Translate

marți, 24 noiembrie 2009

Sampon Petrole hahn impotriva caderii EUGENE PERMA


Prima data am descoperit acest sampon prin liceu,intr-un editorial beauty Cosmopolitan. Nu l-am cumparat atunci fiindca eram mare devoratoare de reclame sclipitoare iar pe acesta nu il vedeam pe orice canal si pe orice pagina de revista. Ulterior l-am revazut in plafar si in real,m-am documentat pe net si am decis ca merita incercat. Imi suna bine petrolul din compozitie amintindu-mi ca pe vremea copilariei ma dadadea mereu cu el mama ca sa am parul sanatos si lucios. Din pacate cu indesirea n-am rezolvat-o cu nimic niciodata dar exceptand capul si sprancenele in rest e perfect asa.:) Pretul este 14 lei, iar compozitia promite petrol,extracte naturale,B5 si trichodyn (favorizeaza cresterea si stopeaza caderea). Nu stiu cat de natural este pentru ca eticheta abunda in compusi cu denumiri complicate si deloc prietenoase dar totusi nu se incadreaza la categoria detergent. Nu am folosit decat o sticla pentru ca am prostul obicei de a ma plictisi daca nu vad rezultate rapide. La plafar mi s-a spus ca teoretic dupa 3 sticle trebuia sa fiu incantata dar nu am ajuns pana acolo. Parul nu imi cadea pe durata folosirii lui,nu mi-a facut matreata si curata foarte bine. Prea bine,chiar. Atat de bine incat acesta a fost marele minus pentru care nu l-as mai lua. Incalceste foarte tare parul,ramane mult prea aspru pentru gustul meu incat imi parea ars. Cu nici un alt sampon nu am patit asa, parca aveam retea de impletituri in par.Nu spun ca nu e bun, poate pentru altii a fost minunat, dar eu nu am vazut nimic deosebit pe durata utilizarii si chiar nu am chef sa ma spal 6 luni cu un sampon ca sa incep sa vad minunile.

13 comentarii:

  1. iti recomand un produs de la Plafar. "Crema de par cu petrol" se cheama, de la Vivanatura. Este ffffffffffff buna!!! si impotriva caderii parului si accelerarii cresterii, TINCTURA DE ARDEI IUTE, tot de la Plafar. Eu am folosit-o pe cea fabricata de Hofigal. Daca nu as fi incercat, n-as fi crezut! Este minunata! Imi cadea parul rau de tot si am incercat tratamente de multe milioane si nimic. Tinctura asta mi-a stopat caderea in numai o saptamana, timp in care am aplicat zilnic la radacina parului si apoi am masat cu varful degetelor. au folosit-o mai multe prietene si rezultatul a fost acelasi. Costa doar 4 lei, dar eu as estima-o la 4000 de euro :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Tinctura asta cu ardei ma bantuie de vreo 2 ani dar niciodata nu am luat-o de teama efectelor asupra scalpului,daca exista o mica posibilitate ca un produs sa aiba efecte adverse sunt una din acele persoane care vor "beneficia" de ele :)) Am mai facut eu un experiment cu un tratament citit pe forum,catei de usturoi macerati 10 zile in petrol. Pot sa spun ca dupa 20 min puteam suna linistita la pompieri de la cat imi ardea pielea,se inrosise si deja ma panicasem fiindca devenise insuportabil.Nu ca nu as rabda un pic la frumusete,dar sa am garantia ca nu ma trezesc cu scalpul ars.

    RăspundețiȘtergere
  3. De la tinctura nu te ustura deloc. Doar atunci cand o folosesti dupa ce te-ai spalat pe cap si sunt porii deschisi, simti o usoara incalzire a scalpului dar nu este o senzatie neplacuta. Crede-ma ca am incercat si a fost singura chestie care mi-a stopat caderea parului. Ani de zile am luat cele mai scume vitamine pt par si fiole si lotiuni si toti dracii si degeaba :) Ti-o recomand cu incredere! Am scris despre ea si la mine pe blog si am primit multe comentarii de la fete care au testat si sunt foarte incantate.

