Translate

joi, 26 noiembrie 2009

Ruj Glam Shine Cream L'OREAL


Nu stiu cat costa, cred ca undeva la 10$ si posibil sa nu se mai gaseasca la noi. L-am zarit prima data in Elle, acum cativa ani, imaginea era Beyonce careia ii venea perfect. Am folosit atunci o mostra intr-o nuanta de mov si stiu ca mi-a placut, in afara faptului ca era prea inchisa si stridenta chiar si seara.
De curand am primit intamplator un tub, in nuanta 216 Boudoir Spice. Nah, era cadou, nu puteam sa-i zic ca de fapt nu face priza cu tenul, ochii si parul meu si ca e cah cah. Imi place rujul rosu, dar nu cel cu tenta caramizie care nu numai ca face dintii sa para galbeni dar e si foarte greu de asortat, ideea ar fi sa ai buze trandafirii, proaspete, vibrante. Acesta nuanta este doar inchisa, nu e genul de rosu pasional ci unul stins si incalzit potrivit machiajelor in culori de toamna. Warm look mai degraba decat sexy. Parca rosul trebuia sa SEDUCA...acesta doar SE DUCE. Repede. La aproximativ o ora trebuie retusat fiindca singurul loc unde mai pastreaza o umbra din amintirea lui este conturul buzelor, ca si cum ai purta creion. Se ia pe pahare, dar nu e un minus fiindca nici nu e promovat ca fiind rezistent la transfer. Minusul este ca si "netransferat" dispare in neant. Daca te gandesti ca din ora in ora mai dai un strat e cazul sa iti faci provizii serioase, daca tii motis sa ramai la el. Eu nu am tinut. Rujul acesta a aparut dupa glossul Glam Shine si se voia varianta stick a acestuia. Un ruj cu efect de gloss, ce confera "ultra stralucire". Nu e cazul. este intr-adevar cremos, se intinde perfect, miroase frumos...dar nu straluceste, ci sclipeste. Nu suport sideful si acesta nici macar nu sclipeste de la sidef ci de la un soi de particule mai pronuntate ce se pot observa si in poza intentionat aleasa pentru a sublinia acest minus. O sclipire metalizata, care ziua arata foarte ieftin. Atunci cand se ia, culoarea devine ca si inexistenta, dar odioasele graunte sclipitoare raman si chiar foarte proeminente. Nu este potrivit unui machiaj natural si mai ales de zi. Arata rau fara fond de ten si macar rimel. Nu l-am mai folosit de cateva luni dar nici nu m-am indurat sa il evacuez din portfardul de acasa.

2 comentarii:

  1. Mie orice gand care duce inspre L'Oreal imi zburleste parul...inca mai glossul lor de la Glam shine care e ok,insa prea lipicios...
    Am vazut acest ruj insa nu mi-au placut aceste particule si ca si tine nu suport sideful..

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca nici mie nu mi se par calitative rujurile si glossurile lor, adica nu mai mult decat un produs oarecare.Majoritatea sunt metalice,mai grav chiar decat sideful.

    RăspundețiȘtergere