolvarea diverselor probleme. Eu am tenul sensibil si desi imi doresc un efect astringent nu imi doresc ceva agresiv pentru a nu suferi iritatii si descuamare. Sa imi faca pielea ferma si sa diminueza porii dar fara sa simt ca strange.
Nu stiu daca functioneaza pentru toata lumea dar eu nu am mai avut imperfectiuni cat timp l-am folosit, iar tenul arata proaspat si avea stralucirea aceea naturala. Nu merge sa-l foloseste inainte de machiaj fara a aplica un strop de hidratant asa ca eu il foloseam mai mult seara dupa demachiere. Nu am aplicat de doua ori succesiv asa cum recomanda ei si cu toate acestea a fost eficient, cred ca este cel mai bun sapun pe care l-am avut vreodata. Observ ca a vindecat si afectiuni dermatologice grave asa ca merita incercat chiar si numai pentru curatare intensiva a tenurilor mixte/grase cu sau fara probleme. Rau nu poate face, cel mult sa nu actioneze spectaculos. La mine s-a vazut diferenta destul de repede in imbunatatirea culorii si texturii, nu am mai avut pete. Mi-e dor de acea senzatie de curat si sper sa il gasesc in sensiblu, ma saturasem sa il tot caut si sa obtin o simpla ridicare din umeri.

11 comentarii:

  1. L-am testat si eu, dar lichid. Si la fel de multumita :X

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai probleme cu matreata spala-ti capul cu el... face minuni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am, din fericire nu am avut decat ocazional cand imi dauna vreun sampon nou insa cum il abandonam scapam si de problema. Nu il mai gasesc, il voiam pentru ten. La Plafar nu e, in farmaciile din Craiova iarasi nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Spune-mi te rog cum miroase. Eu am nevoie de un sapun cu sulf pentru a imi trata acneea si am cumparat unul cu ulei de masline, dar miroase groaznic si nu il pot folosi. Apropo, sapunul HARROGATE il poti cumpara direct de pe site-ul lor:http://www.harrogate-sulphur-soap.ro/web/product_sheet_4_6.jsp

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum sa-l descriu, al meu era cu sulf si trandafir. Nu e ceva imbietor, e usor medicamentos vag parfumat dar la modul temperat, intre si intre. In niciun caz nu miroase oribil ca sapunurile alea cu sulf clasice, in ambalaj de celofan transparent. Eu n-am avut probleme in a-l folosi, si mie mi se face rau uneori de la anumite mirosuri.
    Nu stiam ca au site pe ro, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru a scapa de sebumul de pe pielea capului este bun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer nu stiu ce sa raspund fiindca scalpul meu este normal si nu am testat produse in acest sens. Nici macar nu stiu daca se recomanda sulful pentru problema ta/d-voastra, altfel e un sapun care pe tenul meu s-a comportat impecabil. Stiam ca nu e bine sa folosesti ceva prea astringent ca sa nu fortezi glandele sa secrete si mai mult sebum. Pe mine nu ma strangea pielea dupa folosire insa nu stiu cum ar fi scalp.

      Ștergere
  7. Se pare ca este o problema cu importul acestui sapun. Din pacate nu se mai gaseste sapun Harrogate in nici o farmacie din tara, nici macar la importator http://www.harrogate-sulphur-soap.ro/web/product_sheet_4_6.jsp. Aveti idee de unde se mai poate procura ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-l mai gaseam de foarte mult timp, cred ca cca 2 ani. Asa ca din pacate nu am idee unde ar putea fi...Pacat, era un produs foarte bun.

      Ștergere
    2. Good news: saptamana viitoare sosoesc sapunurile la importator :) Yupiiiiiiiiiiiiiiii

      Ștergere
  8. Produsele Harrogate se gasesc la Farmacia Tei online. Link-ul acestei farmacii https://comenzi.farmaciatei.ro/advanced_search_result.html?keywords=harrogate

    RăspundețiȘtergere