Translate

miercuri, 25 noiembrie 2009

Rouge Dior Lipcolor DIOR


Iarasi pret piperat, 24-30$ pe strawberry net. Nu am avut tester asa incat am ales nuanta doar privind continutul. Credeam ca nu pot avea surprize in dorinta de a avea un rosu inchis prafuit, dar m-am trezit cu un caramiziu care nu mi se potriveste si in plus face dantura sa para ingalbenita. Nu mai sunt bronzata si orice nuanta de maron arata artificial si ma imbatraneste, acum sunt bruneta dar nici cand eram vopsita blond nu mi s-a parut ca l-as putea potrivi cu ceva. Maronurile mai inchise in general sunt greu de purtat si asortat, rar am vazut o persoana careia sa ii vina bine si machiata ca la carte daramite purtat simplu. Se intinde bine si nu usuca buzele, nu l-am folosit frecvent incat sa-mi dau seama daca sterge pigmentul natural al buzelor facandu-le pale. Fiind inchis tind sa cred ca da. Rezistenta s-a incadrat in normal, nu aveam pretentia sa ma tina pana seara nefiind rezistent la transfer dar asteptam totusi mai multa calitate decat de la unul de 10 lei. Efectul este satinat, desi se voia mat are ceva sidef care ma necajeste. Nu imi place simplu, nu are nici aspect prafos si nici nu luceste iar aspectul de crema putin sclipitoare nu il sufar. Asa incat il port cu gloss nesurazandu-mi ideea de a pune putina pudra peste. Stiu ca e un truc pentru a-l face mat si mult mai rezistent dar nu vreau sa-mi agresez buzele de dragul de a arata ca din cutie 24 de ore, asa ceva nu este normal si natural si nu sunt atat de ocupata incat sa nu am timp din cand in cand pentru un mic retus. Nu-mi place in mod deosebit fata de un produs banal, din punctul meu de vedere nu isi face banii. Nu mai zic de culoare pentru ca aici a fost vina mea. Pentru nimic in lume nu as mai plati pentru un efect mediocru, am o multime de alte rujuri unele chiar de duzina care arata si se comporta net superior. Nu il recomand, e doar un moft costisitor. Singurul deosebit a fost glossul.

4 comentarii:

  1. De multe ori nu îşi justifică preţurile astea mari unele produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta nu justifica nici a a 5a parte din pret :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca ne-ai zis...sa il ocolim!..mie nu-mi prea plac rujurile maro..am buzele rosii de la mama natura,iar in clasele primare eram complexata dat. lor caci de multe ori imi zicea d-na invatatoare sa nu ma mai dau cu ruj...am observat ca unele rujuri iti pot face buzele sterse...ar trebui sa scrii un articol despre cum sa evitam acest lucru..sunt sigura ca tu esti in tema..te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. sa stii ca as prefera sa am un job care sa imi ocupe timpul si portofelul decat sa stau toata ziua pe net pe forumuri si site-uri beauty :))) Dar as minti sa spun ca o fac doar d eplictiseala,sunt putin obsedata.
    Si eu am buzele rosii si mult timp imi luam glossuri care sa le atenueze, galbene,aurii..dar acum dimpotriva le-as accentua. In viata mea nu mai iau ruj maro sau ruginiu.

    RăspundețiȘtergere