    RăspundețiȘtergere
  4. gata,o iau.Cu speranta ca accelerand circulatia parul imi va creste mai repede fiindca imi creste ff greu.De cazut oricum am rezolvat-o de 2 ani de cand am inceput cu plafarul iar la indesire nu sper pentru ca nu cred in asa ceva.Cand iti cade normal ca apoi produsele il fac sa creasca mai des,insa mai des insemnand ca inainte de cadere.Fiindca bulbii raman.Dar mai des decat normal nu vad cum l-ar face,doar nu implanteaza bulbi noi asta insemnand transplant.Deci aici mi-am luat gandul:)
    Dar chiar mi-as dori sa gasesc ceva sa-mi cresca repede,am prietene care se tund toata ziua fiindca le creste imediat iar mie ca melcu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, imi poate spune si mie cineva de unde pot cumpara aceasta tinctura de ardei iute de la Plafar. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg intrebarea....pai exact de acolo o poti lua, de la orice plafar (magazin naturist). Eu am avut-o pe cea produsa de Dacia Plant, dar mai sunt si altele.
    Eu sunt din Craiova, doar de aici ti-as putea spune cateva locatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. OK am inteles ca acest sampon incurca parul. Dar de balsam nu ati auzit? samponul e chiar eficient daca il folosesti regulat....

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu crezi ca abordarea ta e nefondata? E ca si cum mi-ai spune ca nu trebuie sa te deranjeze ca un demachiant sau un gel de curatare iti usuca rau fata, fiindca oricum te dai cu crema hidratanta pe urma.
    Stii, cineva care are un par pana la fund, lucios si matasos, cred ca e destul de atent cu ingrijirea caci altfel nu ar fi ajuns sa arate asa. Nu folosesc balsam, ci masca, absolut dupa fiecare spalare. Plus ulei de masline cateva ore inainte de spalat. Plus keratina lichida aplicata pe parul semi-uscat.
    Daca alte sampoane nu incurca parul, inseamna ca se poate si nu vad de ce ar trebui sa rabd unul care sa mi-l faca sarma. Crezi ca balsamul si mastile se folosesc ca sa repare neajunsurile sampoanelor? Eu credeam ca le folosim ca sa le potentam efectele.
    De ce nu vreti sa intelegeti ca nu suntem identice incat sa obtinem aceleasi rezultate de la acelasi produs? Crezi ca mie nu mi s-au parut super bune produse care tie nu ti s-au potrivit?
    Ce motiv as avea sa denigrez ceva? Il platesc din buzunarul meu, mi se pare normal sa descriu sincer cum a fost pe parul meu. L-am folosit destul cat sa vad ca nu ma ajuta cu nimic. Sau pentru tine regulat inseamna jumate de an? Eu zic ca daca in 2-3 luni un sampon nu face absolut nimic, e putin probabil sa te ajute apoi.

    RăspundețiȘtergere
  9. ai incercat acea tinctura? a avut vreun rezultat?

    RăspundețiȘtergere
  10. La vremea aceea da, si eu si cateva din prietenele mele. Insa foloseam mai multe produse Plafar si renuntasem si la vopsit asa incat chiar nu am mai sesizat sa-mi cada parul cand o foloseam, si nici nu mai parea fragil. Eu am folosit-o ca atare, o amica din Germania o dilua cu putina apa pentru ca o ardea scalpul. Nu se vopsea si era foarte incantata ca parea sa-i creasca parul mult mai repede (des il avea oricum).
    In momentul de fata nu mai folosesc nimic naturist, de 1 an am reinceput sa ma vopsesc si am neglijat acest aspect. Dar vreau sa incerc iarasi cate ceva pentru ca vopseaua mea, desi fara amoniac (Casting) imi turteste si ingrasa parul mai repede decat eram obisnuita. Iubesc culoarea si vreau sa raman la ea, dar sunt fff suparata pe neajunsul sus mentionat si am nevoie de ceva ajutor fiindca nu ma pot obisnui sa-mi vad parul oricum rarut si mai fara viata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am folosit samponul 'petrole hahn' o luna si cv.si nu ii bun de nik:-(trebuie sa recunosc ca in prima zi knd mam spalat ku el nu mia mai kazut deloc fire knd dsdeam ku mana prin par dar deja din a doua zi iara imi cadea la fel si.si akm dupa o luna si cv imi cade k innainte sa folosesc...mai am mai putin de jum.da nu ma mai prea inkanta sal folosesc(ii degeaba:))as inkerka de la gerovital plant ceva...voi ati folosit?

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonim - ai pe tastatura pentru limba romana?!?!? Ai scris in pasareste! Nici macar marmotele nu pricep, FATA!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. cica trebuie folosit cam 1 an ca sa se vada rezultatele ..

    RăspundețiȘtergere