Translate

marți, 24 noiembrie 2009

Sampon nutritiv FAVISAN


Mi-am manifestat deja aversiunea fata de sampoanele-detergent din supermarketuri, asa ca singurele la care am sa fac referire sunt cele naturiste si cele din farmacii pentru ca la primele am renuntat de 2 ani singurul efect fiind cel de curatare si atat. Ori pe moment asta obtii cu oricare, fie ca platesti 5 lei sau 50.
Revenind la favisant nutritiv,compozitia consta in spirulina, frunze de nuc,germeni de grau, vitamina B5. Pretul undeva in jur de 11 lei, la plafar. L-am cumparat tot datorita recomandarilor de pe forumuri, rar incerc ceva doar pe baza reclamei comerciale. Textura e placuta, mirosul nu este unul deosebit insa oricum cumpar produsul pentru efecte nu pentru ambalaj sau miros,acestea fiind mai mult un bonus fara sa primeze in decizie. Curata foarte bine scalpul si parul ramane moale si lucios. Nu stiu ce efect are asupra matretii fiindca nu am. Parul meu se ingrasa cam dupa 5 zile,dar il spal la 7, si nu pot spune ca utilizand acest sampon am observat o modificare a necesitatii cresterii sau diminuarii intervalului intre spalari. Nu am mai avut nici o problema cu caderea parului desi l-am utilizat si toamna cand mai toata lumea constata o exacerbare a fenomenului din cauza schimbarii anotimpului asa ca din acest punct de vedere ii dau nota maxima. Ce nu mi-a placut insa este lipsa volumului,avand parul rar nu prea am volum oricum,insa mi s-a parut ca dupa aprox 3 zile parul statea turtit in crestet lucru care ma nemultumea si pentru care nu m-a cucerit incat sa ii raman fidela. Nu l-as recomanda persoanelor cu parul foarte gras pentru ca fiind nutritiv,cremos, posibil sa ingrase destul de repede pe fondul seboreei deja existente. Constatarea am auzit-o si de la vanzatoarele de la plafar care de regula au pregatire in domeniu. Deasemenea,nici nu mi s-a parut ca mi-a crescut parul intr-o zi cat altora in zece dar asta e doar o constatare personala mie crescandu-mi foarte incet de cand ma stiu. Per ansamblu, este un produs bun in sensul ca parul arata bine, are luciu, si chiar nu mai cade.

2 comentarii:

  1. Buna, poti sa-mi spui te rog de unde l-ai cumparat? Multumesc ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, se gaseste in general la magazinele tip Plafar dar am vazut si in unele farmacii. Putine, deci cel mai bine incerci tot la Plafar. Acum folosesc tot de la Favisan unul cu ginkgo biloba, impotriva caderii parului. E prea recent ca sa ma pronunt in ce priveste functia asta dar imi place mult ca imi lasa parul putin mai voluminos si parca nici nu se mai ingrase asa repede.

      Ștergere